הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התלבטות לגבי סוג תוכנית אימונים

Homemade

משתמש מתחיל
79
18
נק' מוניטין:
95
79
18
הקדמה: בשנה האחרונה התאמנתי בבית, היו כמה הפסקות עקב תאונה, פציעה וחוסר חשק.
ציוד: כלוב, מיטה מתכווננת, משקולות יד ומתח.

לאחר הפסקה קטנה החלטתי לחזור ולתת פוש רציני יותר

מלפני שבוע נרשמתי לחדר כושר מכמה סיבות:
להעלות את המוטיבציה - סתם בשביל הרקע PR יכול להוריד לי את המוטיבציה מלהמשיך להתאמן.
הבן זוג שלי לאימונים הוא חבר טוב.
קשה להתאמן במרפסת מקורה בלבד , בחום ובקור - אי אפשר לשכוח את האימונים ב-38 מעלות ואלוהים יודע כמה אחוזי לחות . ובחורף לפעמים 8 מעלות.
בבית הייתי מתאמן ובמקביל משגיח על הילדים, כשכל שניה : ' אבא הוא מציק לי' אבא סדר לנו את המחשב ' אבא אבא...

גובה: 1.68/9
משקל: בערך 76
משקלי עבודה בתרגילי בסיס:
סקוואט: 100 ל-6
פרס : 50 ל-5
בנץ: 110 ל-5
דדליפט: 100 ל-5

אני מעריך שלאחר חודש בחדר כושר אתחיל לדחוף את עצמי לקצה , כרגע אני עוד לומד להכיר את משקלי העבודה שלי במכשירים השונים
וגם אני עוד לא סגור על עצמי לגבי התוכנית.

המטרה : מסה.
תזונה: אוכל מסודר כולל מטבח צמוד מלא כל טוב!

החבר שלי מעדיף שנבצע ABC ראשון שלישי וחמישי
A - חזה ויד אחורית
B- גב וטרפז
C - רגליים כתפיים ויד קדמית ( יד קדמית קשה לי לעשות אחרי גב וטרפז כי אני כבר לא מצליח לתפוס את המשקולות עם האצבעות- אני מרגיש שהם כבר מפורקות ).

אני מרגיש שאחרי כל אימון אני תפוס כמה ימים.

אני מתלבט האם כדי להתאמן כמו התוכנית של חברי או ABA למרות שבחמישי קשה להתאמן על אותם השרירים של ראשון כי הם לא 100 אחוז מתאוששים.

האימונים שלי הם בד"כ 5*5 לפעמים יותר רק בשביל העניין, אם יש לכם המלצה לתוכנית אחרת , אשמח לשמוע.

החבר שלי מעדיף שנבצע ABC ראשון שלישי וחמישי
לא רעיון טוב לדעתי, אין מספיק גירוי לשריר.
אתה חזק בלחיצות אבל חזק בסקוואט ודדליפט. איך המתח?
בעיקרון זה או שתלך לפי עיקרון של AB כשתרגילי הבסיס יהיו בעצימות גבוהה ותרגילי העזר בנפח גבוה יותר או שתלך על תוכנית בסגנון 5/3/1
אני בכלל הייתי מציע לך לעבור לתבנית של SS בסקוואט ודדליפט ובלחיצות לעשות טקסס בחודשים הקרובים בכדי למשוך את המשקלים לתום מיצוי הפוטנציאל ורק אחכ לחשוב על פיצולים.

• פותח/ת השרשור
מרגיש שאני יכול לשפר את הסקוואט והדדליפט,
מתח - עושה 20
אבל אני מעדיף לעשות תרגיל אחר לגב מאשר מתח.
אולי באמת כמו שאתה מכוון להוריד נפח ולהעלות עצימות לתקופה הקרובה, זה יהיה הדבר הנכון כרגע.
אנסה זאת!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית