הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ 3 שאלות, מתח, בנצ' ומסור.

idunno11

משתמש פעיל
487
3
נק' מוניטין:
54
487
3
1. יש את הדיון הזה כבר זמן מה, מצד אחד החבר'ה שתומכים בריפטו בעיניים עצומות טוענים שתנועה תחילה להתחיל ולהסתיים בנעילת מרפק, ואני סוג של מסכים עם זה.
מצד שני יש את החבר'ה שטוענים שצריך לרדת כמעט עד הסוף וכמעט לנעול מרפקים, אבל לא לנעול מכיוון שזה מתבטא בשחיקת סחוס וכדומה.
מה בפועל צריך לעשות?

2. אני מטר 90 פלוס מינוס, שאני עושה בנצ' אני תופס באחיזה ברוחב כך שהזרת שלי נמצאת בערך ס"מ מהסימונים על המוט האולימפי, אחד המאמנים טען (ולדעתי קצת הקצין את העניין) שאני תופס כמו אחיזה ליד אחורית ולא ממצה את החזה, מה דעתכם?

3. שוב מאמן העיר לי בטכניקה במסור, הוא טוען שהכתף צריכה להיות קבועה במקום.
אני בדרך כלל פורק את הכתף ובהרמה אני מרים את הכתף בחזרה ועוד קצת יותר, מה מהם הטכניקה הנכונה?

תודה מראש.

1. כנראה שהסחוס של ראיין קינלי שחוק לגמרי.
2. אני תופס עם הזרת על החישוקים, זה הכי סטנדרטי.
3. גם אני עושה ככה, אבל במשקלים ממש כבדים (RM 4-5) הכתף כואבת בצורה דיי מעצבנת. כנראה שהמאמן שלך צודק.

1. מאיפה מגיע הבולשיט הזה של שחיקת סחוסים לעזאזל?

2. זה בסדר. אולי צריך טיפה יותר רחב.

3. טכניקה במסור? לאן הגענו... המאמן שלך אידיוט ולא מעוניין להרים משקלים מעבר למשקולות הוורודות.

• פותח/ת השרשור
1. כנראה שהסחוס של ראיין קינלי שחוק לגמרי.
2. אני תופס עם הזרת על החישוקים, זה הכי סטנדרטי.
3. גם אני עושה ככה, אבל במשקלים ממש כבדים (RM 4-5) הכתף כואבת בצורה דיי מעצבנת. כנראה שהמאמן שלך צודק.

כן, אבל אם אני אקשיב למאמן אני ארגיש בזוי חחחחחחחחחח.
בכל מקרה, זה ממש מוזר כי כשאני לא מזיז את הכתף ומנסה להשאיר אותה תקועה במקום זה מרגיש כמו כפיפות מרפקים, אבל בסדר חחח.

תודה על התשובות, לגבי הבנצ' אתה בטוח? כאילו אני מטר 90 אחרי הכל יש מצב שיש משהו במה שהוא אומר (למרות שהתרגלתי לאחיזה הנוכחית שלי).

לגבי המתח, רק שכחתי להוסיף משהו, יש לי קטע במרפקים, שהם לא יכולים להתיישר לגמרי, כלומר אם אתה יכול להגיע ל180 מעלות יישור, אני יכול להגיע ל170 מעלות יישור, בכל זאת לרדת עד הנעילת מרפקים הייחודית שלי?

עריכה: כן coldfire, המאמן שלי ראה את המשקל עבודה שלי (לא שהוא משהו כזה גרנדיוזי) והוא אמר שהוא בלחץ עובד עם משקל כזה (כמובן שהוא מתאמן בסביבות ה5-10 שנים, שמתוכם הוא דוגל בעניין של שנה-שנתיים עבודה על 15 חזרות וכדומה, עזוב סתם הביא לי עצבים אותו יום).
בכל מקרה, לדעתך זה בסדר העניין של התזוזה של הכתף?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית