הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ זה אפשרי?

geverz

משתמש מתחיל
42
3
נק' מוניטין:
3
42
3
אני התחלתי להתאמן בחדר כושר לא מזמן, עד כה הייתי 6-7 פעמים, לא עליתי במשקל גוף עד כה(אולי ק"ג אני לא בטוח).
אבל שמתי לב שהמשקלים במכשירים שהמאמן שם לי בתוכנית קלים לי יותר מהפעם הראשונה, אבל אם לא עליתי במסת שריר איך זה הגיוני?
ד"א, הגיל שלי זה 15 ואני שוקל 53, כדאי לי לקחת גיינר/אבקת חלבון?

לא עליתי במשקל גוף עד כה(אולי ק"ג אני לא בטוח).
כל כמה זמן אתה נשקל?
ההמלצה היא להישקל אחת לשבוע ביום קבוע, בבוקר לאחר השירותים.
בין לבין יש שינויים גדולים בגלל משחק של נוזלים בגוף ולכן סטיות הן הגיוניות.
כדי לראות תוצאות בצורה טובה (זאת אומרת כדי לדעת אם התפריט / תוכנית האימונים טובה) כדאי להיות עם היד על הדופק בנושא המשקל ולדעת אם עולים או יורדים וכמה.

אבל שמתי לב שהמשקלים במכשירים שהמאמן שם לי בתוכנית קלים לי יותר מהפעם הראשונה, אבל אם לא עליתי במסת שריר איך זה הגיוני?
קודם כל אמרת שאולי עלית קילו.
אבל בלי שום קשר יש מצבים של שיפור יכולות של הגוף כל שניתן להרים משקל כבד יותר.

בכל מקרה ממליץ לך לקחת תוכנית אימונים שלא מתבססת ברובה על מכונות (כמו כל תוכנית שמאמן כושר יתן לך) כי זה לא יביא אותך רחוק.

אתה מוזמן להסתכל על המדריך הבא הוא ילמד אותך המון ויתן קישורים לתכניות אימון.
קח תוכנית FBW

המדריך השלם להעלאה במסת השריר - קילוגרם - כושר ופיתוח הגוף

ד"א, הגיל שלי זה 15 ואני שוקל 53, כדאי לי לקחת גיינר/אבקת חלבון?
אין קשר בין גיל לבין אבקת חלבון, כמו שאין קשר בין גיל לבין קוטג'.

יותר מזה, בסימילאק לתינוקות יש את אותו דבר בדיוק (מוזמן לעיין ברכיבים - חלבון מי גבינה)

לגבי השאלה אם גיינר או חלבון, זה הכל שאלה של ערכים.
זאת אומרת אם חסר לך בתפריט הרבה פחמימה שומן וחלבון וזה מסתדר עם הערכים של הגיינר קנה גיינר. אם חסר רק חלבון או שאתה מחפש גיוון לטונה אפשר לקנות חלבון רגיל ולהחליף קופסת טונה בשייק חלבון או קופסת קוטג ב2 סקופים

לגבי גיינר או חלבון, קודם כל תלמד לאכול כמה שצריך, במשקל שלך זו לא אמורה להיות בעיה, אחר כך אם יהיה לך קשה להכניס את הכמויות הדרושות של אוכל תחשוב על זה

השיפור המהיר בהתחלה מגיע מהסתגלות מוטורית, ושיפור טכניקה, לאט לאט גם המסת שריר תגיע, במידה ותקפיד כמובן על תזונה.

Back
למעלה תחתית