עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
השאלה היא אם שאר האוכל שלך מספק את כל מה שהגוף שלך צריך.אבל אני לוקח די הרבה חלבון מאבקת חלבון, השאלה אם זה בסדר?
כל שאר החלבונים הם מלאים (מהחי: טונה ביצים חלב גבינות דגים בשר), אם זאת השאלה...השאלה היא אם שאר האוכל שלך מספק את כל מה שהגוף שלך צריך.
לא על החלבון לבדו יחיה האדם. כשאתה אוכל מזון אמיתי מתלוים לחלבון הרבה חומרים אחרים (מה שקרוי מיקרו נוטריאנטים ובעברית מזונות קורט). כשאתה משתמש באסקת חלבון אתה מפסיד אותם (ומקבל במקומם צבעי מאכל ועוד תוספות, אבל העיקר הוא מה שאתה מפסיד).כל שאר החלבונים הם מלאים
כמובן שיש עוד מקורות חלבון כמו אגוזים קטניות ואורז, אבל לפי מה שאני קראתי לא סופרים אותם ביחס של 2 גרם לקילו משקל גוף.לא על החלבון לבדו יחיה האדם. כשאתה אוכל מזון אמיתי מתלוים לחלבון הרבה חומרים אחרים (מה שקרוי מיקרו נוטריאנטים ובעברית מזונות קורט). כשאתה משתמש באסקת חלבון אתה מפסיד אותם (ומקבל במקומם צבעי מאכל ועוד תוספות, אבל העיקר הוא מה שאתה מפסיד).
לא על החלבון לבדו יחיה האדם. כשאתה אוכל מזון אמיתי מתלוים לחלבון הרבה חומרים אחרים (מה שקרוי מיקרו נוטריאנטים ובעברית מזונות קורט). כשאתה משתמש באסקת חלבון אתה מפסיד אותם (ומקבל במקומם צבעי מאכל ועוד תוספות, אבל העיקר הוא מה שאתה מפסיד).
איפה אמרתי משהו כזה? אמרתי שצריך להשתדל לאכול אוכל אמיתי ועד כמה שפחות מעובד. אוכל מעובד בעייתי גם בגלל מה שמוסיפים לו וגם בגלל מה שמוציאים ממנו.אז בעצם אתה אומר
אני אישית לא חושב שהם באמת משמעותיים, אבל יש גם מי שסובר אחרת.כמה קריטי הצבעי מאכל ?