עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עם אפשר תשובה ישירה לשאלה שלילמה אתה נכנס לסייקל?
זו לא רמה נמוכה, היא בטווח הנורמה וגם לגילך (בהנחה ויתר המדדים תקינים ואין בעיות רפואיות) טובה.שלום חברים העם יש בעיה בכניסה לסייקל עם רמת טסטוסטרון כללי של 11.2Nmol/l והעם זה בכלל רמה תקינה גיל 20?
ממה שיצא לי לקרוא מאנשים שרמות הטסט שלהם גבוהות ממש משלי וזה הפחיד אותי לעשות צעד לתוך סייקל עם סיכון מסוים של הגוף חשוב לציין שאני עוד לא מתחיל סייקל אלה רוצה לעבור את כל הבדיקות לפני כדי להיות הכי מבין שיש ואז לעשותזו לא רמה נמוכה, היא בטווח הנורמה וגם לגילך (בהנחה ויתר המדדים תקינים ואין בעיות רפואיות) טובה.
נשאל אחרת - מדוע אתה רוצה להתחיל סייקל? ולמה חשבת שרק רמת טסט (תהיו כזו או אחרת) היא שיקול מרכזי (או בלעדי) בסוגיה?
אין קשר.ממה שיצא לי לקרוא מאנשים שרמות הטסט שלהם גבוהות ממש משלי וזה הפחיד אותי לעשות צעד לתוך סייקל עם סיכון מסוים של הגוף חשוב לציין שאני עוד לא מתחיל סייקל אלה רוצה לעבור את כל הבדיקות לפני כדי להיות הכי מבין שיש ואז לעשות
זה ממוצע 11 לגילי? ועוד שאלה איך יש לאנשים 25 ומעלה רק עם הם נגעו בחומרים?אין קשר.
רמת טסט טוטאל בגוף היא אינדיקציה מסויימת, אבל לא רלוונטית בהכרח לקביעה האם כדאי להתחיל סייקל או לא.
מתחילים סייקל אם הבריאות הכללית טובה, אין מגבלות רפואיות ידועות או בפוטנציאל להתפתחות, כשיודעים היטב מה המשמעות של שימוש בחומרים, כיצד להשתמש, מקרים ותגובות, ולאחר שרוכשים את כלל החומרים והמוצרים הנדרשים לכל להסייקל, ממקור טוב.
הגעתי לסוף ההתפתחות הגנטית שליחבר, אני חוזר על שאלה- למה אתה נכנס לסייקל?
סתם לעלות רמת טסט?
או כי הגעת לסף ההתפתחות הגנטית שלך בפיתוח שרירים?
אנשים נבדלים זה מזה בגנטיקהזה ממוצע 11 לגילי? ועוד שאלה איך יש לאנשים 25 ומעלה רק עם הם נגעו בחומרים?
הגעתי לסוף ההתפתחות הגנטית שלי
אי אפשר לדעת מה הסף הגנטי, ובטח שלא לדעת אם הגעת אליוזה ממוצע 11 לגילי? ועוד שאלה איך יש לאנשים 25 ומעלה רק עם הם נגעו בחומרים?
הגעתי לסוף ההתפתחות הגנטית שלי
תודה רבה אחי על התשובותאנשים נבדלים זה מזה בגנטיקה
אתה מייחס חשיבות יתרה לטסט טוטאל, כאשר הוא ברמה תקינה וכל עוד אתה טבעי.
מה שחשוב זה שבתור טבעי אתה בריא, מתקדם, צובר מאסת שריר - כל שאר המדדים (סין אם גבוהים יותר או פחות) - לא רלוונטיים.
אני מרגיש תקוע אני גובה 1.90 משקל אחרי מליון גיינרים ותוספים 88 קילו ולא עולה במשקל כבר קרוב ל4 חודש אני לא יודע עם אני בשיא אבל מרגיש ככה וחשוב לציין אוכל כמו סוסאי אפשר לדעת מה הסף הגנטי, ובטח שלא לדעת אם הגעת אליו
אתה רחוק מאוד מהפוטנציאל (שלא ידוע מהו, אבל יחסית לנתונים שנתת ניתן לקבוע כך בנקל).תודה רבה אחי על התשובות
אני מרגיש תקוע אני גובה 1.90 משקל אחרי מליון גיינרים ותוספים 88 קילו ולא עולה במשקל כבר קרוב ל4 חודש אני לא יודע עם אני בשיא אבל מרגיש ככה וחשוב לציין אוכל כמו סוס