עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבנאדם צודק למה אני צריך להכניס פרטים מזהים אם בסוף אני לא ארצה את זה
מה ההבדל בין נטפליקס לפופקורןטיים לטורנטים?
מה ההבדל בינו לבין פופקורן? למה לשלם את ה10$ בעצם (אם זה יותר מהיר , אפילו אם זה אותם תכנים בדיוק זה שווה אבל אין לי מושג את ההבדל)
בדיוק ההבדל בין לשלם על משהו או לגנוב אותו (וזה מבלי להיכנס לעניין תמיכה/זמינות/איכות)
תתקינו קודי.
לא רואה את הפופקורן טיים ממטר
ההרחבה לא עובדת.. דווקא PULSAR ו GENESIS עובדים יופי.מורן, בקודי סביר להניח שהמקורות לסרטים/סדרות יהיו זהים לאלו בפופקורנטיים. זאת פשוט פלטפורמה אחרת להנגיש אותם.
יש אגב הרחבה לפופקורנטיים בתוך קודי.
מה שכן, בקודי אפשר להוסיף IPTV שזה נחמד.
תלוי איזו הרחבה, יש הרבה כמו שיש הרבה גירסאות לפופקורנטייםההרחבה לא עובדת.. דווקא PULSAR ו GENESIS עובדים יופי.
אין לי בעיה לשלם תמורת שירות שיהיה שווה את זה, מת להעיף את יס.PULSA
תלוי איזו הרחבה, יש הרבה כמו שיש הרבה גירסאות לפופקורנטיים
פולסר וג'נסיס מבוססות טורנטים מאותם מקורות כמו ברוב הגירסאות של פופקורנטיים, ככה שבסוף גם אתה וגם מי שמשתמש בפופקורנטיים מקבלים את המידע מאותו טרקר.
אני בהחלט ממליץ לנסות את נטפליקס.
אני בעצמי מוריד סדרות וסרטים מטורנטים ומקורות אחרים אבל יש דברים שפשוט כדאי לשלם עליהם. על אחת כמה וכמה במחירים שווים לכל נפש.
אני אתן דוגמא, אני פריק של NBA, כזה שחודשים מאי-יוני הם חודשים לבנים בשבילו (ישן 3-4 שעות בלילה מקסימום).
אין לי יס/הוט בבית כבר 8 שנים ומשחקים הייתי רואה רק ממקורות ברשת (SOPCAT, קודי ושאר תופינים). בפלייאוף האחרון החלטתי להירשם ב96 שקל לכל הפלייאוף דרך האפליקציה הרשמית של הNBA.
זה עולם אחר! זמין, מיידי ובאיכות גבוהה.
עדיין אין. אמרו שיהיה בעתיד אבל לא סיפקו פרטים.הבנתי שבנטפליקס אין עדיין..?
בכל אופן הגיע הזמן שזה יגיע לישראל כך או כך.עדיין אין. אמרו שיהיה בעתיד אבל לא סיפקו פרטים.
השאלה אם יש את כל התכנים שיש בנטפליקס בארה"ב?
התשובה היותר מדויקת היא שכן למעט סדרות שנרכשו בלעדית על ידי הוט/יס (וגם לעונות ספציפיות) . עם הזמן, הכל יהיה זמין.