לאחר הפסקה של חודש+ אחרי פציעה בשורש כף היד (נפילה על משטח קטרגל) + פציעה באצבע האמה (נדפקה בין 2 תבניות הזרקת פלסטיק) אני מתחיל שוב את האימונים. מסיום סמסטר החורף בטכניון לקחתי סמסטר חופש ובסוף גם החלטתי לעבור לאורט בראודה. כך שמאפריל ועד כה התאמנתי במכון כושר מקומי וקטן ולא יכלתי להתאמן יותר מפעמיים בשבוע (המכון פתוח רק 4 ימים רצופים). כעת המכון עבר למתכונת של 5 ימים לא רצופים אז אני ממשיך ב-SS.
כמו כן אני בצום אז הלוג הזה יהווה תיעוד ייחודי של SS תוך כדי צום 😃
הלילה אערוך את האימון הראשון שלי עם משקלי עבודה על 70% מהשיאים עד כה ל-5X3. אני שובר צום בשעה 19:25 (עד סוף הרמדאן אגיע ל-18:45 בערך) עם ארוחה בשרית גדולה, אוכל 4 ביצים בשעה 9~ והולך לאימון ב-22:30. אני בולס עוד כמה ארוחות וליטר חלב בהמשך הלילה עד שעה 4~. אשמח לעזרה ועצות בתכנון הארוחות כך שאוכל להשלים את הערכים הנחוצים וגם להגיע לאימון עם אנרגיה. שמעתי הרבה המלצות לא לאכול כבד בשבירת הצום אך לי אין זמן אח"כ לאכול מספיק.
בכל מקרה משקלי העבודה הנוכחיים עד כה הם (מה שהגעתי אליו בתחילת יולי):
אל תדאג, אף אחד לא יבקש סרטונים.
ושיהיה בהצלחה, תראה רק אם שבירת הצום לא גורמת לך בעצם להרגיש חלש ועייף (בייחוד אם תכניס כמויות גדולות של אוכל לפני האימון).
והייתה לך חתימה עם ציטוט משפט של אל-רזאלי (גזאלי/ר'זאלי/ איך שלא כותבים את זה בעברית) על הטיפה המאושרת בים.
squat: 115 5x3 - היה קל מאוד ובחרתי במשקל שרירותית אבל הרגליים התחילו לרעוד כבר אחרי הסט הראשון. press: 45 5x2, 50 5x1 - לא ידעתי למה לצפות אז העלתי לאט לאט. היה בסדר. pullups: 105 5x3 - היה די קשה והידיים לא רצו לעבוד. pc: 50 3x1, 60 5x2 + push press - סתם לתרגול טכניקה.
לא הרגשתי השפעה כלשהי מהצום, לא אכלתי משהו אחרי שבירת הצום. עכשיו אני הולך לאכול עד 4 חצילים ממולא בבשר, 4 ביצים, קרטון חלב, חומוס. הידד.
---------- התגובה התווספה ב 16:29 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:19 ----------
squat: 125 5x2 - ה-DOMS היו כל כך גרועים שלא יכולתי להמשיך. וגם לא אכלתי מספיק בלילה שלפני וחוסר האנרגיה הורגש חזק מאוד. press: 50 5x3 - היה בינוני, הייתי חסר אנרגיה לחלוטין. pullups: 100 kg 5x3
צריך לאכול :(
האימון הבא יהיה רק מחר. היום החד"כ לא פתוח ופיספסתי את אתמול ושלשום.
squat: 125 5x3 - היה קשה מאין נשוא וחוסר האנרגיה הורגש כל כך חזק. קשה מאוד לעשות סקוואט כבד אחרי שבירת צום של 15 שעות. bench: 95x2, 90x5, 80x5, 85x5 - כן בטעות שמתי 95 כ-85 ולא הבנתי למה לא הצלחתי לזוז. הורדתי ל-"80" ועדיין לא הבנתי איך בקושי השלמתי סט. רק אחרי זה ראיתי את הפלטות והשלמתי את הנותר. pc: 50x3, 60x3, 65x3, 70 5x3 - רציתי להבין יותר טוב את הכניסה מתחת למוט כפי שהוסבר בסרטונים של שרשור גאוני שפתחו כאן ממזמן.
---------- התגובה התווספה ב 00:27 ---------- התגובה הקודמת הייתה ב 00:14 ----------
נ.ב. יש לי יבלת מתחת לזרת (איפה שה-pc שוחק בעיקר) וכנראה השכבה מתחתה התפוצצה ועכשיו היא נפוחה בדם. לפוצץ/לחתוך? לא אכפת לי מזה אני רק לא רוצה שזה יתפוצץ על המוט ב-pc הבא.