הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר סייקל ראשון

Mephisto111

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
רציתי לשאול שאלה למשל אני מעוניין להתחיל סייקל ראשון ואני בן 18.
להתחיל מטסט אננט 500 מג לשבוע למשך 12 שבועות?

• פותח/ת השרשור
משתמש מתחיל, זכר, 14.
אל תתחיל שום דבר.

מה זה קשור 14?
סתם חירטטתי תאריך..
אני בן 18 וקראתי הרבה על זה ואני מתחיל עוד מעט מסה נקייה ואני מעוניין להתחיל טסט אננט עוד כמה חודשים..
רצתי לשאול אם צריך לעשות בדיקות דם כמה זמן לפני ואם לעשות סייקל יותר חלש

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל ומה אחוז שומן?
מה משקלי עבודה?
כמה זמן אתה מתאמן?
שוקל 81 גובה 179 אחוז שומן 17% חיטוב
משקלי עבודה סקוואט 60 דדליפט 60 פרס 25 בנץ פרס 40
מתאמן 3 חודשים. אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא מתכוון ללעשות סייקל כרגע . מחכה עוד כמה חודשיים שיסיים חיטוב ואז מסה ואז אני יוכל לנסות סייקל חלש או משהו או מה אתה ממליץ לי לעשות?

שוקל 81 גובה 179 אחוז שומן 17% חיטוב
משקלי עבודה סקוואט 60 דדליפט 60 פרס 25 בנץ פרס 40
מתאמן 3 חודשים. אני יודע שזה לא הרבה אבל אני לא מתכוון ללעשות סייקל כרגע . מחכה עוד כמה חודשיים שיסיים חיטוב ואז מסה ואז אני יוכל לנסות סייקל חלש או משהו או מה אתה ממליץ לי לעשות?
כמו שאמרתי. אל! תתחיל שום דבר.
אתה לא באחוז שומן מתאים ואתה מרים משקלים של ילדה.

תתרחק מזה.
תתקדם קודם בלי.

כפי שכתב מומחה מספר אחד לחומרים @Mike772 -אל תתחיל.
יש לך עוד 5-6 שנים להתאמן על ייבש, לעלות משקלי פי 3 לפחות ואז לחשוב על חומרים.

כפי שכתב מומחה מספר אחד לחומרים @Mike772 -אל תתחיל.
יש לך עוד 5-6 שנים להתאמן על ייבש, לעלות משקלי פי 3 לפחות ואז לחשוב על חומרים.
לא כל דבר צריך להפוך לאישי.
לפעמים אפשר פשוט לסתום את הפה.

תמשיך חמוד.
מקלדת סובלת הכל, אפילו טימטום.
העיניין פה הוא שיש לך משהו אישי נגדי מסיבה מסויימת.
לכן אני חולק לך את אותו כבוד.

לזלזל באדם בלי להכיר אותו, לא מצביע על חוכמה גדולה גם מהצד שלך.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי. אל! תתחיל שום דבר.
אתה לא באחוז שומן מתאים ואתה מרים משקלים של ילדה.

תתרחק מזה.
תתקדם קודם בלי.

מה זה קשור מרים משקלים של ילדה?
אני לא מחפש כוח או פאוורליפטר מחפש לבנות גוף ואני על AB בכלל.
ואני אמרתי שאני בחיטוב וסייקל אני עושה רק במסה.
אני מתכנן להתאמן שנה ואז להתחיל וחלאס לזיין תשכל עם הריבים שלכם ביקשתי עזרה ולא ריבים
אתה ממש בתחילת הדרך חבר ! למה כבר סייקל ?!?!?!

יש לי חבר שלקח בבאימונים של חצי שנה עשה בסיס טוב והתחיל עם טסט אננט וקיבל תוצאות טובות מאוד אז חשבתי על לקחת בעתיד

שריר חזק מביא את השריר לגדילה.
אם תאונן אם 70 ק"ג בבנץ לעשרות חזרות , הגוף שלך יהיה בהתאם .
אם תעשה בנץ עם 100 ק"ג ל 12-15 חזרות , שרירי חזה שלך יהיו מרשימים .
זה נכון לכל השרירים .
אבל , זאת דעתי האישית .
כמו זאת, שאין לך מה לחפש בחומרים .

שלא תעז, יש לך בשקט שנתיים שלוש של להבין את כל הבסיס ,
חבר שלך עשה סייקל אחרי חצי שנה סבבה.
אתה רוצה להיות ילד קוביות של FXP אתה מוזמן לעשות את אותו הדבר,
אם לא אתה צריך לצבור ידע ונסיון וכמובן שלעלות במשקלים,
אתה כרגע באחוז שומן בינוני הייתי ממליץ לרדת קצת ולהתחיל מסה טובה של פלוס קלורי קטן ולהגדיל מעט עם הזמן +300 ,
עוד שנה תראה איך אתה מרגיש לגבי כל העניין האם אתה מרוצה מסגנון החיים והאם אתה מסוגל לשמור אותו, ולאחר מכן רק תתחיל לחשוב על כך.
אין שום סיבה להתעסק בסייקלים , להיראות טוב , מצוין , מופגז, סוסעל , שור, אפשר על טבעי - תשקיע תקבל, רוצה את הדרך המהירה והקצרה וככה יראו התוצאות שלך גם לאחר סייקל מוקדם ולא הכרחי.
אין מה לעשות ידידי , בניית מסה לוקחת זמן במיוחד כשרוצים להישאר באחוז שומן תקין ולא להיראות כמו אבו-נפחא כל השנה (12%-14%).

TLDR:
תעלה במשקלים , תשקיע , תלמד על התחום , תשכח מסייקל לפחות לבנתיים, ותן בראש.

אהלן,

רשמו לך בגדול (כל אחד בדרכו) - אל תתחיל עם עולם הסטרואידים.

כמה סיבות:
1. צבור ידע מספיק בתחום. יש הרבה מה ללמוד, מאיפה ללמוד. אל תתחיל לפני שאתה יודע ומבין את המשמעות של השימוש בחומרים. צבור ידע איכותי ממקורות איכותיים (כאן בפורום זה אידיאלי) באופן עצמאי.
2. מבחינת פוטנציאל התקדמות באופן טבעי, אתה יכול להתקדם הרבה - בין אם במאסה וכוח. צבור אותם, לצד ידע בתזונה ואימונים
3. גיל 18 הוא גיל צעיר להתחיל, לפחות לדעתי. נכון, יש הרבה צעירים שעושים שימוש בגיל צעיר יותר או בערך בגילך. הדבר לא הופך את המעשה לחכם או כדאי. בפרספקטיבה לטווח הארוך, אולי דברים שנראים לך זמינים וכדאיים עכשיו, יראו לך אחרת, בעוד כמה שנים (אחרי שירות צבאי, בזמן לימודים לתואר, עבודה באזרחות וכו')
4. הסטרואידים תמיד "יחכו" ויהיו שם. הם היו לפנייך ויהיו גם אחרייך. אל תמהר אליהם במצבך.

• פותח/ת השרשור
אהלן,

רשמו לך בגדול (כל אחד בדרכו) - אל תתחיל עם עולם הסטרואידים.

כמה סיבות:
1. צבור ידע מספיק בתחום. יש הרבה מה ללמוד, מאיפה ללמוד. אל תתחיל לפני שאתה יודע ומבין את המשמעות של השימוש בחומרים. צבור ידע איכותי ממקורות איכותיים (כאן בפורום זה אידיאלי) באופן עצמאי.
2. מבחינת פוטנציאל התקדמות באופן טבעי, אתה יכול להתקדם הרבה - בין אם במאסה וכוח. צבור אותם, לצד ידע בתזונה ואימונים
3. גיל 18 הוא גיל צעיר להתחיל, לפחות לדעתי. נכון, יש הרבה צעירים שעושים שימוש בגיל צעיר יותר או בערך בגילך. הדבר לא הופך את המעשה לחכם או כדאי. בפרספקטיבה לטווח הארוך, אולי דברים שנראים לך זמינים וכדאיים עכשיו, יראו לך שנים בעוד כמה שנים (אחרי שירות צבאי, בזמן לימודים לתואר, עבודה באזרחות וכו')
4. הסטרואידים תמיד "יחכו" ויהיו שם. הם היו לפנייך ויהיו גם אחרייך. אל תמהר אליהם במצבך.

תודה רבה אני יחשוב וילמד פה ויביא את השיקולים שלי בסופו של דבר
שלא תעז, יש לך בשקט שנתיים שלוש של להבין את כל הבסיס ,
חבר שלך עשה סייקל אחרי חצי שנה סבבה.
אתה רוצה להיות ילד קוביות של FXP אתה מוזמן לעשות את אותו הדבר,
אם לא אתה צריך לצבור ידע ונסיון וכמובן שלעלות במשקלים,
אתה כרגע באחוז שומן בינוני הייתי ממליץ לרדת קצת ולהתחיל מסה טובה של פלוס קלורי קטן ולהגדיל מעט עם הזמן +300 ,
עוד שנה תראה איך אתה מרגיש לגבי כל העניין האם אתה מרוצה מסגנון החיים והאם אתה מסוגל לשמור אותו, ולאחר מכן רק תתחיל לחשוב על כך.
אין שום סיבה להתעסק בסייקלים , להיראות טוב , מצוין , מופגז, סוסעל , שור, אפשר על טבעי - תשקיע תקבל, רוצה את הדרך המהירה והקצרה וככה יראו התוצאות שלך גם לאחר סייקל מוקדם ולא הכרחי.
אין מה לעשות ידידי , בניית מסה לוקחת זמן במיוחד כשרוצים להישאר באחוז שומן תקין ולא להיראות כמו אבו-נפחא כל השנה (12%-14%).

TLDR:
תעלה במשקלים , תשקיע , תלמד על התחום , תשכח מסייקל לפחות לבנתיים, ותן בראש.

תודה

אגב משהו שלא רשמו פה . אם ישלך כסף לסייקל אז בשלב הזה אולי עדיף שתשקיע אותו ביעוץ אצל מאמן מקצוען . [לא רוצה להמליץ יש מספיק מאמנים חפש בפייסבוק ] התוצאות יהיו הרבה יותר טובות . אחרי שנה ביעוץ יהיה לך מספיק ידע בתזונה ואז הסייקל יהיה עוד יותר אפקטיבי !

אגב משהו שלא רשמו פה . אם ישלך כסף לסייקל אז בשלב הזה אולי עדיף שתשקיע אותו ביעוץ אצל מאמן מקצוען . [לא רוצה להמליץ יש מספיק מאמנים חפש בפייסבוק ] התוצאות יהיו הרבה יותר טובות . אחרי שנה ביעוץ יהיה לך מספיק ידע בתזונה ואז הסייקל יהיה עוד יותר אפקטיבי !
אני לא בעד להסתמך על מקור אחד למטרת למידה.
בכל נושא.

מאמן זה כיוון טוב.
כל עוד אתה לא מסתמך רק עליו.
כל עוד אתה קורא ומסכיל גם ממקורות אחרים.
כל עוד אתה נפתח לרעיונות אחרים.

לפעמים יש כאלה שלוקחים את כל מה שאותו בעל סמכות אומר להם כ"תורה מסיני"

במקרה הזה, הפורום הוא מקום טוב להעשיר את הידע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית