עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אם משווים אותו לתוספים אחרים איכות החלבון היא אותו דבר?ממה שיוצא לי לקרוא בפורום הספציפי הזה, כן.
למרות שמאנשים מחוץ לפורום יצא לי לשמוע המלצות גם על אבקות חלבון ישראליות כשרות אחרות, וביניהם כאלה שלאמינושופ אין עסק איתן.
חלבון מי גבינה הוא אותו חלבון מי גבינה בכל תוסף. כלומר אם מה שרשום זה מה שיש באריזה אז איכות החלבון היא אותו דבר. לא יודע לגבי שאר החברות אבל מישהו פירסם כאן בפורום לפני כמה חודשים תוצאות של בדיקות מעבדה של אקסטרים והן היו מאוד מעודדות.אם משווים אותו לתוספים אחרים איכות החלבון היא אותו דבר?
מאיזו בחינה? אתה יכול להניח שאבקת החלבון היא אותה אבקה בכל האבקות הישראליות (דומני שתנובה מספקת את חומר הגלם לכל היצרנים, וגם אם לא אי אפשר לדעת מה עדיף). מה שמשתנה זה:איכות החלבון היא אותו דבר?
לא התכוונתי מהבחינה הזאת קראתי בכל מיני מקומות על איכות החלבון בתוספים השונים ומשם הגייע השאלהמאיזו בחינה? אתה יכול להניח שאבקת החלבון היא אותה אבקה בכל האבקות הישראליות (דומני שתנובה מספקת את חומר הגלם לכל היצרנים, וגם אם לא אי אפשר לדעת מה עדיף). מה שמשתנה זה:
1. תהליכי הייצור של האבקה (נקיון, בקרה, בלה-בלה-בלה).
2. איכות החומרים שמוסיפים לה (ממתיקים, חומרי טעם, חומרים משמרים, בלה--בלה-בלה) - גם מבחינה בריאותית וגם מבחינת ההשפעה שלהם על האבקה - האם היא באמת קלה לערבוב, טעימה, לא מקציפה, לא מתקלקלת אחרי שבועיים בלה-בלה-בלה.
3. הקפדה על תאריכי שיווק ותפוגה.
...
(מישהו בטח יוכל להוסיף כאן עוד).
הבעיה היא שבדיקות מעבדה אינן בודקות את כל אלה. בארה"ב יש תקן שנקרא " BMP) "Best manufacturing Practices) שאמור לתת אינדיקציה לגבי איכות הייצור, אבל בארץ אם אף פועל ממורמר לא השתין לתוך מי הגבינה זה כבר נחשב לשיא הקידמה.
מתווסף לשאלה-לא התכוונתי מהבחינה הזאת קראתי בכל מיני מקומות על איכות החלבון בתוספים השונים ומשם הגייע השאלה
איזו גלידה הכי טעימה בבן אנד ג'רי?איזה חלבון הכי טעים באקסטרים?
אני מסתפק בין השוקולד לעוגיות באקסטרים.קראתי תגובה שלך שאם אתה שותה קפה עם שתי כפיות סוכר ,אז השוקולד יהיה סביר.איזו גלידה הכי טעימה בבן אנד ג'רי?
ניו יורק סופראיזו גלידה הכי טעימה בבן אנד ג'רי?
אין "הכי טעים". לכל אחד יש טעם שונה.איזה חלבון הכי טעים באקסטרים?
אני יודע את מה שאתה אומר.
אני שותה קפה בלי להמתיק בכלל, ועבורי האבקה של אקסטרים מתוקה מדי. יותר מזה אני לא יודע. אין לך אפשרות לשנורר סקופ אחד מחבר או מכר? תלה פתק בחד"כ, אני בטוח שמישהו יוכל לעזור לך כי זאת אבקה פופולארית.מה דעתך בנושא?
אתה יכול להניח שכן, אלא אם כן יש לך הסתייגות כללית ממה שמיוצר בארץ. את דעתי כבר הבעתי יותר מפעם אחת. ספציפית לגבי אקסטרים יש לנו עדות של אחד הבעלים של אמינושופ שמכיר את היצרן ומרוצה מתהליכי הייצור, כך שאם יש לך אמון באמינושופ אתה יכול להיות רגוע.בגדול החלבון של אקסטרים מבחינת איכות החלבון שווה ערך לשאר התוספי החלבון בשוק
אז למה אתה כן מתכוון? אני חושב שהפרות בארץ מפיקות חלב שאינו שונה בהרבה מזה של הפרות בארה"ב (אם כי ייתכנו שינויים בכמות האנטיביוטיקה ושאר החולירות שמותרות בשימוש פה ושם. אינני יודע).אני לא מתכוון לאף אחד מהדברים שציינת
איזו גלידה הכי טעימה בבן אנד ג'רי?