עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא, אקנה רק אחד מהם, מה ההבדלים ביניהם? חוץ מהתוכנית.קנה את המהדורה השלישית, גם ה-practical programming נחמד מאוד אם בא לך להוסיף.
דווקא מבחינת נוחות הייתי קונה את PP וקורא את SS דרך המחשב. אם אתה רוצה ללמוד רק את ביצוע הטכניקות של התרגילים ללא ניתוחים מכאניים של התרגילים אתה תצטרך מקסימום 50 עמודים מכל הספר אז לקנות את כולו יהיה בזבוז. רוב המהדורה השלישית של SS תהיה מאוד קשה להבנה לבנאדם ללא רקע באנטומיה וגם לא צריך לדעת את רוב הדברים בספר כדי לשלוט בטכניקה של התרגילים, לאומת זאת PP הוא ספר שלא ממוקד באנטומיה והרבה יותר מובן לקורא והרבה יותר מועיל למתאמן (כשSS מועיל יותר למאמן).
קנה את המהדורה השלישית, גם ה-practical programming נחמד מאוד אם בא לך להוסיף.
Starting Strength מדבר על הבסיס - המכניקה של התרגילים + תכנון אימונים למתאמן מתחיל.
Practical Programming עוסק בתכנון אימונים. מסביר את המכניזם לעומק, ועוסק בתוכניות למתאמנים בכל הרמות (לא רק מתאמן מתחיל).
אם אתה קונה אחד, אז Starting Strength. המהדורה השלישית כמובן.
Starting Strength מדבר על הבסיס - המכניקה של התרגילים + תכנון אימונים למתאמן מתחיל.
Practical Programming עוסק בתכנון אימונים. מסביר את המכניזם לעומק, ועוסק בתוכניות למתאמנים בכל הרמות (לא רק מתאמן מתחיל).
אם אתה קונה אחד, אז Starting Strength. המהדורה השלישית כמובן.
אם אתה קונה רק אחד אז SS המהדורה השלישיתתודה לכולם, אז מה הוחלט ? מה עדיף ? כל אחד פה עם דעה קצת שונה, אבל אחרי שתקראו את הדעות של כולם אולי תהיה תשובה. כי אני לא ממש מבין במה לקנות מהם.
סבבה, כנראה אזמין אותו היום או מחר.אם אתה קונה רק אחד אז SS המהדורה השלישית
חחחחחח :D למה כל הפורום מתלהב מאוריאו ? אני פה איזה שבועיים וראיתי את זה הרבה פעמים 🤣 רציני, כדאי לקנות את הספר נכון?עדיף לקנות אוראו בכסף של הספר..
חחחח כןחחחחחח :D למה כל הפורום מתלהב מאוריאו ? אני פה איזה שבועיים וראיתי את זה הרבה פעמים 🤣 רציני, כדאי לקנות את הספר נכון?
🤣 זה לא חרא ? (אוריאו), בטח יש בזה שומן טראנס ומלא שומן רווי ...חחחח כן
אני במיוחד אוהב אוראו, אני אוראופלצת 😃
בכללי אוראו זה עוגייה בעלת סגולות רפואיות ומעניקה כוחות
אוי ואבוי !🤣 זה לא חרא ? (אוריאו), בטח יש בזה שומן טראנס ומלא שומן רווי ...
אין מצב להוציא ממך תשובה רצינית אה ? 😵אוי ואבוי !
עוד פעם אתה קורא לאוראו חרא, תוך 3דקות אתה תשמע את הדלת שלך מתפוצצת ומפלצת האוראו המעופפת תאנוס אותך..
חבל...
החיים קצרים מדי כדי להיות רציניים 😃אין מצב להוציא ממך תשובה רצינית אה ? 😵
אתה אישית אוכל אוריאו במסה ? אני במסה ואם זה אפשרי אז אני בכיף יתחיל לאכול 😃החיים קצרים מדי כדי להיות רציניים 😃
איך נגיד את זה חחחחאתה אישית אוכל אוריאו במסה ? אני במסה ואם זה אפשרי אז אני בכיף יתחיל לאכול 😃
חחחחחחח הרגת אותי... המשקלי עבודה שלך מעולים 😃 יפהאיך נגיד את זה חחחח
אני מתאמן שנתיים וחצי וכל השנתיים וחצי הייתי במסה... יש לי תקופות של דכאון כמו כולם שאני יורד בהם במשקל, לא חיטוב ולא כלום..
התגייסתי לפני 5חודש וירדתי מאז 15קילו, עכשיו מטפס חזרה במשקל חחח
וכן אני אוכל אוראו על בסיס יומי ( לפני הגיוס הארוחות בוקר שלי כללו ליטר חלב + 16-20עוגיות אוראו )