נק' מוניטין:
1,670
- 1,501
- 1,161
- פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה קצת יותר ממה שאנחנו חושבים לראיה הרשימה השחורה כן זמינה. צריך לתת לזה קצת זמן
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מסכים, לא מסוגל לראות סדרה/סרט בפלאפון/טאבלט, רק על מסך טלויזיה - אחרת זה מוריד מהנאת הצפייה.מי רואה סדרות בפלאפון ?!?!
באמת מבאס שזה בלי תרגום ובלי התכנים, חברה שלי האמריקאית מתלהבת מאד מאד מזה אז כנראה שלא תהיה ברירה אלא לנסות.
אין לי בעיה עם חוסר תרגום, אני אפילו נהנה לראות בלי, אבל רק הקטע של המחסור בסדרות שכבר נקנו ע"י יס או הוט, זה כבר הגבול שלי..אין סדרות שכבר נקנו אליהן הזכויות ביס/הוט) אבל עם הזמן לשלם 40 שקל בחודש לVOD זה לפחות 60% הנחה על הVOD (החוקי) הכי זול בישראל (סלקום) ויותר מזה עבור הוט/יס.
אין לי בעיה עם חוסר תרגום, אני אפילו נהנה לראות בלי
משחקי הכס/ויקינגים שייכים לHBO, לא קיימים בנטפליקס בזמן שידור העונה בארה"ב אבל כן אחרי שיוצא הDVD/Bluray של העונה בסיומה.ראית פעם משחקי הכס או הויקינגים בלי תרגום ? זה די מבאס והאנגלית שלי ברמה יחסית טובה
אני לא אוהב סדרות כאלו כלכך, יותר סדרות אקשן בהן האנגלית היא ממילא לא כזו גבוהה, אבל אם יוצא לי לראות סדרה עם אנגלית מסובכת, אני שם כתוביות באנגלית, ניסית פעם?ראית פעם משחקי הכס או הויקינגים בלי תרגום ? זה די מבאס והאנגלית שלי ברמה יחסית טובה
אני לא אוהב סדרות כאלו כלכך, יותר סדרות אקשן בהן האנגלית היא ממילא לא כזו גבוהה, אבל אם יוצא לי לראות סדרה עם אנגלית מסובכת, אני שם כתוביות באנגלית, ניסית פעם?
איזה טובה אתה נגרראית פעם משחקי הכס או הויקינגים בלי תרגום ? זה די מבאס והאנגלית שלי ברמה יחסית טובה
לא ברור למה הלהיטות שלך כל כך גבוהה אולי מבורות או אי הבנה..בקצרה, נטפליקס זה שירות VOD שמכיל מאגר גדול של סדרות וסרטים. פופקורנטיים הוא גם כן מעין VOD פיראטי המאגד בתוכו מקורות תוכן שונים לסדרות וסרטים. מכיוון שהוא פיראטי, המאגר עצמו יותר גדול (נטפליקס לא מכיל את כל הסדרות והסרטים בעולם, אלא רק אלו שנקנו עבורם הזכויות), אך לא באיכות מובטחת ולא בזמינות מובטחת.
בשביל שסרט/סדרה יופיעו בפופקורנטיים, מישהו אמור להקליט אותם, לקודד אותם (לפורמט וידאו ספציפי) ולהעלות אותם לשרת כלשהו ולפרסם ברבים (בטורנט זה עובד טיפה אחרת אבל העיקרון הראשוני זהה). זה לא חוקי אבל הפלא ופלא יש הרבה מאוד אנשים שעושים את זה. אותו כנ"ל לגבי תרגומים, יש אנשים שמתרגמים מרצונם החופשי בלי תמורה ממשית (והשפה בהתאם בתרגומים הללו).
נטפליקס זה שירות חוקי ובשביל לקבל גישה אליו אתה משלם עליו (8$ לאיכות SD ומכשיר אחד, 10$ לאיכות HD ו2 מכשירים בו זמנית, 12$ לאיכות 4K ו4 מכשירים בו זמנית - בהצלחה למי שינסה להזרים 4K מטורנט).
פופקורנטיים זאת תוכנה פיראטית מבוססת טורנטים והגישה אליה היא חינמית כל עוד השרת (או חלק מהשרתים) זמין ויש לטורנט מספיק מקורות זמינים (מהם המידע מגיע, השרת מכיל את המידע על המקורות הללו). (חברות האינטרנט יכולות די בקלות לחסום ולהערים קשיים על החיבור אך הן לא עושות זאת באופן משמעותי כיום - בעבר כן).
אנשים לא מבינים עדיין אבל הכניסה של נטפליקס לישראל היא באמת מהפכה ענקית. לא עושים מזה רעש בתקשורת כי זה הולך לפגוע בהרבה מאוד בעליי עניין (ריכוזיות ☝️ ). אמנם השירות כרגע עם המון חוסרים (אין תרגום בעברית, אין סדרות שכבר נקנו אליהן הזכויות ביס/הוט) אבל עם הזמן לשלם 40 שקל בחודש לVOD זה לפחות 60% הנחה על הVOD (החוקי) הכי זול בישראל (סלקום) ויותר מזה עבור הוט/יס.
לא ברור למה הלהיטות שלך כל כך גבוהה אולי מבורות או אי הבנה..
ל בלי לקנות תכנים בלעדיים (כמו הוט ויס) וגם תכנים מקומיים (כמו ערוץ 2 ו10 ).
מה אני כתבתי ומה אתה עונה....בורות או אי הבנה אצלי, אה?
בתקשורת לא יעשו רעש מכיוון שזליגה לשם תכניס תחרות ותפגע ברווחים של כל קבוצות התקשורת בהמשך הדרך. לצורך השוואה, כמות האזכורים שהיו להשקה של הטלויזיה של סלקום הייתה גדולה בעשרות אחוזים ובתכלס, עידן פלוס עם VOD מוגבל בשביל 100 שקל (שכבר הספיק להתיקר מאז) ממש לא בשורה..