אני מתכנן להתחיל את ה5X5 מדקאו, יש לי כמה שאלות אשמח לתשובות.
דבר ראשון התוכנית עצמה היא ככה (?), שאלות בקשר לתוכנית באדום:
A:
סקוואט 5X5 פרמידה
בנץ' 5X5 פרמידה
מתח 5X5 - איך זה אמור להיות? ובכללי אני מאוד חלש במתח והייתי רוצה לשפר אותו, אולי עדיף 3 סטים עד כשל?
B:
סקוואט 4X5 פרמידה 2 סטים אחרונים 80%
דדליפט 4X5 פרמידה - מעדיף לעשות חמישייה אחת כבדה, בנתיים זה עדיין עובד לי (זה יהיה מספיק טוב?)
פרס 4X5 פרמידה - איך העלייה אמורה להתבצע? בכל הסטים להוסיף 2.5 או רק בסט האחרון?
C:
סקוואט 4X5 1X3 1X8
בנץ' 4X5 1X3 1X8
מתח 4X5 1X3 1X8 לא חושב שיש פה צורך לPR כי עדיין אין משקל, אז לעשות 3 חזרות עד כשל כמו אימון A?
עוד שאלה, אני לא בדיוק מיציתי את SS אבל אני לא יכול להמשיך בה, הייתי בה כחודש ואז נפצעתי במפרק הירך וההתקדמות נתקעה וכרגע אין לי אפשרות לחזור אליה היא דורשת התאוששות מרובה מידי.
אז המשקלים שלי הם:
סקוואט 60 לחמישייה
דדליפט 70 לחמישייה
בנץ' 50 ל3X5
פרס 37.5 ל3X3 או 35 ל2X5
משקל גוף 60-61
אז קראתי שיש אופציה לעשות פירמדות של 4X5, זה עדיף לי במשקלים האלה? או אולי לשנות באחוזים?
בקשר לריסט, עם איזה משקלים כדאי להתחיל? (4שבועות אחורה נראה לי מוגזם מידי במשקלים שלי)
הייתי מעוניין לשפר מקבילים גם תוך כדי, יש אפשרות לשלב אותם בתוכנית?
*אני יודע שSS עדיפה אבל היא פשוט לא באה בחשבון
@Tank
דבר ראשון התוכנית עצמה היא ככה (?), שאלות בקשר לתוכנית באדום:
A:
סקוואט 5X5 פרמידה
בנץ' 5X5 פרמידה
מתח 5X5 - איך זה אמור להיות? ובכללי אני מאוד חלש במתח והייתי רוצה לשפר אותו, אולי עדיף 3 סטים עד כשל?
B:
סקוואט 4X5 פרמידה 2 סטים אחרונים 80%
דדליפט 4X5 פרמידה - מעדיף לעשות חמישייה אחת כבדה, בנתיים זה עדיין עובד לי (זה יהיה מספיק טוב?)
פרס 4X5 פרמידה - איך העלייה אמורה להתבצע? בכל הסטים להוסיף 2.5 או רק בסט האחרון?
C:
סקוואט 4X5 1X3 1X8
בנץ' 4X5 1X3 1X8
מתח 4X5 1X3 1X8 לא חושב שיש פה צורך לPR כי עדיין אין משקל, אז לעשות 3 חזרות עד כשל כמו אימון A?
עוד שאלה, אני לא בדיוק מיציתי את SS אבל אני לא יכול להמשיך בה, הייתי בה כחודש ואז נפצעתי במפרק הירך וההתקדמות נתקעה וכרגע אין לי אפשרות לחזור אליה היא דורשת התאוששות מרובה מידי.
אז המשקלים שלי הם:
סקוואט 60 לחמישייה
דדליפט 70 לחמישייה
בנץ' 50 ל3X5
פרס 37.5 ל3X3 או 35 ל2X5
משקל גוף 60-61
אז קראתי שיש אופציה לעשות פירמדות של 4X5, זה עדיף לי במשקלים האלה? או אולי לשנות באחוזים?
בקשר לריסט, עם איזה משקלים כדאי להתחיל? (4שבועות אחורה נראה לי מוגזם מידי במשקלים שלי)
הייתי מעוניין לשפר מקבילים גם תוך כדי, יש אפשרות לשלב אותם בתוכנית?
*אני יודע שSS עדיפה אבל היא פשוט לא באה בחשבון
@Tank