הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחר שימוש בדיאנבול ואנדרול

Ben4321

משתמש מתחיל
12
0
נק' מוניטין:
0
12
0
שלום לכולם .
עשיתי טעות רצינית והבנתי שדי נפוצה ואני חייב עזרה ויעוץ בנושא לגבי ההמשך .
ככה .. לפני בערך שלושה חודשים התחלתי לקחת דיאנבול 200 כדורים ( העלתי בהדרגה )
לאחר חודש וחצי בערך שסיימתי אותם עשיתי הפסקה של בערך שבועיים וחצי שבמהלכה קיבלתי זריקת פריגניל וNAC שאותו עד היום אני לוקח .
לאחר ההפסקה התחלתי עם שימוש באנדרול 100 כדורים ( מתוכם לקחתי בערך 40 2 ביום .. עד לפני שבוע שהפסקתי לצרוך אותם כי הבנתי שעשיתי טעות רצינית) כל זה כי הקשבתי לבנאדם שחשבתי שמבין ובסוף התברר לי שהוא פועל ממניע כספי .
כרגע הפסקתי עם האנדרול ואני רוצה למזער נזקים ולהתנקות .. מה אני צריך לעשות ?? מה לקחת ?
דרך אגב אני חייל ובדיקות דם בצבא בעיה לעשות עם החומרים האלו לפי מה שהבנתי . אשמח לעזרה בבקשה !.

שלום לכולם .
לאחר חודש וחצי בערך שסיימתי אותם עשיתי הפסקה של בערך שבועיים וחצי שבמהלכה קיבלתי זריקת פריגניל וNAC שאותו עד היום אני לוקח .
לאחר ההפסקה התחלתי עם שימוש באנדרול 100 כדורים ( מתוכם לקחתי בערך 40 2 ביום .. עד לפני שבוע שהפסקתי לצרוך אותם כי הבנתי שעשיתי טעות רצינית) כל זה כי הקשבתי לבנאדם שחשבתי שמבין ובסוף התברר לי שהוא פועל ממניע כספי .
כרגע הפסקתי עם האנדרול ואני רוצה למזער נזקים ולהתנקות .. מה אני צריך לעשות ?? מה לקחת ?
דרך אגב אני חייל ובדיקות דם בצבא בעיה לעשות עם החומרים האלו לפי מה שהבנתי . אשמח לעזרה בבקשה !.
אני לא בטוח שלצבא יש עמדה בנוגע לשימוש בסטרואידים.
זכור לי סיפור ששמעתי מחבר בחיל הים על לוחמי ש13 שהשתמשו בסטרואידים (כמובן, לא בחסות הצבא, ולא בטוח שגם בידיעתו) ולא עשו להם שום דבר.
אני די בטוח שזה קיים גם במקומות אחרים.

• פותח/ת השרשור
אני לא בטוח שלצבא יש עמדה בנוגע לשימוש בסטרואידים.
זכור לי סיפור ששמעתי מחבר בחיל הים על לוחמי ש13 שהשתמשו בסטרואידים (כמובן, לא בחסות הצבא, ולא בטוח שגם בידיעתו) ולא עשו להם שום דבר.
אני די בטוח שזה קיים גם במקומות אחרים.
וחוץ מזה שאפשר לעשות בדיקות דם בצבא ? יכול לעזור לי עם מה לעשות בההמשך ? מה לקחת ?
בעיקר מה שנפגע זה הכבד,תשיג tudca ..
עדיפות שנייה זה תמצית של גדילן מצוי.
אני עד עכשיו לוקח nac זה לא מספיק ?
ומה לגבי pct ועוד דברים שהבנתי שצריך לקחת אחרי סייקל כזה ?

וחוץ מזה שאפשר לעשות בדיקות דם בצבא ? יכול לעזור לי עם מה לעשות בההמשך ? מה לקחת ?

אני עד עכשיו לוקח nac זה לא מספיק ?
ומה לגבי pct ועוד דברים שהבנתי שצריך לקחת אחרי סייקל כזה ?
כמה זמן סה"כ היה השימוש? כולל ה"הפסקה" באמצע.

שלום לכולם .
הפסק מיד עם כלל החומרים.
מאוד יכול להיות שהציר ההורמונלי שלך, ה-HTPA, מושבת, גם עקב הארוך, ולא רק כי מדובר באוראליים.
אתה צריך להזריק פרגניל במינון של 1500iu כל יומיים, למשך 6 פעמים.
לאחר מכן המתן שבוע ואז השתמש בכלומיד למשך 3 שבועות: שבוע ראשון 2 כדורים ליום; שבועיים הבאים כדור 1 ליום.

להבא תתייעץ היטב כאן בפורום לפני שסומכים וקונים מ"מישהו"

• פותח/ת השרשור
לאחר שאסיים את מה שכתבת .. האם אצטרך מנוחה בשביל להתחיל סייקל חדש ? האם הנזקים יצטמצמו משמעותית וכמה זמן לוקח עד שהגוף מתאפס לגמרי ?
הפסק מיד עם כלל החומרים.
מאוד יכול להיות שהציר ההורמונלי שלך, ה-HTPA, מושבת, גם עקב הארוך, ולא רק כי מדובר באוראליים.
אתה צריך להזריק פרגניל במינון של 1500iu כל יומיים, למשך 6 פעמים.
לאחר מכן המתן שבוע ואז השתמש בכלומיד למשך 3 שבועות: שבוע ראשון 2 כדורים ליום; שבועיים הבאים כדור 1 ליום.

להבא תתייעץ היטב כאן בפורום לפני שסומכים וקונים מ"מישהו"

לאחר שאסיים את מה שכתבת .. האם אצטרך מנוחה בשביל להתחיל סייקל חדש ? האם הנזקים יצטמצמו משמעותית וכמה זמן לוקח עד שהגוף מתאפס לגמרי ?
מבחינה פיזיולוגית, הגוף עשוי להתאושש לבד, ללא שום "עזרים". כמובן שיש בהם ערך מוסף כדי לוודא התאוששות ולקצר את התהליך הכרוך בכך, ולכן רשמתי לך באופן נרחב מה לעשות ואיך.

מלבד זאת, מה שיותר חשוב הוא לשים לב למה שקורה איתך זמן הקרוב, בדגש על: חשק מיני, מצבי רוח, עלייה/ירידה חדה במשקל (ומהיכן היא נובעת), תופעות לוואי אחרות כמו שיעור יתר או הופעת אקנה.

לומר לך שמה שעשית זה חכם - כמובן שזה לא.
אך ניתן לתקן ולהשתקם, וללמוד מטעויות העבר.

לאחר שתסיים להשתמש בכלומיד, המתן בערך 3-4 שבועות, ובצע (גם אם זה דרך הצבא, זה לא משפיע כלל) בדיקות דם מקיפות.
את התשובות פרסם כאן, כדי שיהיה ניתן להעריך מה מצבך הגופני.

מעבר לכך, ולאור הניסיון הראשוני הכושל שלך בתחום החומרים (יהיה סיבתו אשר תהיה) - אני מציע לך, כמו שאני מציע לרבים, ללמוד באופן אישי על התחום הנ"ל. תתחיל מקריאה נרחבת כאן בפורום: בנעוצים, בתגובות מנהלים, נושאים חוזרים ונשנים והרצת חיפוש. לטעמי, רק לאחר שצוברים בטחון מקצועי, ניתן להשתמש בחומרים. מי שעושה אחרת פשוט מהמר, ולא תמיד הרי אפשר לזכות ב"קופה".

בהצלחה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית