המשקל של הפלטות ברזל בדוייק?

כולם מתאמנים ככה.
ובמשך שנים.
הכל בסדר.

לא צריך להיות פנאט.
כולם עושים בנץ' בלי קשת.
כולם עושים 1000 כפיפות בטן באימון.
כולם נפצעים איזה פציעה מטומטמת בכתף/גב
כולם לא מדדלפטים.
זה שכולם עושים את זה לא הופך את המצב ליותר טוב. לא יהרוג אף אחד לשקול פעם אחת את המשקולות ולסמן אותן למה שהן באמת. אם הסטיות הן מזעריות אין בעיה. אבל אני יכול להגיד לך שבמכון שלי בטעות אני יכול (אם אני לא מתייחס לזה) להיות עם סטייה של 2.5 קילו בין שני הצדדים של המוט וסה"כ להיות עם 192 קילו כשאני חושב שיש על המוט 200. זה לא נראה לך כמו דברים שכדאי לדעת ומנוע?

כמו שכתבתי אני כמעט פרקתי את הכתף בבנץ בגלל הבדל של 2 קילו לפחות בין שני הצדדים שהטה לי את המוט. זו מתחילה להיות בעיה כששמים הרבה פלטות והסטיות שלהן יכולות להתחבר או כשהפלטות בקצה שונות ורחוקות יותר מהידיים כך שהבדל המשקל בינהן מוכפל באורך המנוף ויכול לדפוק לך את השיווי משקל...

אני חושב ש @PowerLifting סיפר שהוא שקל פעם את כל הפלטות במכון שלו
*לא שלו (ששיך לו) אלא במכון שהוא היה מנוי בו.
Bitch please אני שוקל את המשקולות שלי בכל מכון שאני מתאמן בו וכשזה לא המכון הראשי שלי אני כל אימון צריך לשקול כי אני לא יכול לסמן את הצלחות

Bitch please אני שוקל את המשקולות שלי בכל מכון שאני מתאמן בו וכשזה לא המכון הראשי שלי אני כל אימון צריך לשקול כי אני לא יכול לסמן את הצלחות
ינעל העולם איזה משקיען
hqdefault.jpg

כולם עושים בנץ' בלי קשת.
כולם עושים 1000 כפיפות בטן באימון.
כולם נפצעים איזה פציעה מטומטמת בכתף/גב
כולם לא מדדלפטים.
זה שכולם עושים את זה לא הופך את המצב ליותר טוב. לא יהרוג אף אחד לשקול פעם אחת את המשקולות ולסמן אותן למה שהן באמת. אם הסטיות הן מזעריות אין בעיה. אבל אני יכול להגיד לך שבמכון שלי בטעות אני יכול (אם אני לא מתייחס לזה) להיות עם סטייה של 2.5 קילו בין שני הצדדים של המוט וסה"כ להיות עם 192 קילו כשאני חושב שיש על המוט 200. זה לא נראה לך כמו דברים שכדאי לדעת ומנוע?
הכוונה הייתה שגם מפתחי גוף ואולי גם פאוורליפטרים התאמנו בתנאים כאלה במשך עשורים.
אתה חושב שבשנות ה-70 וה-80 היה יותר מדוייק מעכשיו?
לא יצאו אנשים מעוותים. אל תדאג.

shahar18,
ייתכן וניתקלת במשקולת של 40 פאונד, יחד עם סטייה קלה אשר תמיד אנחנו רואים במשקולות ממותגים זולים, זה מגיע קרוב למשקל שציינת.
יכול להיות שהמשקל היה 40 פאונד, אבל כל הפלטות שאני מדדתי היה כתוב עליהם 20KG

איך אתה מסמן? עם פיפי?
תוש
הכוונה הייתה שגם מפתחי גוף ואולי גם פאוורליפטרים התאמנו בתנאים כאלה במשך עשורים.
אתה חושב שבשנות ה-70 וה-80 היה יותר מדוייק מעכשיו?
לא יצאו אנשים מעוותים. אל תדאג.
מאיפה אתה יודע בדיוק שהם לא שקלו את הפלטות שלהם?

חשוב לי לדעת עם איזה משקל אני מתאמן
אז תשקול אותן במכון
הבעיה העיקרית לדעתי עם חוסר דיוק של פלטות זה שאם ניקח נגיד 8 פלטות של "20", כש 4 מהן שוקלות 19 ו 4 שוקלות 21 (לא יודעים מי שוקלת כמה) ונרצה להרים 4 פלטות, יכול להיות מצב שבצד אחר יש 8 קילו יותר מהשני.

הבעיה העיקרית לדעתי עם חוסר דיוק של פלטות זה שאם ניקח נגיד 8 פלטות של "20", כש 4 מהן שוקלות 19 ו 4 שוקלות 21 (לא יודעים מי שוקלת כמה) ונרצה להרים 4 פלטות, יכול להיות מצב שבצד אחר יש 8 קילו יותר מהשני.
1 ל-35 😁

כי מפתחי גוף היום לא שוקלים את כל הפלטות שלהם.

אם אתה לא יודע להבחין בהבדלי משקל בין הצדדים עוד לפני התחלת התנועה, זה כבר בעיה.
מפתחי הגוף שאתה פגשת לא שוקלים את הפלטות שלהם. אגב מפתחי הגוף במכון שלי משתמשים בסימונים שעשיתי, עד אז הם פשוט לא היו מודעים לאופציה בכלל שיש סטיות כאלו.
יודע להבדיל בין הצדדים בתחילת התנועה. ואם אתה לא תשקול ובתחילת התנועה לא תבין מה קורה, תוריד את המוט, תסתכל ותראה שאלה אותן פלטות בכל צד אתה תמשיך במחשבה שאתה טועה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית