הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מחלה בזמן סייקל

idanaaka

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
לפני 4 שבועות התחלתי סייקל טסט ובולדנון של בלו דרגון
שבוע או שבועיים אחרי תחילתת הסייקל הופיעה לי אדמומיות בחזה (כמו אחרי שיזוף בים) ובתחילת השבוע הרביעי התחלתי להיות חולה. חום 37 38 שיעול צינון ואדמומיות עם גירודים בידיים כתפיים וחזה
מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה?

לפני 4 שבועות התחלתי סייקל טסט ובולדנון של בלו דרגון
שבוע או שבועיים אחרי תחילתת הסייקל הופיעה לי אדמומיות בחזה (כמו אחרי שיזוף בים) ובתחילת השבוע הרביעי התחלתי להיות חולה. חום 37 38 שיעול צינון ואדמומיות עם גירודים בידיים כתפיים וחזה
מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הסיבה?
אתה אלרגי למשהו?
סייקל ראשון?
האם פעם ראשונה שאתה משתמש בבלו דראגון?

• פותח/ת השרשור
סייקל שני, סייקל ראשון היה רק טסט
פעם ראשונה עם בלו דראגון ולא ידוע לי שאני אלרגי למשהו

סייקל שני, סייקל ראשון היה רק טסט
פעם ראשונה עם בלו דראגון ולא ידוע לי שאני אלרגי למשהו

אני מאוד מקווה שלא נפלת על חומרים מדוללים\עם שמן חרא,
לאחרונה יצא לי לשמוע מ2 חברים שנפלו על טסט מדולל בצורה קיצונית (לפי תוצאות בדיקות דם) כנל לגבי האוראליים.
בנוסף וויאל מאוד ספציפי שהיה לי גרם לי לזיהום ובלוטות, למרות שהטסט שלהם בגדול היה לי סבבה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני מאוד מקווה שלא נפלת על חומרים מדוללים\עם שמן חרא,
לאחרונה יצא לי לשמוע מ2 חברים שנפלו על טסט מדולל בצורה קיצונית (לפי תוצאות בדיקות דם) כנל לגבי האוראליים.
בנוסף וויאל מאוד ספציפי שהיה לי גרם לי לזיהום ובלוטות, למרות שהטסט שלהם בגדול היה לי סבבה.

לא יכול להיות איכות חומור נמוכה כי חבר שלי ואני קנינו מאותו בחור את אותם חומרים בדיוק וגם אני חליתי שבוע שלם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית