הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נטפליקס זמין בישראל

מישהו יודע איך מורידים נגן לנטפליקס ,לsmart tv? , אני מנסה להוריד על הגוגל גורם כול הזמן קורס.

• פותח/ת השרשור
מגזים! בטירוף! עדיין אין תשתית 100 מגה גם העלאה וגם הורדה לכל חלקי הארץ אז אתה מדבר על גיגה ביט? עוד שנתיים כל דבר חדש שיצא יהיה ב4k

בוא נתחיל מזה שיש גם להוט וגם לבזק תשתית 100 ומעבר (ובטח שלחברת חשמל), אבל בגלל הדואופול (כרגיל בישראל) הם יכולים לסחוט עסקים במחירים מוגזמים בשביל העלאה סבירה ולכל שאר השוק לתת העלאה חרא, כי אף אחד לא מתלונן.
התשתית אמנם לא קיימת בחלקים מהארץ, אבל לא חושב שאני מצפה מהחברות להשקיע כל כך הרבה כסף בתשתית כזאת לישובים נידחים (למרות שמחייבים אותם).

נמשיך מזה שבשביל לצרוך תוכן של 4K אתה צריך שאצלך בבית יהיה מסך של 4K וזה ממש לא יהיה לרוב האנשים, I DARE TO SAY שעוד שנתיים ל90 ומשהו אחוז מהאנשים בארץ לא יהיה שום מסך 4K בבית.

נערך לאחרונה:
בוא נתחיל מזה שיש גם להוט וגם לבזק תשתית 100 ומעבר (ובטח שלחברת חשמל), אבל בגלל הדואופול (כרגיל בישראל) הם יכולים לסחוט עסקים במחירים מוגזמים בשביל העלאה סבירה ולכל שאר השוק לתת העלאה חרא, כי אף אחד לא מתלונן.
התשתית אמנם לא קיימת בחלקים מהארץ, אבל לא חושב שאני מצפה מהחברות להשקיע כל כך הרבה כסף בתשתית כזאת לישובים נידחים (למרות שמחייבים אותם).

נמשיך מזה שבשביל לצרוך טוחן של 4K אתה צריך שאצלך בבית יהיה מסך של 4K וזה ממש לא יהיה לרוב האנשים, I DARE TO SAY שעוד שנתיים ל90 ומשהו אחוז מהאנשים בארץ לא יהיה שום מסך 4K בבית.

אין אף אחד שבאמת מסתנכרן על 100 מגה.

סביר להניח שאיזה חבר כנסת סטייל מיקי זוהר יבוא עם איזו רגולציה הזויה שתבריח את נטפליקס, משהו בסגנון 'הם משדרים ביום כיפור'\ 'התוכן שלה לא מנוטר ע''י הרשות השנייה\ שיט אחר

קחו בחשבון שמגבילים בישראל ל 10% מהתכנים שקיימים לאמריקאים. כל הסדרות ביס, סלקום והוט לא קיימות בנטפליקס הזמין לישראלים. השיטה הכי טובה לראות נטפליקס בישראל זה VPN (כמו hola) ולקנות מנוי אמריקאי (פייפאל).

בשעה טובה! תאמת שיש לי עוד מהמשתמש האמריקאי לפני כמה שנים.. אבל נחמד לראות שהתחילו לראות את יתרון האדיר שהיא נותנת.

לול על netflix כשיש PirateBay ואפשר למצוא שם הכל באיכות UHD.
גם פופקורן טיים.

אם כבר מדברים על נטלפיקס , ברוj הנטליפקס אנד צ'יל :
(הבחור הזה מצחיק אותי כל פעם מחדש)
וזה עוד בחור חזק בגרסת imax and climax?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית