הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה גנטיקה זה לא הכל,או שכן ? תשפטו אתם 😃

המשפט יפה אך רחוק ממציאות,אינך יכול להתכחש לעבדה שיש אנשים שבורכו בגנטיקה וילך להם הרבה יותר טוב בספורט הזה מאחרים.אני לא אומר שגנטיקה זה הכל אבל בספורט הזה היא תופסת את הרוב,ואין מה לעשות יש שיתאמצו פחות ויש יותר.תראה בכל התמונות שהבאתי,אלו אנשים שמקריבים כל כך הרבה,חיים בודיבילדינג 24 ותהתוצאות אתה יכול לראות.
אני פשוט אומר שלפעמים צריך קצת יותר מודע ליכולת של עצמך,ולא לחיות באשליות.

אני לא יודע מה חשבת לומר, אך לדעתי פשוט נתת פרשנות לדברי 😃.

צר לי לאכזב אותך, אך המשפט מתאר את המציאות יותר טוב מנאום של רה"מ (לשעבר?!) לעם.

גנטיקה היא גורם חשוב. היא קובעת מה השיא שאדם יכול להגיע אליו בכל תחום. הגנטיקה גם מוגבלת. הגנטיקה מוגבלת אך ורק על ידי המשאבים של הגוף שהיא יצרה.

בוא נדבר על אנרגיה ותזונה.

כמו בכל פעילות גופנית, הגוף יגיע לשיא מסויים תוך שימוש במשאבים הטבועים בו (אחוז שומן נתון, אחוז שריר נתון, אחוז טסטוסטרון נתון, וכיוצ"ב). הפוטנציאל הגנטי לא ימומש לעולם, מאחר והגוף זקוק למשאבים אלה כדי לקיים תהליכים תהליכים מטבוליים אחרים שלא קשורים לפעילות גופנית כל שהיא.

לשם כך יש תזונה.

התזונה (כולל תוספי מזון ומולטי-ויטמינים) מתגברת את מאגרי האנרגיה של הגוף, ומאפשרת דחיפה של הגוף אל קצה הפוטנציאל. הסיכוי למיצוי הפוטנציאל גבוה יותר, ויש סיכוי שיעבור זמן מה בטרם כל פרט יבין שיותר ממה שהוא עושה עכשיו, הוא לא יכול.

כאן נכנסת לתמונה מניפולציה כימית (סמים, סטרואידים וכיוצ"ב).

אם תזונה אופטימלית תגרום לך לרוץ 2000 מטר ב-6 דקות, תוספים כימים יגרמו לכך שתגמע את המרחק ב-3.

כל האנשים בתמונות מקריבים את החייהם לספורט, כולל שימוש בתזונה שלא היו חושבים עליה קודם. לא כל אחד הקריב את אותו קורבן כדי להתנגד לגנטיקה האישית שלו.

• פותח/ת השרשור
עוד כמה תמונות:
dddddddddddddddlj6.jpg

iexndexoq0.jpg

atwoodmw1.jpg

nsstate_487.jpg

nsstate_488.jpg

nsstate_489.jpg

nsstate_490.jpg

QW5Q3199_XYHZYWLFLA.jpg

QW5Q1808_XLNUQPQEZE.jpg

QW5Q1802_TWSLZJHSGH.jpg

QW5Q1811_LHRYBHORMO.jpg

מי אלה הליצנים האלה ולמה הם מתחרים? הם לא חטובים בכלל, למה שיתחרו? אין כאן קשר לגנטיקה.
ויש כמה תמונות עם מתחרים שאני נראה יותר טוב מהם, וזה ביזיון.

אתה יודע למה גנטיקה כן משנה.
כי אני רואה אנשםי שלא מתאמנים ונראים יותר טוב מכאלה שמתאמנים שנים 😵

כל הדיון מזכיר לי את :
"ripley's believe it or not"

הבודיבילדרים המכוערים ביותר בעולם .

• פותח/ת השרשור
מי אלה הליצנים האלה ולמה הם מתחרים? הם לא חטובים בכלל, למה שיתחרו? אין כאן קשר לגנטיקה.
ויש כמה תמונות עם מתחרים שאני נראה יותר טוב מהם, וזה ביזיון.

אני רוצה לראות עם איזה כלים בדיוק אתה הופך את הסלע הזה לפסל 😣
atwoodmw1.jpg

wtf3.jpg

WTF אפילו למשה יש רגליים יותר גדולות! (?)

וואו!
אני באמת לא יודע אם לבכות או לצחוק...😣

:smiley1::smiley1::smiley1:🤡🤡🤡

דקסטר ג'קסון מתחיל לפחד חחח

אוי ואבוי, תצנזרו! בבקשה!

Back
למעלה תחתית