הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בדיקת טכניקה בסקוואט (סרטון)

• פותח/ת השרשור amir610
  • פורסם בתאריך

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
בהמשך לדיון משבוע שעבר העליתי סרטונים של טכניקה בסקוואט, סרטון אחד של סט ראשון עם 130 ק"ג וסרטון אחד עם סט רביעי (ואחרון) עם 120 ק"ג, אשמח לדעת אם הטכניקה בסדר ואם אני יורד מספיק, קדימה תתחילו לשחוט 😃

• פותח/ת השרשור
ראיתי את הסרטון , הבחור שם יורד יותר עמוק ממני אבל לא בהרבה, נראה שחסר לי עוד ממש קצת בכדיי לשבור מקביל, כמובן שאני אצטרך להוריד משקל ויש את העניין הזה כעוד טיפה עומק ויש כיפוף מסוים של הגב התחתון (ממש מעל עצם הזנב), תמיד חששתי מהכיפוף הזה אבל מייק אמר לי לפני כמה חודשים שזה בסדר.

ראיתי את הסרטון , הבחור שם יורד יותר עמוק ממני אבל לא בהרבה, נראה שחסר לי עוד ממש קצת בכדיי לשבור מקביל, כמובן שאני אצטרך להוריד משקל ויש את העניין הזה כעוד טיפה עומק ויש כיפוף מסוים של הגב התחתון (ממש מעל עצם הזנב), תמיד חששתי מהכיפוף הזה אבל מייק אמר לי לפני כמה חודשים שזה בסדר.
אתה בכיוון הנכון 😃
תעלה סרטון עם 100 כשאתה מנסה לרדת עוד, ואני מאמין שהעומק יהיה תקין.

• פותח/ת השרשור
השאלה היא האם להוריד משקל או להוריד חזרות, אני מניח שאתה צודק ועדיף להוריד משקל ולעלות בחזרה לאט לאט לסביבות 120-130.

אנסה באימון הבא להתחיל מ 100, יעלה לי בבריאות נפשית לחזור חזרה ל 100 קילו 😃

דרך אגב, הגיוני שבפרונט סקוואט יותר קל לרדת לדיפ? , אני יורד עד הסוף בפרונט ומרגיש יציב וטוב.

יעלה לי בבריאות נפשית לחזור חזרה ל 100 קילו 😃
לדעתי תוריד קודם לחמישיה, יותר קל לעבוד על טכניקה בטווח חזרות נמוך מאשר גבוה.
ואח"כ גם תוכל להתקדם למשקלים כבדים יותר מהר יותר 😉

• פותח/ת השרשור
אתה ממליץ לרדת ל 100 קילו וגם ל 5 חזרות ? , זה בזבוז של אימון לא ? , הרי חוץ מעוד קצת עומק הטכניקה טובה לא?

אתה ממליץ לרדת ל 100 קילו וגם ל 5 חזרות ? , זה בזבוז של אימון לא ? , הרי חוץ מעוד קצת עומק הטכניקה טובה לא?
לא חייב לרדת ל 100. אתה זה שזרק את המספר הזה 😃
תרד גם ב 10 ק"ג. העיקר לעבוד על הטכניקה.
אחכ אתה יכול לקפוץ בחזרה בקפיצות גדולות של 5-10 קג אם זה ממש קל לך.

• פותח/ת השרשור
עדכון: היום עשיתי סקוואט עמוק יותר עם 120 כ 6 חזרות כשמדריך בדק שאני שובר מקביל , אני חייב לציין שזה עולם אחר, הרגשתי את הרגליים הרבה יותר. הכיוון הוא לעלות קצת משקל ולעשות 5 חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית