הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כאב ראש ומסתובב הראש באימון רגליים-כתפיים

• פותח/ת השרשור golangm
  • פורסם בתאריך

golangm

משתמש פעיל
633
79
נק' מוניטין:
124
633
79
שלום,
אני כבר חודש/חודשיים בערך בתוכנית ABC ובאימון C שהוא:

סקוואט 3X6
דדליפט 3X6
לג פרס 3X8
תאומים בסמיט 3X10

פרס 3X6
כתף קדמית (בספסל עם משקולות להרים את היד קדימה) 3X8

בזמן האחרון, בסביבות חודש, כל אימון כזה אני מתחיל מסקוואט ובד"כ בסט הראשון מתחיל להסתובב לי הראש, ומשם זה נהיה יותר גרוע.
גם בדדליפט שאחרי הסקוואט זה קורה, ולפעמים גם בלג פרס.
ניסיתי לשתות אחרי שזה קורה וזה לא עוזר, הטכניקה בתרגילים טובה אז זה לא מזה כנראה.
הבנתי שבתרגילים כמו סקוואט ודדליפט מצב כזה יכול לקרות בגלל שעולים ויורדים אז הדם זורם או משהו כזה וניסיתי לעשות יותר לאט את התרגילים וזה לא עוזר.

זה לא המקום המתאים להעלות את הנושא הזה.

העבר לנושא הרלוונטי.

אם היית אומר שזה קורה מתישהו באמצע האימון (אחרי או באמצע דדליפט למשל) הייתי אומר שאולי הנפח גבוה מדי, אבל אם זה בהתחלה זה מוזר מאוד.
קודם כל הייתי מתחיל מבדיקות דם ומדידות של לחץ דם, לי אין משהו יותר טוב להציע.
אה ותראה רופא

• פותח/ת השרשור
אם היית אומר שזה קורה מתישהו באמצע האימון (אחרי או באמצע דדליפט למשל) הייתי אומר שאולי הנפח גבוה מדי, אבל אם זה בהתחלה זה מוזר מאוד.
קודם כל הייתי מתחיל מבדיקות דם ומדידות של לחץ דם, לי אין משהו יותר טוב להציע.
אה ותראה רופא
אחרי סט אחד לרוב זה מתחיל בסקוואט, למרות שהבנתי שזה סוג של טבעי שיכאב קצת הראש אחרי סקוואט/דדליפט, אתה אומר שכדאי לבדוק את זה?

אחרי סט אחד לרוב זה מתחיל בסקוואט, למרות שהבנתי שזה סוג של טבעי שיכאב קצת הראש אחרי סקוואט/דדליפט
תלוי. הלחץ דם עולה בזמן סט כבד אז תלוי מה זה "קצת". ממה שתיארת בהודעה הראשונה זה לא נשמע כמו קצת.
אתה אומר שכדאי לבדוק את זה?
אני מציע לבדוק, כן.

• פותח/ת השרשור
תלוי. הלחץ דם עולה בזמן סט כבד אז תלוי מה זה "קצת". ממה שתיארת בהודעה הראשונה זה לא נשמע כמו קצת.

אני מציע לבדוק, כן.
נכון זה באמת לא קצת כואב הראש, ומה בדיוק לעשות? לקבוע בדיקת דם למה בדיוק? יש סוגי בדיקות דם, וסתם למדוד לחץ דם? לפני אימון?

• פותח/ת השרשור

אני מציע לבדוק, כן.
עשיתי בדיקות דם וחסר לי ברזל, רשום 53 והמינימום זה 70,
ועוד דבר לא נראה לי קשור חסר לי בילרובין ישיר משהו כזה, יש לי 0.04 והמינימום זה 0.1

יש מצב בגלל הברזל שכואב לי הראש לא?

עשיתי בדיקות דם וחסר לי ברזל, רשום 53 והמינימום זה 70,
ועוד דבר לא נראה לי קשור חסר לי בילרובין ישיר משהו כזה, יש לי 0.04 והמינימום זה 0.1

יש מצב בגלל הברזל שכואב לי הראש לא?
זה כמעט בטוח הבעיה לדעתי

Back
למעלה תחתית