נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
גם בן אדם שנוסע רק לעבודה כל יום לא צריך יותר מסוזוקי איגניס מתפרקת עם טסט זה לא אומר שהוא לא יהנה יותר ביגואר חדשה 😃
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם אתה עדיין יכול לבטל, תעשה את זה ותזמין משהו נורמלי (במיוחד אם זה עלה לך יותר מכמה עשרות דולרים).תודה לכולם
הוזמן פלאפון ענטיקה DROID 4 של מוטורולה.
למי ששואל למה, הוא פשוט עונה לכל הצרכים שלי, אני מקליד המון, רואה סדרות מידי פעם ורוצה לחבר את הפלאפון לטלויזיה כשאני יכול.
בנוסף, אני לא משתמש באפליקציות יותר משוכללות מWAZE ככה שאין לי סטדנרט גבוהה מבחינת ביצועים
מסכים, ישנם הרבה מאוד פלאפונים חדישים במחירים מאוד נמוכים. הטכנולוגיה התקדמה ולייצר פלאפונים ברמה זה כבר לא ביג דיל כמו פעם.זה טלפון ישן וחבל להסתפק במשהו כל כך איטי אפילו בשימוש יום יומי.
לא כדאי לך להזמין מחול.
ואני אומר לך את זה בתור אחד שיש לו ניסיון מר בנושא.
דבר ראשון אתה משלם 33% מערך הקנייה של הטלפון ככה שברוב המקרים מבחינת מחיר זה יצא אותו דבר כמו בארץ.
דבר שני אין לך אמא ואבא במילים אחרות אין לך אחריות
דבר שלישי לוקח לטלפון 3 שבועות עד שהוא מגיע ועוד 3 שבועות הוא תקוע במכס בערך, עד שאתה מעביר להם את הפרטים של הכרטיס אשראי שלך בשביל לשלם את ה33% ורק אז הם מעבירים לך אותו.
אם אתה קונה טלפון מתחת ל75$ אז אין בעיה,אבל קח בחשבון שטלפון שהוא מתחת ל75$ לא מספיק משוכלל. ואם אתה רואה טלפון עם נתונים ממש טובים זה אחיזת עיניים מכיוון שידוע שסינים נוטים למכור מוצרים שמתקלקלים מהר. בתור אחד שהתנסה בטלפונים סינים מציע לך להתרחק ! רק בעיות הם עושים.
לאלה שדואגים לגבי האחריות, עם האחריות שנותנים על ניידים בארץ זה פשוט לא רלוונטי.
רוב המוכרים כאלה רמאים שהאחריות כמעט ולא קיימת או ממומשת.
בניגוד לאחריות מאמזון, למשל
איך עשית את ההזמנה מחו"ל דרך חברים ? כי המכס דיי דופקים ממה שאני יודע.לא יודעת מה איתך אבל החוויה שלי שונה לגמרי.
כשהנקסוס 6 יצא אני הזמנתי אותו באלף שקל פחות מהארץ והגיע לי תוך 10 ימים.
אחרי שבוע עם הפלא הוא התחיל להתחמם לי בקטע רע אז דיברתי עם אמאזון - הם ביקשו שאשלח את הפלא בחזרה (על חשבונם, החזירו לי כסף), שאלו אם אני רוצה החזר או טלפון חדש ודלחו לי לבקשתי אחד חדש שמתפקד מצויין.
לפי דבריהם, בחודש הראשון, כל תקלה שהיא אתה יכול לשלוח להם בחזרה ואו שאתה מקבל פלא חדש או החזר כספי.
אחרי חודש והלאה, לא זוכרת כמה שנים, הם מפנים אותך למעבדה ספציפית באזור המגורים שלך כדי שיוכלו לדעת בידיוק מה התקלה, אם להביא לך החזר / מכשיר / לתקן.
חבר שלי הזמין לא מזמן את הנקסוס 6p כשהוא עוד לא הושק בארץ וכשהוא הושק, הוא חסך 400₪.
בידיוק הנקודה שלי, לכן על פי כמה וכמה העדפתי לקנות שם..
איך עשית את ההזמנה מחו"ל דרך חברים ? כי המכס דיי דופקים ממה שאני יודע.