הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

נטפליקס זמין בישראל

• פותח/ת השרשור
אני מאמין שזה קצת יותר ממה שאנחנו חושבים לראיה הרשימה השחורה כן זמינה. צריך לתת לזה קצת זמן

זה לטלפון ? כאילו אפשר להוריד את זה גם לטלפון ? ובמידה וקניתי מנוי למכשיר אחד אני יכול להשתמש בו גם במחשב וגם בטלפון ?

מי רואה סדרות בפלאפון ?!?!

באמת מבאס שזה בלי תרגום ובלי התכנים, חברה שלי האמריקאית מתלהבת מאד מאד מזה אז כנראה שלא תהיה ברירה אלא לנסות.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לשלם מנוי לunblock us לעקוב אחרי ההוראות שלהם ולקנות מנוי אמריקאי. אני עשיתי ככה כמעט שנה

מי רואה סדרות בפלאפון ?!?!

באמת מבאס שזה בלי תרגום ובלי התכנים, חברה שלי האמריקאית מתלהבת מאד מאד מזה אז כנראה שלא תהיה ברירה אלא לנסות.
מסכים, לא מסוגל לראות סדרה/סרט בפלאפון/טאבלט, רק על מסך טלויזיה - אחרת זה מוריד מהנאת הצפייה.

אין סדרות שכבר נקנו אליהן הזכויות ביס/הוט) אבל עם הזמן לשלם 40 שקל בחודש לVOD זה לפחות 60% הנחה על הVOD (החוקי) הכי זול בישראל (סלקום) ויותר מזה עבור הוט/יס.
אין לי בעיה עם חוסר תרגום, אני אפילו נהנה לראות בלי, אבל רק הקטע של המחסור בסדרות שכבר נקנו ע"י יס או הוט, זה כבר הגבול שלי..
מה זה ייתן לי בדיוק? לדוגמא BLACKLIST, הפרקים ביס מגיעים חודש אחריי הסדרה עצמה, ואם אני כבר רוצה לראות אותה מהר וצמוד לזמן שהיא יוצאת, אני מוריד טורנט או צפייה ישירה.

בקיצור, אם לא היו להם מגבלות אזוריות וחוסר מפגר בתכנים מסוימים, הייתי רוכש את זה, אפילו כמה רישיונות למשפחה.

ראית פעם משחקי הכס או הויקינגים בלי תרגום ? זה די מבאס והאנגלית שלי ברמה יחסית טובה
משחקי הכס/ויקינגים שייכים לHBO, לא קיימים בנטפליקס בזמן שידור העונה בארה"ב אבל כן אחרי שיוצא הDVD/Bluray של העונה בסיומה.

יש סדרות (משחקי הכס לדוגמא) שאני מעדיף לראות עם כתוביות באנגלית דווקא.
גם לא יכול לסבול את העברית העילגת לפרקים של המתרגמים הפיראטיים וגם מעדיף את התמלול המקורי.

ראית פעם משחקי הכס או הויקינגים בלי תרגום ? זה די מבאס והאנגלית שלי ברמה יחסית טובה
אני לא אוהב סדרות כאלו כלכך, יותר סדרות אקשן בהן האנגלית היא ממילא לא כזו גבוהה, אבל אם יוצא לי לראות סדרה עם אנגלית מסובכת, אני שם כתוביות באנגלית, ניסית פעם?

אני לא אוהב סדרות כאלו כלכך, יותר סדרות אקשן בהן האנגלית היא ממילא לא כזו גבוהה, אבל אם יוצא לי לראות סדרה עם אנגלית מסובכת, אני שם כתוביות באנגלית, ניסית פעם?

מעדיף בלי כתוביות בכלל אם אני רואה סדרה באנגלית יחסית פשוטה.

דיברתי עם נציג של נטפליקס
אמר שבנתיים יש את כל הסדרות הסרטים היותר פופולארים שלהם.
עם הזמן יוסיפו עוד סדרות חדשות\ישנות וכו'.

בנוסף יש גם את כל הקטע של הזכויות שיס והוט מחזיקים.

רק אני לא הבנתי ממה ההתלהבות ?(בעיקר בגלל שלא ממש הבנתי מה השירותים שהחברה הזאת נותנת חחחח)

בקצרה, נטפליקס זה שירות VOD שמכיל מאגר גדול של סדרות וסרטים. פופקורנטיים הוא גם כן מעין VOD פיראטי המאגד בתוכו מקורות תוכן שונים לסדרות וסרטים. מכיוון שהוא פיראטי, המאגר עצמו יותר גדול (נטפליקס לא מכיל את כל הסדרות והסרטים בעולם, אלא רק אלו שנקנו עבורם הזכויות), אך לא באיכות מובטחת ולא בזמינות מובטחת.

בשביל שסרט/סדרה יופיעו בפופקורנטיים, מישהו אמור להקליט אותם, לקודד אותם (לפורמט וידאו ספציפי) ולהעלות אותם לשרת כלשהו ולפרסם ברבים (בטורנט זה עובד טיפה אחרת אבל העיקרון הראשוני זהה). זה לא חוקי אבל הפלא ופלא יש הרבה מאוד אנשים שעושים את זה. אותו כנ"ל לגבי תרגומים, יש אנשים שמתרגמים מרצונם החופשי בלי תמורה ממשית (והשפה בהתאם בתרגומים הללו).

נטפליקס זה שירות חוקי ובשביל לקבל גישה אליו אתה משלם עליו (8$ לאיכות SD ומכשיר אחד, 10$ לאיכות HD ו2 מכשירים בו זמנית, 12$ לאיכות 4K ו4 מכשירים בו זמנית - בהצלחה למי שינסה להזרים 4K מטורנט).
פופקורנטיים זאת תוכנה פיראטית מבוססת טורנטים והגישה אליה היא חינמית כל עוד השרת (או חלק מהשרתים) זמין ויש לטורנט מספיק מקורות זמינים (מהם המידע מגיע, השרת מכיל את המידע על המקורות הללו). (חברות האינטרנט יכולות די בקלות לחסום ולהערים קשיים על החיבור אך הן לא עושות זאת באופן משמעותי כיום - בעבר כן).

אנשים לא מבינים עדיין אבל הכניסה של נטפליקס לישראל היא באמת מהפכה ענקית. לא עושים מזה רעש בתקשורת כי זה הולך לפגוע בהרבה מאוד בעליי עניין (ריכוזיות ☝️ ). אמנם השירות כרגע עם המון חוסרים (אין תרגום בעברית, אין סדרות שכבר נקנו אליהן הזכויות ביס/הוט) אבל עם הזמן לשלם 40 שקל בחודש לVOD זה לפחות 60% הנחה על הVOD (החוקי) הכי זול בישראל (סלקום) ויותר מזה עבור הוט/יס.
לא ברור למה הלהיטות שלך כל כך גבוהה אולי מבורות או אי הבנה..
נטפליקס נכנסה לשירות בישראל בלי לקנות תכנים בלעדיים (כמו הוט ויס) וגם תכנים מקומיים (כמו ערוץ 2 ו10 ).
בנוסף לזאת, נאמר שאין להם כוונה בינתיים לתת שירות של תרגום לעברית.
ככה שקהל היעד מצטמצם ל'וואנבי אני חיי כמו בארה"ב', ועוד קהילה של כאלה שלא צריכים תרגום ורואים רק סדרות מחול - כאלה שעד היום הסתדרו עם קודי פופקורן וטורנטים... לא רואה שיש להם סיבה לעזוב.
אז למה בדיוק אתה מגדיר את זה "מהפכה ענקית" ? למה שיעשו רעש בתקשורת על צפייה ישירה חוקית של סדרות מחול ללא תרגום, שרוב הצופים, כבר משתמשים בשירות "חינמי"\פיראטי...

לא ברור למה הלהיטות שלך כל כך גבוהה אולי מבורות או אי הבנה..
ל בלי לקנות תכנים בלעדיים (כמו הוט ויס) וגם תכנים מקומיים (כמו ערוץ 2 ו10 ).

בורות או אי הבנה אצלי, אה?

בתקשורת לא יעשו רעש מכיוון שזליגה לשם תכניס תחרות ותפגע ברווחים של כל קבוצות התקשורת בהמשך הדרך. לצורך השוואה, כמות האזכורים שהיו להשקה של הטלויזיה של סלקום הייתה גדולה בעשרות אחוזים ובתכלס, עידן פלוס עם VOD מוגבל בשביל 100 שקל (שכבר הספיק להתיקר מאז) ממש לא בשורה..

• פותח/ת השרשור
כבר הייתה התייחסות בתקשורת, יש כתבה בעיתון של היום במוסף "ממון" לא שווה לקרוא שורה תחתונה די ירדו שם על נטפליקס. לא מפתיע

בורות או אי הבנה אצלי, אה?

בתקשורת לא יעשו רעש מכיוון שזליגה לשם תכניס תחרות ותפגע ברווחים של כל קבוצות התקשורת בהמשך הדרך. לצורך השוואה, כמות האזכורים שהיו להשקה של הטלויזיה של סלקום הייתה גדולה בעשרות אחוזים ובתכלס, עידן פלוס עם VOD מוגבל בשביל 100 שקל (שכבר הספיק להתיקר מאז) ממש לא בשורה..
מה אני כתבתי ומה אתה עונה....
ענית לי על השאלה הראשונה..

עדיין אין תרגום ותמיכה ברוב הצאנלים הישראלים, התחלתי את החודש חינם ותאמת פינוק אמיתי.
מקווה להמשך התפתחות בארץ

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית