אין קעקועים שנראים כמו מדבקה אלא אם כן זאת מדבקה.יש קעקועים שהם פשוט נראים כמו מדבקה.. ולא רוצה שייצא לי דבר כזה
הקעקוע נמצא מתחת לעור,לכן אין קשר לשריר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אין קעקועים שנראים כמו מדבקה אלא אם כן זאת מדבקה.יש קעקועים שהם פשוט נראים כמו מדבקה.. ולא רוצה שייצא לי דבר כזה
קח תמונה ראשונה שמצאתי ויש עוד המון כאלה..אין קעקועים שנראים כמו מדבקה אלא אם כן זאת מדבקה.
הקעקוע נמצא מתחת לעור,לכן אין קשר לשריר.
זה טריקח תמונה ראשונה שמצאתי ויש עוד המון כאלה..
תגיד לי שזה לא נראה כמו קעקוע שמוצאים בביצי הפתעה
![]()
כי זה המחיר של פתיחת מחט@סלביק
בגלל זה ציינתי +-
יש לי קעקוע שקח 5 דק', 10דק' אם אתה מחשיב את זמן הישיבה וההתארגנות.
הוא עלה לי 200 או 250 ש"ח.
כי זה נחמד בהתחלה ואחר כך זה די מאבד מזה..למה טרייבל לא יצא יפה?
אחד הקעקועים שלי מרגב מזבוב במוצקין, הוא מהטובים בחיפה אבל לא מתקרב לרמה של קיפוד טאטו בתל אביבלמה טרייבל לא יצא יפה?
אני רוצה קעקוע של שור על כתף ימין ולפי מה שהבנתי טרייבל זה הקעקוע הכי קלאסי שמשתלב יפה עם הצורת שריר
ושמעת על הזבוב בקריות ?
יש לי תור אליו לעוד 5 חודשים, הוא ברמה בין לאומית בפורטרטים וסוריאליזםאחד הקעקועים שלי מרגב מזבוב במוצקין, הוא מהטובים בחיפה אבל לא מתקרב לרמה של קיפוד טאטו בתל אביב
אם אתה לא רוצה להתפשר אז תעשה אצל אלכסנדר יניצקי בקיפוד
חחחחחחחחחחחחחח,זה קעקוע שעשו לפני רגע,כולם נראים ככה בהתחלה,אחרי יום כבר דוהים.קח תמונה ראשונה שמצאתי ויש עוד המון כאלה..
תגיד לי שזה לא נראה כמו קעקוע שמוצאים בביצי הפתעה
![]()
הוא התכוון לדהייה של ה"ברק".**מתקלף
דהיייה זה תהליך של שנים (תלוי באיכות )
**מתקלף
דהיייה זה תהליך של שנים (תלוי באיכות )
הוא התכוון לדהייה של ה"ברק".
סליחה שאני מתפרץ, מה דעתכם על קעקועים על עור שחום?
אני מרגיש שזה פשוט נראה כמו גוש צבע והפרטים נבלעים שלא לדבר על צבעים שבכלל נעלמים..
אבל בהחלט יש דהייה, אך אתה יכול לשמר אותו. במידה ותשים קרם לחות באופן קבוע על הקעקוע וקרם הגנה בשמש.אל תדאג לא קורה כלום ושום דבר לא נבלע או נעלם.
תהליך של שנים..אבל תמיד אפשר לחדש אותו (כואב מאוד!!)אבל בהחלט יש דהייה, אך אתה יכול לשמר אותו. במידה ותשים קרם לחות באופן קבוע על הקעקוע וקרם הגנה בשמש.
אז תעשה צבעוני
אבל בהחלט יש דהייה, אך אתה יכול לשמר אותו. במידה ותשים קרם לחות באופן קבוע על הקעקוע וקרם הגנה בשמש.
לפי מה שאני מסיק מהתמונה זה שהבן אדם אוהב להשתזף ולכן הוא פשוט גמר על הקעקוע שלו ועל העור, חוסר אלסטיות והרבה קימטוטים שנובעים מחשיפה לשמש.אבל אם אתה שחום ומתכוון לשמור על העור אז זה לא יקרה.לא הבנתם אותי, אני כבר הרבה זמן רוצה לעשות קעקוע, אמהמה בורכתי בעור כהה ויש לי הרגשה שקעקועים לא נראים טוב על עור כהה, נניח זו:
![]()
זה פשוט נראה כמו גוש שחור, לא נראה טוב לדעתי, ורציתי לקרוא עוד דעות.
רגב מזבוב בצפון לא הכי טוב בארץ ואפילו לא מתקרב אז אל...רגב מזבוב בצפון היא טוב בארץ. בלי שום ספק.