הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כניסה לסייקל טסטוסטרון נמוך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0
שלום חברים העם יש בעיה בכניסה לסייקל עם רמת טסטוסטרון כללי של 11.2Nmol/l והעם זה בכלל רמה תקינה גיל 20? לא נגעתי בסטרואידים בחיים

נערך לאחרונה:
שלום חברים העם יש בעיה בכניסה לסייקל עם רמת טסטוסטרון כללי של 11.2Nmol/l והעם זה בכלל רמה תקינה גיל 20?
זו לא רמה נמוכה, היא בטווח הנורמה וגם לגילך (בהנחה ויתר המדדים תקינים ואין בעיות רפואיות) טובה.
נשאל אחרת - מדוע אתה רוצה להתחיל סייקל? ולמה חשבת שרק רמת טסט (תהיו כזו או אחרת) היא שיקול מרכזי (או בלעדי) בסוגיה?

• פותח/ת השרשור
זו לא רמה נמוכה, היא בטווח הנורמה וגם לגילך (בהנחה ויתר המדדים תקינים ואין בעיות רפואיות) טובה.
נשאל אחרת - מדוע אתה רוצה להתחיל סייקל? ולמה חשבת שרק רמת טסט (תהיו כזו או אחרת) היא שיקול מרכזי (או בלעדי) בסוגיה?
ממה שיצא לי לקרוא מאנשים שרמות הטסט שלהם גבוהות ממש משלי וזה הפחיד אותי לעשות צעד לתוך סייקל עם סיכון מסוים של הגוף חשוב לציין שאני עוד לא מתחיל סייקל אלה רוצה לעבור את כל הבדיקות לפני כדי להיות הכי מבין שיש ואז לעשות

ממה שיצא לי לקרוא מאנשים שרמות הטסט שלהם גבוהות ממש משלי וזה הפחיד אותי לעשות צעד לתוך סייקל עם סיכון מסוים של הגוף חשוב לציין שאני עוד לא מתחיל סייקל אלה רוצה לעבור את כל הבדיקות לפני כדי להיות הכי מבין שיש ואז לעשות
אין קשר.
רמת טסט טוטאל בגוף היא אינדיקציה מסויימת, אבל לא רלוונטית בהכרח לקביעה האם כדאי להתחיל סייקל או לא.
מתחילים סייקל אם הבריאות הכללית טובה, אין מגבלות רפואיות ידועות או בפוטנציאל להתפתחות, כשיודעים היטב מה המשמעות של שימוש בחומרים, כיצד להשתמש, מקרים ותגובות, ולאחר שרוכשים את כלל החומרים והמוצרים הנדרשים לכל להסייקל, ממקור טוב.

חבר, אני חוזר על שאלה- למה אתה נכנס לסייקל?
סתם לעלות רמת טסט?
או כי הגעת לסף ההתפתחות הגנטית שלך בפיתוח שרירים?

• פותח/ת השרשור
אין קשר.
רמת טסט טוטאל בגוף היא אינדיקציה מסויימת, אבל לא רלוונטית בהכרח לקביעה האם כדאי להתחיל סייקל או לא.
מתחילים סייקל אם הבריאות הכללית טובה, אין מגבלות רפואיות ידועות או בפוטנציאל להתפתחות, כשיודעים היטב מה המשמעות של שימוש בחומרים, כיצד להשתמש, מקרים ותגובות, ולאחר שרוכשים את כלל החומרים והמוצרים הנדרשים לכל להסייקל, ממקור טוב.
זה ממוצע 11 לגילי? ועוד שאלה איך יש לאנשים 25 ומעלה רק עם הם נגעו בחומרים?
חבר, אני חוזר על שאלה- למה אתה נכנס לסייקל?
סתם לעלות רמת טסט?
או כי הגעת לסף ההתפתחות הגנטית שלך בפיתוח שרירים?
הגעתי לסוף ההתפתחות הגנטית שלי

זה ממוצע 11 לגילי? ועוד שאלה איך יש לאנשים 25 ומעלה רק עם הם נגעו בחומרים?

הגעתי לסוף ההתפתחות הגנטית שלי
אנשים נבדלים זה מזה בגנטיקה
אתה מייחס חשיבות יתרה לטסט טוטאל, כאשר הוא ברמה תקינה וכל עוד אתה טבעי.
מה שחשוב זה שבתור טבעי אתה בריא, מתקדם, צובר מאסת שריר - כל שאר המדדים (סין אם גבוהים יותר או פחות) - לא רלוונטיים.

• פותח/ת השרשור
אנשים נבדלים זה מזה בגנטיקה
אתה מייחס חשיבות יתרה לטסט טוטאל, כאשר הוא ברמה תקינה וכל עוד אתה טבעי.
מה שחשוב זה שבתור טבעי אתה בריא, מתקדם, צובר מאסת שריר - כל שאר המדדים (סין אם גבוהים יותר או פחות) - לא רלוונטיים.
תודה רבה אחי על התשובות
אי אפשר לדעת מה הסף הגנטי, ובטח שלא לדעת אם הגעת אליו
אני מרגיש תקוע אני גובה 1.90 משקל אחרי מליון גיינרים ותוספים 88 קילו ולא עולה במשקל כבר קרוב ל4 חודש אני לא יודע עם אני בשיא אבל מרגיש ככה וחשוב לציין אוכל כמו סוס

תודה רבה אחי על התשובות

אני מרגיש תקוע אני גובה 1.90 משקל אחרי מליון גיינרים ותוספים 88 קילו ולא עולה במשקל כבר קרוב ל4 חודש אני לא יודע עם אני בשיא אבל מרגיש ככה וחשוב לציין אוכל כמו סוס
אתה רחוק מאוד מהפוטנציאל (שלא ידוע מהו, אבל יחסית לנתונים שנתת ניתן לקבוע כך בנקל).

"אוכל כמו סוס" או כל תיאור אחר לא רלוונטי - המשוואה פשוטה - תכניס יותר קלוריות ממה שאתה מוציא - תעלה במשקל. אנשים הגיעו גם למשקלים של 400-500 ק"ג (שיאי גינס למיניהם) - גם הם אכלו "כמו סוסים"?

דבר נוסף, החשוב שבעתיים, שהרבה אנשים "תמימים" מאמינים לו - סייקל או שימוש בסטרואידים בכל דרך שהיא לא תגרום לך לגדול אם לא תאכל יותר ובצורה הולמת (ערכי מאקרו ומיקרו). יהיה אפשר לתאר זאת כך: זה כמו לשים מנוע טורבו לרכב אטמוספרי, אבל לא לחבר את הבורג האחרון, כך שלא יעבוד.

אני מזהה, לפי השאלות והתשובות שלך (אל תיעלב, זו ביקורת בונה), שאתה לוקה בידע הבסיסי הכללי אודות תזונה, אימונים וחומרים.

כל עוד התכנונים שלך הם "על הנייר" ולא עשית צעד לכיוון הזה (למזלך), יש אפשרות לעצור הכל ולהתחיל ללמוד ולרכוש ידע.

התחום הזה מאוד רחב, ויש הרבה דברים שחייב להכיר לפני שמתחילים.

יהיה נכון וכדאי שתיקח את זה כמעין פרוייקט, ותתחיל לצבור ידע באופן עצמאי, מקורות מהימנים.

קריאת המאמרים כאן בפורטל וחיפוש בפורום יהיה הצעד הראשון שעלייך לבצע.

אל תתייחס ל"רעשים" מבחוץ מאנשים "מבינים", "מתחרים", "מר ישראל לשנת X או Y" ודומה.
אחרי הכל מדובר לא רק בבריאות, אלא על השלכות אחרות (חברתיות, כלכליות ועוד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית