הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

Alon Lenchner

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
היי,
אני רוצה להתחיל סייקל חיטוב
סייקל קלן ימים 1-3 2כדורים
ימים 4-6 3 כדורים
ימים 7-14 4 כדורים

פעמיים בשבוע זריקה סוסטנון+בולדנון(1 cc מכל חומר)
תפריט תזונה :
קלוריות 2700
חלבון-300
פחמימה-180
שומן-70.

גובה 184 משקל 89

האם הערכים התזונתיים בסדר? או להוריד עוד פחמימות.
הBMR שלי 2000(מנוחה טוטלית) כפול1.5 זה 2700.

תשמע אני לא המבין הכי גדול בזה אבל דבר אחד אני יודע אין פה טסט (בשביל הסוסטנון ובולדנון) חוץ מי זה 1CC מכל חומר נראה לי דיי הרבה... איזה סייקל זה שלך? מה האחוז שומן? אתה צריך להיות בגרעון קלורי גם בסייקל חיטוב... של כמה מקג הקלן? חוץ מי זה שבמיוחד אם אתה מערבב פה קלן אני אישית הייתי מוריד תפחמימה ומעלה תשומן...

זאת דעתי האישית למרות שאני לא המבין הכי גדול בזה...

• פותח/ת השרשור
סוסטנון זה לא טסט חח?
הקלן הוא של 40 מיקרוגרם.
זהו סייקל שני שלי. הראשון היה מורכב רק מסוסטנון פעמיים בשבוע סהכ 500 מג.
הגרעון יהיה שלי כי הBMR שרשמתי לא כולל בתוכו את האימון

סוסטנון זה לא טסט חח?
הקלן הוא של 40 מיקרוגרם.
זהו סייקל שני שלי. הראשון היה מורכב רק מסוסטנון פעמיים בשבוע סהכ 500 מג.
הגרעון יהיה שלי כי הBMR שרשמתי לא כולל בתוכו את האימון
חחח צודק טעות שלי שוב אני לא הכי מבין בזה יותר מדי ואני גם לא טוב יותר מדי בשמות חחח
בקשר לגרעון הבנתי
לפי קילוגרם
אם אתם צורכים קלן בכדורים של 40 מק"ג הסייקל יראה כך:
ימים4-1: 40 מק"ג
ימים8-4: 80 מק"ג
ימים14-8: 120 מק"ג

אני בעצמי עוד רק בתכנון לקלן של שבועיים עד 120 ואז לראות איך זהמשפיע ואולי כמה שבועות אחרי (מינימום 2) להביא אותו שוב עם קטוטיפן אם יש לך ניסיון עם קלן לא עדיף כבר להוסיף קטוטיפן ולהריץ את הקלן לתקופת זמן יותר ארוכה? לפי מה שקראתי לוקח לו זמן עד שאתה מתחיל להרגיש אותו ועם אתה מביא שבועיים שבועיים אתה מאבד הרבה זמן

אני בעצמי עוד רק בתכנון לקלן של שבועיים עד 120 ואז לראות איך זהמשפיע ואולי כמה שבועות אחרי (מינימום 2) להביא אותו שוב עם קטוטיפן אם יש לך ניסיון עם קלן לא עדיף כבר להוסיף קטוטיפן ולהריץ את הקלן לתקופת זמן יותר ארוכה? לפי מה שקראתי לוקח לו זמן עד שאתה מתחיל להרגיש אותו ועם אתה מביא שבועיים שבועיים אתה מאבד הרבה זמן
תלוי באיזה א.ש מתחילים.
אם "יחסית" גבוה (16+) אחרי שבועיים תיהיה בעיקר התייבשות ואפשר לומר שיראו שינוי קטן.. אבל בפועל, רק לאחר 4 שבועות מתחילים לראות תוצאות.
אם כבר קלן, אז ל 4-6 שבועות.

תלוי באיזה א.ש מתחילים.
אם "יחסית" גבוה (16+) אחרי שבועיים תיהיה בעיקר התייבשות ואפשר לומר שיראו שינוי קטן.. אבל בפועל, רק לאחר 4 שבועות מתחילים לראות תוצאות.
אם כבר קלן, אז ל 4-6 שבועות.
נתת ניסוח הרבה יותר טוב למה שרציתי להגיד אישית אני יביא שבועיים ואז הפסקה אחרי שבועיים יביא ל4-6 שבועות

למה לעשות הפסקה אם כך?
כי אני רוצה לנסות קלן ואז עם נניח שאני ירגיש שפתאום אני לא רוצה חבל לי על הכסף שזרקתי על כמות הרבה יותר גדולה וגם על קטוטיפן... נניח שאני יוכל להביא במין סוג של מהרגע להרגע תקטוטיפן ואת הקלן אז אני יעשה את זה אבל עדיף קודם להיות סגור על ה100% ולא על ה50% ומה ש100% שאני יביא תקלן כי כמו שאני מכיר את עצמי אני ממש רגיש לכל דבר למשל כדור קפאין מקפיץ אותי כמו ערס במסיבת טבע וכאלה חחחח...

למה לא אנטט?

אז למה להגיב אם אתה לא המבין הכי גדול?
אני קורא על הנושא אני לא מבין כמוך או כמו אנשים פה שבאמת ממש מבינים בזה אבל יש לי ידע ומה שאני לא סגור עליו אני אומר שאני לא המבין הכי גדול כדי שלא יתפסו אותי במילה על זה ויחכו גם לתגובה של משהו שמבין יותר... אם סתם דוגמא זה היה משהו שרוצה לעשות סייקל דיבול לבד התגובה שלי היית אחרת לגמרי...

כי אני רוצה לנסות קלן ואז עם נניח שאני ירגיש שפתאום אני לא רוצה חבל לי על הכסף שזרקתי על כמות הרבה יותר גדולה וגם על קטוטיפן... נניח שאני יוכל להביא במין סוג של מהרגע להרגע תקטוטיפן ואת הקלן אז אני יעשה את זה אבל עדיף קודם להיות סגור על ה100% ולא על ה50% ומה ש100% שאני יביא תקלן
ממה שאני יודע הכמות שמגיעה בחבילה תספיק לרוב של סייקל אחד, כך שתוכל כבר לאחר כמה ימים להבין אם אתה רוצה או לא רוצה להמשיך עם זה.

ממה שאני יודע הכמות שמגיעה בחבילה תספיק לרוב של סייקל אחד, כך שתוכל כבר לאחר כמה ימים להבין אם אתה רוצה או לא רוצה להמשיך עם זה.
נניח שסיימתי סבב של שבועיים החלטתי שזה בשבילי ואני רוצה להוסיף גם קטוטיפן אז אני צריך בסוג של מהיום להיום להביא אותו אבל עם 1-3 ימים אחרי זה החלטתי שזה בשבילי אני עדיין צריך לחכות שבועיים ובזמן הזה אני יוכל להביא גם את הכמות שאני אצטרך וגם את הקטוטיפן

נניח שסיימתי סבב של שבועיים החלטתי שזה בשבילי ואני רוצה להוסיף גם קטוטיפן אז אני צריך בסוג של מהיום להיום להביא אותו אבל עם 1-3 ימים אחרי זה החלטתי שזה בשבילי אני עדיין צריך לחכות שבועיים ובזמן הזה אני יוכל להביא גם את הכמות שאני אצטרך וגם את הקטוטיפן
תביא קטוטיפן מההתחלה, לא מדובר במשהו בעל עלות מכבידה.
אני בכלל התחלתי קטוטיפן אחרי שבוע, אם זה מתאפשר.. מה טוב.

בחירת חומרים לא אידיאלית לחיטוב.

בולד יפתח לך את התיאבון, זה הדבר האחרון שאתה רוצה בחיטוב.

סוסטנון זה בלנד די חסר טעם לשימוש אלא אם כן אתה מתכוון לצאת לגשר. אחרת זמן היציאה של החומר מהגוף הוא לפי האסטר הארוך ביותר בו - 35 ימים - עד אז לא תוכל להתחיל PCT. אגב כנ"ל לבולד - אותו זמן יציאה מהגוף. למאסה שניהם יהיו סינרגים.

הייתי הולך על טסט אנתת או פרופ כבסיס. שוקל לצרף טרן או מאסטרון, ואולי אוראלי יבש לסוף (וינסטרול, אפיסטן). סייקל כזה יהיה 8-12 שבועות ויתן חיטוב מעולה, בהנחה ויתר הפאקטורים נשמרים היטב (תזונה, אימונים, מנוחה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית