הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה סקוואט

Fsociety

משתמש פעיל
886
102
נק' מוניטין:
194
886
102
80

שלישייה עם פאוז 75

עשיתי כבר חמישייה עם 100 ובכל זאת גם כשאני עובד עם משקלים נמוכים יותר כמו בסרטונים הטכניקה עדיין לא טובה ויש גוד מורנינג למרות שאני מנסה לדחוף מהרגליים כמה שיותר. אני מתחיל ריסט בשביל לשפר את הטכניקה, אבל אני כבר מתחיל להתייאש.

לא יודע אני שם לב שכבר המון זמן אתה משנה את הטכני' שלך כל פעם מחדש
אני לא רואה פה שום גוד מורניניג משמעותי ולא כלום, תמשיך להתקדם ככה ואם יהיה משהו משמעותי תתקן אותו.
בנתיים בסה"כ נראה טוב מאוד

• פותח/ת השרשור
לא יודע אני שם לב שכבר המון זמן אתה משנה את הטכני' שלך כל פעם מחדש
אני לא רואה פה שום גוד מורניניג משמעותי ולא כלום, תמשיך להתקדם ככה ואם יהיה משהו משמעותי תתקן אותו.
בנתיים בסה"כ נראה טוב מאוד
אני משנה את הטכניקה כי היא פשוט לא טובה.
אולי הגוד מורנינג פה לא משמעותי אבל זה כי זה משקל קל,בסטים הכבדים יש גוד מורנינג רציני

אני משנה את הטכניקה כי היא פשוט לא טובה.
אולי הגוד מורנינג פה לא משמעותי אבל זה כי זה משקל קל,בסטים הכבדים יש גוד מורנינג רציני
פרסם פה רגע אחד מהסטים הכבדים שיש לך בו "גוד מורנינג רציני"

• פותח/ת השרשור
אז תצלם כדי שנבין מה הכוונה בגוד מורנינג רציני 😃
אבל בכל זאת,לפי ההגיון שלי אם רוצים טכניקה טובה בסטים הכבדים צריך טכניקה מושלמת בסטים הקלים והטכניקה שלי פה רחוקה מלהיות מושלמת

אבל בכל זאת,לפי ההגיון שלי אם רוצים טכניקה טובה בסטים הכבדים צריך טכניקה מושלמת בסטים הקלים והטכניקה שלי פה רחוקה מלהיות מושלמת
לאף אחד אין טכניקה מושלמת
גם אחרי המון תרגול תמיד יש מה לתקן

לא ראיתי שום גוד מורנינג, ושום דבר שאמור למנוע ממך להתקדם. אם יש בעיה במשקל כבד יותר אז צלם סט עם משקל כבד יותר

• פותח/ת השרשור
לא ראיתי שום גוד מורנינג, ושום דבר שאמור למנוע ממך להתקדם. אם יש בעיה במשקל כבד יותר אז צלם סט עם משקל כבד יותר
בסרטון הראשון לא היית אומר שבחזרות האחרונות יש גוד מורנינג?

לפי מה שראיתי בסרטון הראשון היה טכניקה טובה מאוד חוץ מזה שהרגליים רחבות יותר מרוחב כתפיים ואין מספיק עומק.
בסרטון עם ה75 הברכיים קצת גלשו והיה באט ווינק.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית