המשפט יפה אך רחוק ממציאות,אינך יכול להתכחש לעבדה שיש אנשים שבורכו בגנטיקה וילך להם הרבה יותר טוב בספורט הזה מאחרים.אני לא אומר שגנטיקה זה הכל אבל בספורט הזה היא תופסת את הרוב,ואין מה לעשות יש שיתאמצו פחות ויש יותר.תראה בכל התמונות שהבאתי,אלו אנשים שמקריבים כל כך הרבה,חיים בודיבילדינג 24 ותהתוצאות אתה יכול לראות.
אני פשוט אומר שלפעמים צריך קצת יותר מודע ליכולת של עצמך,ולא לחיות באשליות.
אני לא יודע מה חשבת לומר, אך לדעתי פשוט נתת פרשנות לדברי 😃.
צר לי לאכזב אותך, אך המשפט מתאר את המציאות יותר טוב מנאום של רה"מ (לשעבר?!) לעם.
גנטיקה היא גורם חשוב. היא קובעת מה השיא שאדם יכול להגיע אליו בכל תחום. הגנטיקה גם מוגבלת. הגנטיקה מוגבלת אך ורק על ידי המשאבים של הגוף שהיא יצרה.
בוא נדבר על אנרגיה ותזונה.
כמו בכל פעילות גופנית, הגוף יגיע לשיא מסויים תוך שימוש במשאבים הטבועים בו (אחוז שומן נתון, אחוז שריר נתון, אחוז טסטוסטרון נתון, וכיוצ"ב). הפוטנציאל הגנטי לא ימומש לעולם, מאחר והגוף זקוק למשאבים אלה כדי לקיים תהליכים תהליכים מטבוליים אחרים שלא קשורים לפעילות גופנית כל שהיא.
לשם כך יש תזונה.
התזונה (כולל תוספי מזון ומולטי-ויטמינים) מתגברת את מאגרי האנרגיה של הגוף, ומאפשרת דחיפה של הגוף אל קצה הפוטנציאל. הסיכוי למיצוי הפוטנציאל גבוה יותר, ויש סיכוי שיעבור זמן מה בטרם כל פרט יבין שיותר ממה שהוא עושה עכשיו, הוא לא יכול.
כאן נכנסת לתמונה מניפולציה כימית (סמים, סטרואידים וכיוצ"ב).
אם תזונה אופטימלית תגרום לך לרוץ 2000 מטר ב-6 דקות, תוספים כימים יגרמו לכך שתגמע את המרחק ב-3.
כל האנשים בתמונות מקריבים את החייהם לספורט, כולל שימוש בתזונה שלא היו חושבים עליה קודם. לא כל אחד הקריב את אותו קורבן כדי להתנגד לגנטיקה האישית שלו.