עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קניתי קריאטין של דימטייז ומופיע על האריזה רק תאריך הייצור ולא תאריך אחרון לשימוש, הוא כנראה נמחק.
מישהו יכול לבדוק כמה זמן הקריאטין תקף מתאריך הייצור על האריזה שלו?
תודה.
זורקת? קניתי את זה היום חדש מהחנות.זוכרת שבעבר קראתי על כך שנקבע ע"י מספר מעבדות לחקר המזון כי אורך חיי מדף של קראטין הוא בין 3-4 שנים לאחריהם החומר מתפרק לקראטינין. (אנסה למצוא לזה קישור כי קצת קשה לי להאמין) עוד גורמים משפיעים על אורך החיים כמו אור\ חשיפה לחמצן\ חום..
אני בכל אופן הייתי זורקת אם עברה שנה מאז הייצור.
זורקת במידה והתאריך ייצור שכתוב לך על הקופסה היה מלפני שנה. במידה וקנית היום קשה להאמין שתאריך הייצור היה מזמן..זורקת? קניתי את זה היום חדש מהחנות.
בכל מקרה, אם מישהו יוכל למצוא סימוכין לנושא או לבדוק לכמה זמן המוצר בתוקף לפי הסימון על האריזה זה יעזור.
ניסיתי בעצמי לחפש ברשת אבל לא מצאתי.
הוא גם קצת מקושקש, נראה כמו 01/15 או 07/15. יותר כמו 01/15.זורקת במידה והתאריך ייצור שכתוב לך על הקופסה היה מלפני שנה. במידה וקנית היום קשה להאמין שתאריך הייצור היה מזמן..
אין לך מה לדאוג בקשר לשני התאריכים הם סבבההוא גם קצת מקושקש, נראה כמו 01/15 או 07/15. יותר כמו 01/15.
בגלל זה הנושא מדאיג אותי.
בדיוק מה שחיפשתי. תודה רבה לך.אין לך מה לדאוג בקשר לשני התאריכים הם סבבה
לפי מה שזכור לי התוקף הוא לשנתיים
חיפשתי לך תמונה שמוכיחה את מה שאמרתי בקשר לתאריך (מחזיק שנתיים מתאריך היצור):
http://i.imgur.com/jGNhNzv.png
בכיף, שמח לעזור 😃בדיוק מה שחיפשתי. תודה רבה לך.
לא הבנתי, זה גלוטמין.אין לך מה לדאוג בקשר לשני התאריכים הם סבבה
לפי מה שזכור לי התוקף הוא לשנתיים
חיפשתי לך תמונה שמוכיחה את מה שאמרתי בקשר לתאריך (מחזיק שנתיים מתאריך היצור):
http://i.imgur.com/jGNhNzv.png
אני יכול לפרגן לו בשלילי. 🙄@ShayBpi אני דורש הסבר ואת המוניטין שלי חזרה. 🤬
טעות שלי תיקון:לא הבנתי, זה גלוטמין.
טעות שלי אבל לא צריך בגלל זה להתעצבן אני אמרתי שלפי מה שזכור לי זה שנתיים מתוך הוכחה הוספתי תמונה..תודה שוב. 😅
צחקתי בתגובה ההיא.טעות שלי אבל לא צריך בגלל זה להתעצבן אני אמרתי שלפי מה שזכור לי זה שנתיים מתוך הוכחה הוספתי תמונה..
אני יודע..צחקתי בתגובה ההיא.