נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
אני תמים? את גולשת פה לדברים שקשורים במקצוע העתיק בעולם ולא בברמנותאיזה תמים אתה 😖
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני תמים? את גולשת פה לדברים שקשורים במקצוע העתיק בעולם ולא בברמנותאיזה תמים אתה 😖
אני תמים? את גולשת פה לדברים שקשורים במקצוע העתיק בעולם ולא בברמנות
היא אישה,תמיד צודקתאני תמים? את גולשת פה לדברים שקשורים במקצוע העתיק בעולם ולא בברמנות
היא אישה,תמיד צודקת
אני (לא) צפוי..*נראה שהמקש עם האות ח' נתקע לך. אנא נקה את המקלדת* הכי לא ציפיתי ממך לזה
טוב נו... כמה קשה להרוויח יותר מברמן?ברמניות מרוויחות משמעותית יותר מברמנים
טוב נו... כמה קשה להרוויח יותר מברמן?
זקן,מצמוץ בעיניים ואני מוציא יומית על זה..ואגב שתהיה בעניינים שהיו אצלנו גברים ששיחקו יופי עם הטיפים..
זקן,מצמוץ בעיניים ואני מוציא יומית על זה..
טוב די..(אני מסמיק),תמשיכי..תכל'ס אם היית מברמן אותי הייתי מביאה לך את האשראי שלי 🤯
לא יודע מה נחשב לשחק עם טיפים, אבל אם אני רציני לרגע, עצם העובדה שרצה הופעה כל ערב במאנקיז הביאה יותר טיפים לשעה מכל משחק, מיצמוץ או פליירינג שהיינו עושים בתור הבר 😃אוי אוי אוי, סלח לי ששכחתי לתייג אותך 😭
ואגב שתהיה בעניינים שהיו אצלנו גברים ששיחקו יופי עם הטיפים..
הבעיה שיש יותר גברים שיוצאים לברים מאשר נשים
לא יודע מה נחשב לשחק עם טיפים, אבל אם אני רציני לרגע, עצם העובדה שרצה הופעה כל ערב במאנקיז הביאה יותר טיפים לשעה מכל משחק, מיצמוץ או פליירינג שהיינו עושים בתור הבר 😃
כן... באמת שהמרפסת חשובה הרבה פחות מדברים אחרים בחיים 😭... יצא שרק לאחרונה הבנתי את זה...תשמע, אחרי הכל יש (בערך) תרבות של מינימום 10% טיפ..
זה שאתה עושה פליירינג או בא עם גופייה צמודה (כן כן, אתה, בייחוד עם המרפסת שלך 😍) זה פשוט נותן עוד קצת אקסטרה
מה אתה חושב בחורה על רמה.את תמיד מגיעה לפאבים עם קסדות מאסטריקס ואובליקס?