הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דלקת בגיד בכתף ובעיה בכף הרגל

Hamster

משתמש משקיע
2,522
1,772
נק' מוניטין:
4,274
2,522
1,772
ספרטה 302
הכותרת מסבירה מה יש בכתף בדי ברור,זה כאב שמופיע בכתף קדמית בעיקר בתנועות של בנץ/שכיבות סמיכה ומורגש טיפה בפרס ובמקבילים.
בכף הרגל יש לי טיפה יותר מדוייק:הרגע חזרתי מרופא שאבחן את זה כPlantar Fascial Fibromatosis אבל לא עזר בדרך לטפל וכרגיל דחה את הפגישה הבאה.
@yonizarkh יש לי הרגשה שאם מישהו פה יוכל לעזור לי עם הכף רגל עם הכוונה זה אתה,אתייעץ בנוסף עם הפיזיותרפיסט שלי

הכותרת מסבירה מה יש בכתף בדי ברור,זה כאב שמופיע בכתף קדמית בעיקר בתנועות של בנץ/שכיבות סמיכה ומורגש טיפה בפרס ובמקבילים.
בכף הרגל יש לי טיפה יותר מדוייק:הרגע חזרתי מרופא שאבחן את זה כPlantar Fascial Fibromatosis אבל לא עזר בדרך לטפל וכרגיל דחה את הפגישה הבאה.
@yonizarkh יש לי הרגשה שאם מישהו פה יוכל לעזור לי עם הכף רגל עם הכוונה זה אתה,אתייעץ בנוסף עם הפיזיותרפיסט שלי

מה אתה רוצה לדעת?

דעתך לטיפול?המלצה למומחה כף רגל באיזור המרכז?

דעתי היא שאין לתת המלצות לטיפול על סמך שורה שכתב הרופא עם הגדרה מעורפלת לתופעה שיש לה הרבה צורות הופעה והחלמה.
המלצות צריכות להינתן לאחר ראיון ובדיקה מסודרת. רצוי ע"י פיזיותרפיסט.

אין לך צורך ב"מומחה כף רגל" כזה או אחר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית