הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כאב בגב (לא קשור לאימונים )

Nati147258

משתמש מתחיל
126
1
נק' מוניטין:
1
126
1
אף אחד לא עונה בפורום של פציעות

אהלן חברים 😃
ביום חמישי היה לי שיעור ספורט,אני וחברים שלי סתם עשינו "מי קופץ הכי גבוה " וכו מעל הגדר שיש לנו ליד העולם ספורט ,קפצתי נחתתי,ברגע שנחתתי התחיל לכאוב לי הגב.ביום הראשון שזה קרה ברגע שנשמתי הרגשתי כאב בגב,באותו יום הלכתי לאימון וזה היה סיוט,עשיתי FRONT SQUAT 30 קילו והרגשתי כאילו זה 100 קילו עם כאבים בגב.לפי דעתם זה בגלל הקפיצה,טכניקה לא נכונה או משהו?,ללכת לרופא משפחה או שזה לא משהו רציני ויעבור תוך כמה ימים?
תודה רבה לעוזרים 😃
UP

הנושא עובר לפורום פציעות, כי, מה לעשות, זה שייך לשם, אבל כמו שאתה מתאר את הכאב, כמובן שתפנה לרופא, למה אתה מחכה?

אף אחד לא עונה בפורום של פציעות

אהלן חברים 😃
ביום חמישי היה לי שיעור ספורט,אני וחברים שלי סתם עשינו "מי קופץ הכי גבוה " וכו מעל הגדר שיש לנו ליד העולם ספורט ,קפצתי נחתתי,ברגע שנחתתי התחיל לכאוב לי הגב.ביום הראשון שזה קרה ברגע שנשמתי הרגשתי כאב בגב,באותו יום הלכתי לאימון וזה היה סיוט,עשיתי FRONT SQUAT 30 קילו והרגשתי כאילו זה 100 קילו עם כאבים בגב.לפי דעתם זה בגלל הקפיצה,טכניקה לא נכונה או משהו?,ללכת לרופא משפחה או שזה לא משהו רציני ויעבור תוך כמה ימים?
תודה רבה לעוזרים 😃
UP

אולי זה לא קשור לאימונים הרגילים שלך , אבל מן הסתם זה קשור למאמץ גופני.
אין לך מה לדאוג , סביר להניח שזה יעבור תוך מספר ימים.
חימום של האזור , מתיחות קלות והמנעות מעומס גבוה באימונים יעשו את העבודה...

• פותח/ת השרשור
אולי זה לא קשור לאימונים הרגילים שלך , אבל מן הסתם זה קשור למאמץ גופני.
אין לך מה לדאוג , סביר להניח שזה יעבור תוך מספר ימים.
חימום של האזור , מתיחות קלות והמנעות מעומס גבוה באימונים יעשו את העבודה...
תודה רבה 😃 בכל מקרה אני ילך לרופא לראות מה הוא יגיד,אבל בהחלט עזרתה לי ,כי ראיתי הרבה אנשים פה בפורום שעברו ניתוח בגב ככה שזה די הכניס אותי לסרטים
תודה רבה

תודה רבה 😃 בכל מקרה אני ילך לרופא לראות מה הוא יגיד,אבל בהחלט עזרתה לי ,כי ראיתי הרבה אנשים פה בפורום שעברו ניתוח בגב ככה שזה די הכניס אותי לסרטים
תודה רבה

"ראיתי הרבה אנשים פה בפורום שעברו ניתוח בגב"?
אתה בטוח שזה מה שראית?

• פותח/ת השרשור
"ראיתי הרבה אנשים פה בפורום שעברו ניתוח בגב"?
אתה בטוח שזה מה שראית?
הכוונה ראיתי אנשים שעברו ניתוח גב מדדליפט(כולל איזה אחד מהחדר כושר הישן שלי) וכל זה,אז נכנסתי לסרטים שאני הולך לעבור ניתוח חחח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית