הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה שינוי התחלה וסוף חיטוב!!!

סלביק

משתמש פעיל
342
65
נק' מוניטין:
191
342
65
שלום חברים,בהתחלה לא רציתי לפתוח פוסט של סוף חיטוב,רציתי רק בסוף מסה ראישונה שלי(שאותה אני מתחיל בשישי הזה)
אבל החלטתי בסוף להעלות תמונות לפני ואחרי,אחת מתחילת החיטוב לפני 4 חודשים ושבוע ואחת מסוף החיטוב
נתונים תחילת חיטוב:בן 26 גובה 193 משקל 113.5 ,אחוז שומן 28-30
סוף חיטוב: 89 קילו, אחוז שומן 9-10.
20150813_211527.jpg 20151228_150040.jpg

נערך לאחרונה:
שלום חברים,בהתחלה לא רציתי לפתוח פוסט של סוף חיטוב,רציתי רק בסוף מסה(שאותה אני מתחיל בשישי הזה)
אבל החלטתי בסוף להעלות תמונות לפני ואחרי,אחת מתחילת החיטוב לפני 4 חודשים ושבוע ואחת מסוף החיטוב
נתונים תחילת חיטוב:גובה 193 משקל 113.5 ,אחוז שומן 28-30
סוף חיטוב: 89 קילו, אחוז שומן 9-10.
צפה בקובץ המצורף 32020 צפה בקובץ המצורף 32021
תותח אחי...
שינוי מדהים.תשתף אותי אחי על התהליך.
איך ארך החיטוב מבחינת תזונה\תוכנית אימונים....

כל הכבוד קודם כל!
עכשיו שאתה שחיף, הגיע הזמן לגדול 😉
וממש קשה לי להאמין שאתה 28-30 בתמונה של לפני, כי אם כן, אז אני 40 😆

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד קודם כל!
עכשיו שאתה שחיף, הגיע הזמן לגדול 😉
וממש קשה לי להאמין שאתה 28-30 בתמונה של לפני, כי אם כן, אז אני 40 😆
זה הערכה של התזונאי ספורט בדיקות היקפים
,בדיקות עם קליפר ועם עוד מכשיר פלוס הנוסחאות שלו,בכל אופן מעכשיו בגלל שחשוב לי לדעת בדיוק מה ההרכב גוף שלי אני נרשמתי לדקסה לתחילת המסה ואני הולך לבצע מעקב דקסה כל חודש לראות כמה שריר אני עולה וכמה שומן,תודה רבה על הפירגון!!

זה הערכה של התזונאי ספורט בדיקות היקפים
,בדיקות עם קליפר ועם עוד מכשיר פלוס הנוסחאות שלו,בכל אופן מעכשיו בגלל שחשוב לי לדעת בדיוק מה ההרכב גוף שלי אני נרשמתי לדקסה לתחילת המסה ואני הולך לבצע מעקב דקסה כל חודש לראות כמה שריר אני עולה וכמה שומן,תודה רבה על הפירגון!!
לדעתי כל החישובים והדקויות מיותרים, העיקר המספרים על המשקל והמראה הפיזי. ואתה תלמד להבחין בהתקדמות ודרך העלייה במסה לפי זה עם הזמן.. ואז לא תזדקק לכל התזונאים וההערכות האלה של אחוזי השומן.

שיהיה המון המון בהצלחה במסה, תפתח לוג ותעדכן!

• פותח/ת השרשור
לדעתי כל החישובים והדקויות מיותרים, העיקר המספרים על המשקל והמראה הפיזי. ואתה תלמד להבחין בהתקדמות ודרך העלייה במסה לפי זה עם הזמן.. ואז לא תזדקק לכל התזונאים וההערכות האלה של אחוזי השומן.

שיהיה המון המון בהצלחה במסה, תפתח לוג ותעדכן!
אין לי מושג איך מכינים לוג ומה אני אמור לעדכן בלוג,משקלי עבודה בלבד? תמונות התקדמות?אימונים תזונה?

• פותח/ת השרשור
שינוי יפה ומרשים! כל הכבוד!

לפני שתתחיל מאסה, שמור על מאזן נייטרלי של כמה שבועות (3-4), כדי לתת לגוף להסתגל הורמונלית ולהגיע ל-Set Point החדש.
לאחריו כנס למאסה בהדרגתיות (העלאת קלוריות איטית עד לשיא הפלוס הקלורי), ומשם כבר תמשיך לנווט לפי ההתקדמות.

בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
שינוי יפה ומרשים! כל הכבוד!

לפני שתתחיל מאסה, שמור על מאזן נייטרלי של כמה שבועות (3-4), כדי לתת לגוף להסתגל הורמונלית ולהגיע ל-Set Point החדש.
לאחריו כנס למאסה בהדרגתיות (העלאת קלוריות איטית עד לשיא הפלוס הקלורי), ומשם כבר תמשיך לנווט לפי ההתקדמות.

בהצלחה.
תודה רבה דניאל!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית