הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נטפליקס זמין בישראל

ערוץ 2 ורוגע די לא מתחבר לי
latest
21145128.jpg

מה ההבדל בינו לבין פופקורן? למה לשלם את ה10$ בעצם (אם זה יותר מהיר , אפילו אם זה אותם תכנים בדיוק זה שווה אבל אין לי מושג את ההבדל)

מה ההבדל בין נטפליקס לפופקורןטיים לטורנטים?

מה ההבדל בינו לבין פופקורן? למה לשלם את ה10$ בעצם (אם זה יותר מהיר , אפילו אם זה אותם תכנים בדיוק זה שווה אבל אין לי מושג את ההבדל)

בדיוק ההבדל בין לשלם על משהו או לגנוב אותו (וזה מבלי להיכנס לעניין תמיכה/זמינות/איכות)
🥷

בקצרה, נטפליקס זה שירות VOD שמכיל מאגר גדול של סדרות וסרטים. פופקורנטיים הוא גם כן מעין VOD פיראטי המאגד בתוכו מקורות תוכן שונים לסדרות וסרטים. מכיוון שהוא פיראטי, המאגר עצמו יותר גדול (נטפליקס לא מכיל את כל הסדרות והסרטים בעולם, אלא רק אלו שנקנו עבורם הזכויות), אך לא באיכות מובטחת ולא בזמינות מובטחת.

בשביל שסרט/סדרה יופיעו בפופקורנטיים, מישהו אמור להקליט אותם, לקודד אותם (לפורמט וידאו ספציפי) ולהעלות אותם לשרת כלשהו ולפרסם ברבים (בטורנט זה עובד טיפה אחרת אבל העיקרון הראשוני זהה). זה לא חוקי אבל הפלא ופלא יש הרבה מאוד אנשים שעושים את זה. אותו כנ"ל לגבי תרגומים, יש אנשים שמתרגמים מרצונם החופשי בלי תמורה ממשית (והשפה בהתאם בתרגומים הללו).

נטפליקס זה שירות חוקי ובשביל לקבל גישה אליו אתה משלם עליו (8$ לאיכות SD ומכשיר אחד, 10$ לאיכות HD ו2 מכשירים בו זמנית, 12$ לאיכות 4K ו4 מכשירים בו זמנית - בהצלחה למי שינסה להזרים 4K מטורנט).
פופקורנטיים זאת תוכנה פיראטית מבוססת טורנטים והגישה אליה היא חינמית כל עוד השרת (או חלק מהשרתים) זמין ויש לטורנט מספיק מקורות זמינים (מהם המידע מגיע, השרת מכיל את המידע על המקורות הללו). (חברות האינטרנט יכולות די בקלות לחסום ולהערים קשיים על החיבור אך הן לא עושות זאת באופן משמעותי כיום - בעבר כן).

אנשים לא מבינים עדיין אבל הכניסה של נטפליקס לישראל היא באמת מהפכה ענקית. לא עושים מזה רעש בתקשורת כי זה הולך לפגוע בהרבה מאוד בעליי עניין (ריכוזיות ☝️ ). אמנם השירות כרגע עם המון חוסרים (אין תרגום בעברית, אין סדרות שכבר נקנו אליהן הזכויות ביס/הוט) אבל עם הזמן לשלם 40 שקל בחודש לVOD זה לפחות 60% הנחה על הVOD (החוקי) הכי זול בישראל (סלקום) ויותר מזה עבור הוט/יס.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מי שבאמת רוצה להחליף את יס והוט קונה ROKU + HULU PLUS + NETFLIX ועושה מנוי בUNBLOCK US ונהנה מהכל ב60 שקל לחודש בערך

תתקינו קודי.
לא רואה את הפופקורן טיים ממטר

מורן, בקודי סביר להניח שהמקורות לסרטים/סדרות יהיו זהים לאלו בפופקורנטיים. זאת פשוט פלטפורמה אחרת להנגיש אותם.
יש אגב הרחבה לפופקורנטיים בתוך קודי.
מה שכן, בקודי אפשר להוסיף IPTV שזה נחמד.

מורן, בקודי סביר להניח שהמקורות לסרטים/סדרות יהיו זהים לאלו בפופקורנטיים. זאת פשוט פלטפורמה אחרת להנגיש אותם.
יש אגב הרחבה לפופקורנטיים בתוך קודי.
מה שכן, בקודי אפשר להוסיף IPTV שזה נחמד.
ההרחבה לא עובדת.. דווקא PULSAR ו GENESIS עובדים יופי.

ההרחבה לא עובדת.. דווקא PULSAR ו GENESIS עובדים יופי.
תלוי איזו הרחבה, יש הרבה כמו שיש הרבה גירסאות לפופקורנטיים

פולסר וג'נסיס מבוססות טורנטים מאותם מקורות כמו ברוב הגירסאות של פופקורנטיים, ככה שבסוף גם אתה וגם מי שמשתמש בפופקורנטיים מקבלים את המידע מאותו טרקר.

אני בהחלט ממליץ לנסות את נטפליקס.
אני בעצמי מוריד סדרות וסרטים מטורנטים ומקורות אחרים אבל יש דברים שפשוט כדאי לשלם עליהם. על אחת כמה וכמה במחירים שווים לכל נפש.
אני אתן דוגמא, אני פריק של NBA, כזה שחודשים מאי-יוני הם חודשים לבנים בשבילו (ישן 3-4 שעות בלילה מקסימום).
אין לי יס/הוט בבית כבר 8 שנים ומשחקים הייתי רואה רק ממקורות ברשת (SOPCAT, קודי ושאר תופינים). בפלייאוף האחרון החלטתי להירשם ב96 שקל לכל הפלייאוף דרך האפליקציה הרשמית של הNBA.
זה עולם אחר! זמין, מיידי ובאיכות גבוהה.

PULSA

תלוי איזו הרחבה, יש הרבה כמו שיש הרבה גירסאות לפופקורנטיים

פולסר וג'נסיס מבוססות טורנטים מאותם מקורות כמו ברוב הגירסאות של פופקורנטיים, ככה שבסוף גם אתה וגם מי שמשתמש בפופקורנטיים מקבלים את המידע מאותו טרקר.

אני בהחלט ממליץ לנסות את נטפליקס.
אני בעצמי מוריד סדרות וסרטים מטורנטים ומקורות אחרים אבל יש דברים שפשוט כדאי לשלם עליהם. על אחת כמה וכמה במחירים שווים לכל נפש.
אני אתן דוגמא, אני פריק של NBA, כזה שחודשים מאי-יוני הם חודשים לבנים בשבילו (ישן 3-4 שעות בלילה מקסימום).
אין לי יס/הוט בבית כבר 8 שנים ומשחקים הייתי רואה רק ממקורות ברשת (SOPCAT, קודי ושאר תופינים). בפלייאוף האחרון החלטתי להירשם ב96 שקל לכל הפלייאוף דרך האפליקציה הרשמית של הNBA.
זה עולם אחר! זמין, מיידי ובאיכות גבוהה.
אין לי בעיה לשלם תמורת שירות שיהיה שווה את זה, מת להעיף את יס.
אבל אני לא לבד בבית, ואני צריך שירות שיספק גם תרגום בעברית.
הבנתי שבנטפליקס אין עדיין..?

באמת? דווקא ביס יש כמה סדרות איכותיות. (משחקי הכס, ויקינגים, בית הקלפים, הרשימה השחורה ועוד כמה ממה שאני זוכר)
חבל שזה לא יהיה גם בנטפליקס, מקווה שהם יעלו בסופו של דבר את כל התוכן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית