עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
Alin_ Sholetetet.com
שים_ תקוד אחי_ האחיין_בן_ה15_סידר.comממ ובכל זאת? אשמח לעזרה.
מה טחכפת לך מקוד של פאקינג ug חומרים?
מה טחכפת לך מקוד של פאקינג ug חומרים?
גם אם הקוד יצא נכון, זה לא אומר שהחומר איכותי...אם יש אפשרות לבדוק אז למה לא? אשמח בכל זאת לעזרה.
גם אם הקוד יצא נכון, זה לא אומר שהחומר איכותי...
שום דחקהתקשיבו אני לא יודע אם אתם מריצים עליי פה דחקה, אבל בשביל ה1% שקט נפשי בשביל לראות שבאמת החומר יוצר אצלם למה אתם לא מוכנים פשוט לומר איפה ואיך לרשום את הקוד?
שום דחקה
באלקן זה UG לכל דבר
כנס לאתר שלכם ה"מקורי" ותחפש איפה לשים לינק לאימות הקוד.
פשוט מפאת חוקי הפורום אסור לצרף את הקישור הזה לכאן
לא מצליח לזהות. אולי יש תקלה. שאל את הדילר שלך לגבי העניין אולי הוא יוכל לעזוראוקיי זו כבר תשובה יותר עניינית תודה רבה, לגבי האיסור - טעות שלי, מצאתי את האתר אבל ממש לא מובן איפה שם דוחפים את הקוד, שניה אצלם לך.
הנה התמונה, צינזרתי את הכתובת.
קודם כל
אני ממש לא מבין למה אסור לצרף קישור לאתר של חברה מחו"ל.. עשו את זה פה בעבר עשרות אם לא מאות פעמים.
לגביך קובי..
מאחל לך סייקל מוצלח..
- אני לא הייתי מצטרף לדחקה על בלקן...זו חברת UG רצינית שהחומרים שלה בד"כ בדוז...איכותיים..נוחים לשאיבה והזרקה ולא כואבים בכלל..מיוצרים במפעל ולא בחדר בבית בדירה שכורה במטולה ויש לא מעט שמזייפים אותם!! לכן יותר מחשוב לבדוק את הקוד!
- אני מנחש שקנית מאתרים בחו"ל כי אם היית קונה בארץ הדילר כבר היה מפנה אותך לקישור הרלוונטי..אם קנית באתר של אלין זה כמעט בוודאות מקורי
- בכל מקרה נכנסתי כרגע לאתר שלהם והבנתי שיש להם תקלה בקישור לדף הרלוונטי
נהנית..ספר לנו..לא נהנית ספר לי בשושו בפרטי 😉
הדעות כאן בארץ, וגם בחו"ל, מאוד חלוקות לגבי באלקן.קודם כל
אני ממש לא מבין למה אסור לצרף קישור לאתר של חברה מחו"ל.. עשו את זה פה בעבר עשרות אם לא מאות פעמים.
לגביך קובי..
מאחל לך סייקל מוצלח..
- אני לא הייתי מצטרף לדחקה על בלקן...זו חברת UG רצינית שהחומרים שלה בד"כ בדוז...איכותיים..נוחים לשאיבה והזרקה ולא כואבים בכלל..מיוצרים במפעל ולא בחדר בבית בדירה שכורה במטולה ויש לא מעט שמזייפים אותם!! לכן יותר מחשוב לבדוק את הקוד!
- אני מנחש שקנית מאתרים בחו"ל כי אם היית קונה בארץ הדילר כבר היה מפנה אותך לקישור הרלוונטי..אם קנית באתר של אלין זה כמעט בוודאות מקורי
- בכל מקרה נכנסתי כרגע לאתר שלהם והבנתי שיש להם תקלה בקישור לדף הרלוונטי
נהנית..ספר לנו..לא נהנית ספר לי בשושו בפרטי 😉
הדעות כאן בארץ, וגם בחו"ל, מאוד חלוקות לגבי באלקן.
יש לא מעט אנשים שמאוד אוהבים את החומרים שלהם, לצד מספר לא מבוטל שלא היה מרוצה.
זה שלבאלקן יש אישור ממשלת מולדובה וה-FDA המולדובני בכל עניין ה-AAS, לא הופך אותה לפייבוריט בכלל, או בעלי ערך מוסף כלפחי ייצור UG מקומי, בכל מקום שיהיה.
אני הייתי מעדיף לקנות ממטבח ב"מטולה", כל עוד אני מכיר אישית את הטבח ויודע מה הוא עושה.
אתה נשמע כאילו טענתך היא שהייצור בארץ כה מחפיר ולא איכותי,שפשוט חייבים להתבסס על חברות מחו"ל עם "אישורים".
אם כבר הזכרנו את העניין, לדעתי מצב החומרים המקומיים פה בארץ נמצא במעין ואקום לא טוב, והרבה חברות מקומיות אינן איכותיות כמו שהיו פעם, או כמו שהן מתיימרות להיות. השוק נכנס למעגל לא טוב של דילולים, חיתוכים וגם הכנסת חומרים אחרים (פרופ במקום מאסטרון או NPP). זה היה מאז ומעולם, כך השוק נוהג לצערי, אך צריך לשים את הדברים על השולחן ולאמוד את דיוקן - לא בכל מקום המצב ככה.
יש כמה חברות בחו"ל הנחשבות ל-UG איכותי ומוביל (כבר כמה שנים, שומרות על מוניטין ואיכות)הדיעות לגבי בלקן בחו"ל לא ממש חלוקות..לרוב משתמשים מרוצים..אלין שהוא אגב הכל חוץ מאדם הגון לא הגיע לאן שהגיע רק בזכות הכישרון העסקי שלו ולהחזיק חברה עשרות שנים בשוק ולהישאר בטופ זה לא מובן מאליו..
האישורים של ממשלת מולדובה מעניינים לי את הביצה השמאלית בדיוק כמו לך..
רק שמדובר בחברה עם רפיוטשן עולמי שמייצרת (אחרי הכל) במפעל מסודר...בתנאים סטריליים וסבירים בהרבה ממה שקיים בחדר בבית!
מסכים איתך לגבי מצב השוק בארץ כרגע..היה לי ניסיון טוב עם אחת מהן בעבר אבל לצערי המצב כרגע מדאיג משהו
זה נכון אגב שאין תעודת ביטוח על כלום כל עוד מדובר בUG אבל בסייקל האחרון שלי לדוגמה הבאתי אלפה והיה אשששש!
אחרי הכל אין בטוח ב UG מי שרוצה ללכת על בטוח שיקנה מה שמוכרים בבית מרקחת..לצערנו המבחר לא גדול
יש עוד שתיים שלוש חברות בחו"ל שהייתי מכניס בקלות לרשימה שלך..ולרובן יש קודים כך שקל מאוד לבדוק אם מה שקיבלת מקורי או לאיש כמה חברות בחו"ל הנחשבות ל-UG איכותי ומוביל (כבר כמה שנים, שומרות על מוניטין ואיכות)
1. אלפה פארמה
2. תאייגר
3. מדיטק
כמובן שעל כל את מהן, אם נחפור עמוק, נמצא גם דעות שליליות או כל מיני "סיפורים". פה צריך לדעת להבדיל בין העיקר לתפל, ולדעת לאילו דעות, היכן, מתי וממי נכתבו, להתייחס. הבעיה היא שזמינותן בארץ נמוכה, והם נתונות לזיופים מיובאים מחו"ל. באם ידו של אחד להשיג חומר מקורי מהנ"ל, אני די בטוח שהוא יכול להיות שקט.
ושוב לגבי ה-UG בארץ:
יש הרבה יצרנים (חלקם מיצרים לכמה חברות) שפשוט נענים לדרישות הברנד, ולכן עושים כל מיני "שטיקים". יכול מאוד להיות שמישהו מאוד מקורב יקבל חומר טוב יותר, ואחרים לא. למרות זאת, למי שיש מספיק זמן וניסיון בתחום, יכול להשיג חומרים טובים יותר. זה לא הוגן, נכון, אבל מי שיחפש אחר הגינות, תיטרף דעתו - היא לא תהיה בתחום הזה אף פעם. בכל זאת, אני מעודד אנשים לשתף בחוות הדעת האישית שלהם כלפי מוצרים מקומיים, כדי לנסות וליצור פאזל ברור יותר ליתר המשתמשים הנוכחיים והפוטנציאליים.
הפלטפורמה כאן בפורום מאוד רלוונטית, בעלת תפוצה רחבה, וכנגזרת מכך עשויה בהחלט לבצע מספר תמורות בשוק ה-UG המקומי. באם למישהו יד דעה סולידית ומגובה לגבי חומר מסויים, הוא בהחלט (ואף רצוי) יכול לשתף.