הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כאבים במרפק בלאו באר סקוואט

• פותח/ת השרשור daviddd
  • פורסם בתאריך

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה
אני עושה LOW BAR SQUAT שבוע שעבר באחד הימים באתי למכון עשיתי סקוואט פתאום שמעתי קליק מהמרפק והוא היה כלכך חזק שעוד אחד שהיה לידי גם שמע את הקליק מהמרפק לפי תמונות של השרירים וכל זה מהאינטרנט זה בא מגיד (TENDON) בעקרון זה לא הכי מפריע לי לתפקוד היום יומי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות LOW BAR כי אני מרגיש את האזור אז עברתי בנתיים להיי באר.
בנוסף אני אף פעם לא עושה מטיחות ובאותו אימון לפני הסקוואט עשיתי מתיחות עם מקל יש מצב שזה גרם/טרם לזה? חוץ מי זה שזה עובר לאט לאט יש לכם רעיונות לגרום לזה להחלים יותר מהר (כדי להשים בנגאי או ולטרן?) זה מרגיש כמו מטיחה כזאת כשאני עושה וזה כואב כשאני מוציא את המרפק אחוצה בלאו באר חוץ מי זה גם כשאני מישר את היד אני גם מרגיש את זה אבל טיפונת יותר כמו מטיחה קטנה וזה לא מפריע לי גם לדדליפט

היי חברה
אני עושה LOW BAR SQUAT שבוע שעבר באחד הימים באתי למכון עשיתי סקוואט פתאום שמעתי קליק מהמרפק והוא היה כלכך חזק שעוד אחד שהיה לידי גם שמע את הקליק מהמרפק לפי תמונות של השרירים וכל זה מהאינטרנט זה בא מגיד (TENDON) בעקרון זה לא הכי מפריע לי לתפקוד היום יומי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות LOW BAR כי אני מרגיש את האזור אז עברתי בנתיים להיי באר.
בנוסף אני אף פעם לא עושה מטיחות ובאותו אימון לפני הסקוואט עשיתי מתיחות עם מקל יש מצב שזה גרם/טרם לזה? חוץ מי זה שזה עובר לאט לאט יש לכם רעיונות לגרום לזה להחלים יותר מהר (כדי להשים בנגאי או ולטרן?) זה מרגיש כמו מטיחה כזאת כשאני עושה וזה כואב כשאני מוציא את המרפק אחוצה בלאו באר חוץ מי זה גם כשאני מישר את היד אני גם מרגיש את זה אבל טיפונת יותר כמו מטיחה קטנה וזה לא מפריע לי גם לדדליפט
הכי חשוב זה לא להפעיל עומס שיגרום למתיחה במרפק. כל השאר פחות חשוב.

• פותח/ת השרשור
זה בסדר לעשות דדליפט? כי אני לא מרגיש כאב... אני מרגיש רק בסקוואט (LB) כאב אבל בהיי באר הכל תקין מה גם שאני מרגיש שיפור

• פותח/ת השרשור
אני כבר לא מרגיש כאב כשאני מישר את היד וכשאני עושה כל אימון רק כשאני עושה לאו באר סקוואט או מזיז את היד לכיוון של הלאו בר (מכווץ ואז נניח מחזיק מוט ולוקח את המרפק אחורה) וגם זה אני כבר מתחיל להרגיש קצת פחות מה שהחל אבל היום זה שמדי פעם כשאני נניח עם הכף יד נשען על משהו פתאום אני מקבל מכת חשמל קלה כזאת זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית