הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קלן

מצב
השרשור נעול

Snorlax jr

משתמש משקיע
6,100
4,617
נק' מוניטין:
4,629
6,100
4,617
בבית
היי,
חברה שלי(17) רוצה לקחת קלן למרות שאני חופר לה שלא תתקרב לזה(עברתי את זה בעבר, לא חוויה כיפית).
יש לה קרישות יתר, היא אנמית ויש לה חוסר בהמוגלובין בנוסף היא על גלולות.
יש סיכון בלקיחת קלן בגיל כזה וגם עם הבעיות האלה?
והאם אפשר לקחת קלן במקביל לגלולות שלא ייגרם מצב שהגלולות לא יהיו אפקטיביות?

לא מכיר את חברה שלך, לא יודע כמה משקל עודף יש עליה, ובכל זאת אני אגיד שזה צעד מטופש ועדיף שתוותר עליו לגמרי. אין שום סיבה להשתמש בתרופות למיניהן כדי לרדת במשקל.
יש אנשים שנלחמים על אחוזי השומן האחרונים ומעוניינים לתת "פוש" חזק יותר לקראת סוף חיטוב, זה איכשהו מתקבל, אבל למה לפנות לכיוון הזה כשאפשר לרדת בצורה מהירה ובריאה גם ללא?

• פותח/ת השרשור
לא מכיר את חברה שלך, לא יודע כמה משקל עודף יש עליה, ובכל זאת אני אגיד שזה צעד מטופש ועדיף שתוותר עליו לגמרי. אין שום סיבה להשתמש בתרופות למיניהן כדי לרדת במשקל.
יש אנשים שנלחמים על אחוזי השומן האחרונים ומעוניינים לתת "פוש" חזק יותר לקראת סוף חיטוב, זה איכשהו מתקבל, אבל למה לפנות לכיוון הזה כשאפשר לרדת בצורה מהירה ובריאה גם ללא?
היא לא אחוז שומן גבוה, לא שוקלת הרבה גם, שוקלת באיזור ה60 והגובה שלה - 1.69.
אמרתי לה כבר שזה דפוק לקחת קלן שאפשר לעשות תפריט טוב עם אירובי ולרדת בלי קלן אבל לא מקשיבה 🤣🤣.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית