אחרי דדליפט כבד כאב בגב עליון צד ימין

Shtreimel

משתמש קבוע
1,115
276
נק' מוניטין:
635
1,115
276
הפציעה החלה מDeadlift כבד, אחרי הסט החל כאב באיזור שסימנתי, מרגיש קצת עמוק.
עשיתי הפסקה לכמה ימים, הכאב ירד קצת, עשיתי פרוטוקול פציעות ולאט לאט התקדמתי בדדליפט עם הזמן, עד שהגעתי למשקלים שהחלו להיות כבדים לי
(היום דדליפט 90) הכאב חזר לאחר הסט, הכאב לא ממש מורגש במשך הסט אבל אחרי הסט ובמשך הימים לאחר מכן אני מרגיש אותו כשאני מזיז את האיזור.
איך לטפל בדבר כזה?
אני רוצה לחזור לדדליפטים שכבדים לי ASAP..

,
Screenshot_2.png

כמה סיבות אבל בהחלט כדאי לגשת למומחה, בין היתר: קריעת סיבי שריר והגעה לDOMS\ כאב שמוקרן מעמוד השדרה עקב ביצוע לקוי (גב לא נייטרלי)
אציע לך לבצע כמה מתיחות לאזור שיוכלו ודאי לעזור, לשים BENGAY וללכת לרופא כאמור.
מתיחות שיכולות לעזור במיוחד לאזור שתארת (במקום להסביר, פשוט צרפתי תמונות, תרגילי יוגה):
maxresdefault.jpg

3.28dragonfly.jpg.jpg

הרבה בהצלחה, בתקווה שיוכל לעזור לך להחלים מהר

• פותח/ת השרשור
כמה סיבות אבל בהחלט כדאי לגשת למומחה, בין היתר: קריעת סיבי שריר והגעה לDOMS\ כאב שמוקרן מעמוד השדרה עקב ביצוע לקוי (גב לא נייטרלי)
מתיחות שיכולות לעזור במיוחד לאזור שתארת (במקום להסביר, פשוט צרפתי תמונות, תרגילי יוגה):
maxresdefault.jpg

3.28dragonfly.jpg.jpg

במידה והמתיחות+bengey לא עוזרים, לאיזה סוג של רופא אני צריך לגשת?

• פותח/ת השרשור
maxresdefault.jpg

3.28dragonfly.jpg.jpg

ניסיתי את המתיחות ואני מרגיש שהאיזור הכואב הוא יותר לכיוון אמצע הגב מצד ימין, זה יכול לכוון אותי לאיזשהן מתיחות אחרות?

ניסיתי את המתיחות ואני מרגיש שהאיזור הכואב הוא יותר לכיוון אמצע הגב מצד ימין, זה יכול לכוון אותי לאיזשהן מתיחות אחרות?
יש לי הרגשה שמדובר פשוט בDOMS בERECTORS , הזוקפים.
בהחלט מציעה לך בזמן המנוחות בדדליפט לבצע מתיחות, לא בהכרח לגב אלא גם לרגליים. הדבר יכול לעזור פלאים. (למשל אם אתה נתלה על מתח זו גם יכולה להחשב מתיחה טובה)
במידה ואתה רוצה לבדוק שאכן מדובר בקריעת סיבי שריר- המלצתי עד כמה שקשה, היא לעשות הפסקה לשבוע ולראות אם אכן הכאב נעלם.
עם זאת לא אפסול שוב התייעצות עם מומחה בעניין כאמור.

(עוד שאלה - האם במהלך העלייה הגוף שלך נוטה הצידה, אולי לאזור שמאל? זה קורה לעיתים במסה גדולה)

• פותח/ת השרשור
יש לי הרגשה שמדובר פשוט בDOMS בERECTORS , הזוקפים.
בהחלט מציעה לך בזמן המנוחות בדדליפט לבצע מתיחות, לא בהכרח לגב אלא גם לרגליים. הדבר יכול לעזור פלאים. (למשל אם אתה נתלה על מתח זו גם יכולה להחשב מתיחה טובה)
במידה ואתה רוצה לבדוק שאכן מדובר בקריעת סיבי שריר- המלצתי עד כמה שקשה, היא לעשות הפסקה לשבוע ולראות אם אכן הכאב נעלם.
עם זאת לא אפסול שוב התייעצות עם מומחה בעניין כאמור.

(עוד שאלה - האם במהלך העלייה הגוף שלך נוטה הצידה, אולי לאזור שמאל? זה קורה לעיתים במסה גדולה)
אני די בטוח שאני לא נוטה בגלל שהמשקל לא כל כך מעמיס על הגוף כרגע אבל היום אצלם סט כבד ואצרף פה, אחר כך אעשה שבוע מנוחה מדדליפט (לעשות פרוטוקול פציעות או להמנע מדדליפט ב100%?)
אחרי זה אנסה מסאז' ואם לא יעזור ישר אתאם תור לפיזיוטרפיסט.

מה את אומרת על התכנון? לשנות משהו?

maxresdefault.jpg

3.28dragonfly.jpg.jpg

כבר הרבה זמן יש לי דלקת (מעבודה, לא אימונים) שבשבילה רציתי מתיחות כאלו לאיזור ולא מצאתי. תודה לך.

הפציעה החלה מDeadlift כבד, אחרי הסט החל כאב באיזור שסימנתי, מרגיש קצת עמוק.
עשיתי הפסקה לכמה ימים, הכאב ירד קצת, עשיתי פרוטוקול פציעות ולאט לאט התקדמתי בדדליפט עם הזמן, עד שהגעתי למשקלים שהחלו להיות כבדים לי
(היום דדליפט 90) הכאב חזר לאחר הסט, הכאב לא ממש מורגש במשך הסט אבל אחרי הסט ובמשך הימים לאחר מכן אני מרגיש אותו כשאני מזיז את האיזור.
איך לטפל בדבר כזה?
אני רוצה לחזור לדדליפטים שכבדים לי ASAP..

, צפה בקובץ המצורף 31904

תוודא שאתה לא מנסה בכוח להצמיד את השכמות כשאתה מושך.

היה לי בדיוק מה שאתה מתאר, עשיתי פרוטוקול פציעות וזה עבר. לא יודע מה נפצע בדיוק, אבל זה התרחש בזמן דדליפט גם כן.

שמע זה בדיוק מה שאני עושה..
יכול להיות שהcue של לכווץ שכמות מתבלבל לי.. איך להמנע מזה?

הנה הבעיה שלך. אי אפשר לעשות את זה במשקל כבד, ואתה לא ממש רוצה שהמשקל יחזיר את השכמות למקום. cue של כיווץ שכמות הוא רע ואתה צריך לשכוח ממנו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית