הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

תמונה לפני מאסה 2016

• פותח/ת השרשור
מה המטרה לטווח הרחוק
כרגע לא הכי מוגדרות, אבל השאיפה היא להתקדם כמה שיותר בכל סשן של מאסה-חיטוב. יש מגבלות שעשויות לגרום לי לא להיות ב-100% יכול למקסם תנאים, אז במצב כזה (עוד לא קרה, אך כנראה בהמשך), אני פשוט ארד מחומרים לתקופה ואחכה לזמן טוב. בין לבין אשאף לשמור על ההישגים כמה שיותר.

באם התכוונת לתחרויות או משהו בסגנון - זה לא מדבר אלי ברמה האישית והמשפחתית. נחמד ההוייה אבל לא מעבר.

גדול מאוד, תודה שחיכית והעלת את זה קצת אחרי שהעלתי ככה אני לא אצא קטן 😃 סתם.
אני בערך בגובה שלך רק עם פחות 12-14 ק"ג של מסת שריר , גדול מאוד 😃 בהצלחה במסה.
עכשיו אדע להציץ בלוג שלך מידי פעם.

לפי דעתי אין מה לעשות מסה עכשיו..ואם כן אז משהו מאד יבש וקצר..נגיד פרופ וסופרדול או msten

@Daniel Barack @EliC
למה הערכת אחוזי השומן גבוהה יחסית?

דניאל, מרשים מאוד.
זאת התשובה למי שתוהה מה זה להיות בעל מאסה וחטוב. במספרים לפחות 10 קילו מעל המשקל + אחוזי שומן נמוכים

@Daniel Barack @EliC
למה הערכת אחוזי השומן גבוהה יחסית?

דניאל, מרשים מאוד.
זאת התשובה למי שתוהה מה זה להיות בעל מאסה וחטוב. במספרים לפחות 10 קילו מעל המשקל + אחוזי שומן נמוכים

התכוונת 10 קילו מעל הגובה, ובדיוק !

• פותח/ת השרשור
העדפה אישית פיטנס מול בילדינג..ולעשות מסה ושוב חיטוב סתם מתסכל..אתה יכול להרוויח מסה נקייה בלי להתכלכך ויחסית במהירות
אין קשר בין פיטנס לבילדינג ושימוש בחומרים.
אופי החומר הוא קצת מעבר לשימוש הפונקציונאלי שלו במקביל למטרות.
אתה חושב שפיטנס לא נוגעים בננדורולון? או שבילדינג לא נוגעים במאסטרון/נגזרות DHT למיניהן במאסה?
מעבר לתשובה הברורה כי "הכל בתזונה", יש תהליכים שתוכל להשיג בעזרת אי אלו שילובים או חומרים.
גם בהרצת סייקל "יבש" במאסה אפשר "להתלכלך", בדיוק כמו שאפשר להישאר, עד כמה שניתן, "נקי" בסייקל עם חומרים "נוזליים"/"רטובים".

בשורה התחתונה, המטרה היא לעלות בכמה שיותר מאסת שריר נקייה, ומבחינת השומן - לנסות לשמור על עלייה אידיאלית והגיונית (שאיפה למינימום זה בשוטף; בפועל זה מעבר וקשה להשגה). בחיטוב התהליך יהיה בשאיפה הפוכה - לשמור כמה שיותר על מאסת שריר, לצד איבוד מקסימלי של שומן.

אני קיבלתי החלטה להריץ ננדורלון כחומר משני לטסט לשם האפקט האנאבולי, בעיקר.
לצידו, בהחלטה של הרגע האחרון (לא שלא התלבטתי והתייעצי על כך רבות), יצורף מאסטרון, כדי לתת את הנדבך ה"יבש", ולעזור בשמירה על משק נוזלים סביר, מתן תוספת כוח ואגרסיביות באימונים (מאוד אנדרוגני) וכמובן לעזור במידה מסויימת בייצוב רמות האסטרוגן, לצד העלאת הטסט החופשי בגוף (כתוצרה מהיקשרות ל-SHBG). על הדרך, אם הגנטיקה תהיה לצידי גם שם, אוכל להינות מהמסטרון בכיוון של קשיחות מסויימת ודחיסות השריר. לא, אני לא מצפה מראש שזה יקרה במאת האחוזים, בעיקר גם לצד העובדה שמצורף טסט במינון לא מבוטל (875mg/wk) וננדרולון, אך האפקט קיים ועשוי להתרחש. מפה אתה בטח כבר מבין שכל המיתוסים אודות "מסטרון רק בחיטוב", "מסטרון לאחוז שומן נמוך בלבד - 10% ומטה", "מסטרון לא חומר חזק ולא אנאבולי ואין מה להשתמש בו במאסה" הן דברי עורבא פרח, ומי שאומר אותם לא מבין את המכאניזם והאפקטים של החומר בפרט, ובטח ובטח של חומרים אחרים בכלל.

בשורה התחתונה, אני מנסה ליצור איזשהו איזון וסינרגיה בסייקל מאסה. כביכול, על הנייר, להינות מכל העולמות - מאסה, כוח, יובש, אגרסיביות, ליבידו וכו'. אני בטוח שלא אקבל את כולם, ובטח שלא באותה מידה אידיאלית שאני רוצה. יש כאן פאן אישי של ניסוי וטעייה (סך הכל סייקל שלישי, על פניו, ממש מתחיל), אבל בהסתכלות לטווח הארוך, יהיה אפשר לצרף אותו ואת מה שיהיה ממנו לארסנל הניסיון. כל זאת ישפיע בעתיד על החלטה בבחירת החומרים, לצד המטרות.

אני אמשיך לעדכן את הלוג בפורטרות, עד כמה שניתן.
החשיבות אף מעבר למעקב האישי, היא שיתוף הפורום בתהליך, הרגשה, תופעות, ניסוי וטעייה אישיים ומה שמסביב.

כמו שבתזונה ואימונים צריך לצאת קצת "מחוץ לקופסא", כך גם בעניין החומרים, ובכלל - בחיים.

נערך לאחרונה:
מה לגבי הליבידו באמת ?
בתקופות שהייתי על דוסטינקס בלבד זה גרם לי ליצר מיני של אנס.
תכלס אני מאמין שלהיות על טסט זה סוג של קללה מהבחינה הזאת יותר ממה שזו ברכה

• פותח/ת השרשור
זה היה רעיון של לוליק לבדוק אסטרוגן ופרולקטין כאחראים להשמנה ונוזליות
בכלל בדיקות דם מקיפות, הכוללות פרופיל הורמונלי, גם אם המצב הגופני, על פניו, תקין - יהיו כדאיות.
והנה, מצאת את הסיבה לבעיה וטיפלת בה. בלי קשר, היו מגיעים לכך, רק שאתה חסכת זמן מיוזמתך וקיבלת עצה די נכונה.
אחרת היית מתגלגל בין הרבה רופאים, עד שמישהו היה מרים את הכפפה לבדוק לכיוון הנכון מה מקור הבעיה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית