הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים בגב תחתון אחרי סקוואט

• פותח/ת השרשור yLewks
  • פורסם בתאריך

yLewks

משתמש מתחיל
176
8
נק' מוניטין:
8
176
8
ייעוץ - ביקורת על סקוואט בבקשה
זה סרטון טכניקב
עכשיו מתי שאני מרים את המוט אני מרגיש כאב חזק בגב התחתון אבל בזמן שאני עושה סקוואט בקושי מרגיש ואז בסוף חמשת החזרןת יש לי כאבים חזקים בגבהתחתון וזה עןבר אחרי זמן מה אבל עדיין לפעמים כואב ליותר
נקודות לציון שאולי יעזרו למתיחת ביקורת -
* אני לא עושה חימום, אולי זה בגלל זה
* לא עושה מתיחות לאגן וגב תחתון כי אין לי מושג איך ( לא ידעתי שזה חשוב, לא בטוח אם זה חשוב גם עכשיו)
תודה לעוזרים

הטכניקה נראית טוב. אם כואב לך הגב תנסה לבודד את איזור הכאב. תפרט אם זה כאב חד או מעומעם. יתכן מאוד שזה בגלל שרירי ליבה חלשים.
מתיחות אתה יכול לעשות סקוואט 70% מהאימון עם עצירה של שניה בתחתית ללא באט ווינק.
לחזק את הגב תעשה אחרי הדדליפט סט של 15 חזרות של דדליפט רומני עם 70% מהסט הכבד (אחיזה רגילה עם רצועות).
ובטן, פלאנק וגלגל לאימון בטן.

• פותח/ת השרשור
הטכניקה נראית טוב. אם כואב לך הגב תנסה לבודד את איזור הכאב. תפרט אם זה כאב חד או מעומעם. יתכן מאוד שזה בגלל שרירי ליבה חלשים.
מתיחות אתה יכול לעשות סקוואט 70% מהאימון עם עצירה של שניה בתחתית ללא באט ווינק.
לחזק את הגב תעשה אחרי הדדליפט סט של 15 חזרות של דדליפט רומני עם 70% מהסט הכבד (אחיזה רגילה עם רצועות).
ובטן, פלאנק וגלגל לאימון בטן.
אני מתאמן בתוכנית SS והתחלתי בערך לפני חודשיים (פחות או יותר אם מסננים את העצירות וכדו') ואמרו לי לא לעשות בטן
כנראה שהשרירי ליבה שלי ממש חלשים כי לא עבדתי עליהם בצורה שאני עובד עליהם עכשיו
זה כזה מעומעם לפעמים חד, אבל אחרי שאני מסיים עם הסקוואט ומגיע הביתה אין כאב בכלל, אני יכול לכופף את הגב חופשי וזה (גם שיש את הכאבים אני יכול לכופף) כנראה זה בגלל שהשריר עובד חזק

למה לא לעשות חימום? אתה פשוט ניגש למשקל עבודה?
כן >< זה לא טוב?
אם אני עושה חימום זה לא יוריד לי מהמשקל עבודה?

אני מתאמן בתוכנית SS והתחלתי בערך לפני חודשיים (פחות או יותר אם מסננים את העצירות וכדו') ואמרו לי לא לעשות בטן
כנראה שהשרירי ליבה שלי ממש חלשים כי לא עבדתי עליהם בצורה שאני עובד עליהם עכשיו
זה כזה מעומעם לפעמים חד, אבל אחרי שאני מסיים עם הסקוואט ומגיע הביתה אין כאב בכלל, אני יכול לכופף את הגב חופשי וזה (גם שיש את הכאבים אני יכול לכופף) כנראה זה בגלל שהשריר עובד חזק

כן >< זה לא טוב?
אם אני עושה חימום זה לא יוריד לי מהמשקל עבודה?
זה יוסיף כי אתה ניגש למשקל עבודה מחומם יותר.. ובכללי ממש לא מומלץ לעבוד בלי חימום ישמצב זה מה שגרם לכאבים

תחזק את שרירי הבטן בנוסף הייתי במקומך עושה back extantions בלי משקל 3 4 סטים של 10 חזרות.
תמיד תעשה חימום עד המשקל עבודה שלך.
תעשה את זה ואתה אמור להרגיש שינוי משמעותי.
תעדכן.

• פותח/ת השרשור
תחזק את שרירי הבטן בנוסף הייתי במקומך עושה back extantions בלי משקל 3 4 סטים של 10 חזרות.
תמיד תעשה חימום עד המשקל עבודה שלך.
תעשה את זה ואתה אמור להרגיש שינוי משמעותי.
תעדכן.
אמרו לי שלא כדאי לעשות תרגילי בטן בגלל שאם תהיה לי בטן תפוסה באימון יהיה לי קשה לעשות סקוואט וכדו' (לא מילים שלי)
אני בתוכנית SS אם זה משנה משהו

אמרו לי שלא כדאי לעשות תרגילי בטן בגלל שאם תהיה לי בטן תפוסה באימון יהיה לי קשה לעשות סקוואט וכדו' (לא מילים שלי)
אתה בסס בלי חימום 0_0, אתה יכול להוסיף נגיד פעם בשבוע אחרי האימון השלישי בשבוע שיש אחריו יומיים מנוחה, או שאתה עובד כבר רק פעמיים בשבוע כבר

אז תעשה בסוף אימון אני גם לא אוהב לעשות בתחילת אימון.

אז תעשה בסוף אימון אני גם לא אוהב לעשות בתחילת אימון.
הוא פוחד שהוא לא יצליח להתאושש מהבטן וזה באמת דיי נכון, אני מציע לו לעבוד על הליבה באימון האחרון של השבוע

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית