נק' מוניטין:
34,643
- 23,991
- 15,517
גם פופקורן ו KODI זה לראות דרך טורנטיםאני היחיד שעדיין רואה סרטים וסדרות דרך טורנטים?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
גם פופקורן ו KODI זה לראות דרך טורנטיםאני היחיד שעדיין רואה סרטים וסדרות דרך טורנטים?
ohגם פופקורן ו KODI זה לראות דרך טורנטים
עכשיו להוריד זה בסדר שהתוכן המרכזי עדיין ב1080P כשתרצה להוריד ב4K זה כבר טרחה לא נורמאליתאני היחיד שעדיין רואה סרטים וסדרות דרך טורנטים?
יקח עוד הרבה זמן עד ש4K יהיה סטנדרט, אז כבר ג'יגה DL וUL גם יהיה סטנדרט וזה לא יהיה טרחה.עכשיו להוריד זה בסדר שהתוכן המרכזי עדיין ב1080P כשתרצה להוריד ב4K זה כבר טרחה לא נורמאלית
בוא נתחיל מזה שיש גם להוט וגם לבזק תשתית 100 ומעבר (ובטח שלחברת חשמל), אבל בגלל הדואופול (כרגיל בישראל) הם יכולים לסחוט עסקים במחירים מוגזמים בשביל העלאה סבירה ולכל שאר השוק לתת העלאה חרא, כי אף אחד לא מתלונן.
התשתית אמנם לא קיימת בחלקים מהארץ, אבל לא חושב שאני מצפה מהחברות להשקיע כל כך הרבה כסף בתשתית כזאת לישובים נידחים (למרות שמחייבים אותם).
נמשיך מזה שבשביל לצרוך טוחן של 4K אתה צריך שאצלך בבית יהיה מסך של 4K וזה ממש לא יהיה לרוב האנשים, I DARE TO SAY שעוד שנתיים ל90 ומשהו אחוז מהאנשים בארץ לא יהיה שום מסך 4K בבית.
לא יודע לגבי הוט ובזק (אני מאמין שהם כן נותנים לעסקים את ה100) אבל אנשים שמחוברים לחברת חשמל כבר הראו צילומי מסך עם 100/1000 סימטרי.אין אף אחד שבאמת מסתנכרן על 100 מגה.
אם כבר מדברים על נטלפיקס , ברוj הנטליפקס אנד צ'יל :
(הבחור הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש)
וזה עוד בחור חזק בגרסת imax and climax?