הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב

Alon Lenchner

משתמש מתחיל
8
1
נק' מוניטין:
1
8
1
היי,
אני רוצה להתחיל סייקל חיטוב
סייקל קלן ימים 1-3 2כדורים
ימים 4-6 3 כדורים
ימים 7-14 4 כדורים

פעמיים בשבוע זריקה סוסטנון+בולדנון(1 cc מכל חומר)
תפריט תזונה :
קלוריות 2700
חלבון-300
פחמימה-180
שומן-70.

גובה 184 משקל 89

האם הערכים התזונתיים בסדר? או להוריד עוד פחמימות.
הBMR שלי 2000(מנוחה טוטלית) כפול1.5 זה 2700.

האמת היא שבולד יכול להיות רעיון טוב לחיטוב.
לי הוא הקשיח את השרירים ממש והוציא ורידים אפילו שהייתי במסה.
את התיאבון הוא אולי יפתח לך ואולי לא, באופן כללי טסט מגביר לי את התיאבון במילא אז אני לא יכול להגיד לך מה הרגשתי מהבולד בעניין הזה..
הבעיה היחידה היא האסטר הארוך מאוד של הבולדנון, סייקלי חיטוב בדרך כלל הם קצרים (6-9 שבועות) ועם הבולד תתחיל להרגיש משהו רק באיזור השבוע השמיני.
אתה יכול לנסות לבצע פרונטלואד, אולי תרגיש את החומר מעט יותר מהר.
דניאל הציע לך סייקל חיטוב טוב, למרות שטרן לסייקל שני זה קצת אוברקיל. אתה יכול ללכת על פרופ, מסטרון, וויניסטרול או אנאבר (אם יש לך כסף הייתי הולך על האנאבר).. קלן כמובן לשלב- רק יועיל..

האמת היא שבולד יכול להיות רעיון טוב לחיטוב.
לי הוא הקשיח את השרירים ממש והוציא ורידים אפילו שהייתי במסה.
את התיאבון הוא אולי יפתח לך ואולי לא, באופן כללי טסט מגביר לי את התיאבון במילא אז אני לא יכול להגיד לך מה הרגשתי מהבולד בעניין הזה..
הבעיה היחידה היא האסטר הארוך מאוד של הבולדנון, סייקלי חיטוב בדרך כלל הם קצרים (6-9 שבועות) ועם הבולד תתחיל להרגיש משהו רק באיזור השבוע השמיני.
אתה יכול לנסות לבצע פרונטלואד, אולי תרגיש את החומר מעט יותר מהר.
דניאל הציע לך סייקל חיטוב טוב, למרות שטרן לסייקל שני זה קצת אוברקיל. אתה יכול ללכת על פרופ, מסטרון, וויניסטרול או אנאבר (אם יש לך כסף הייתי הולך על האנאבר).. קלן כמובן לשלב- רק יועיל..
מאסטרון יתן לו את הקשיחות, דחיסות ומוצקות.
לא צריך בולדנון, גם אסטר ארוך, גם פוגע בקרדיו-וסקולריות (קראת סוף הסייקל עלול להקשות על ביצוע אירובי, למרות ששילוב אספירין יעזור), גם לא ידידותי לתחושת השובע וגם אפקט יעיל שלו מורגש לאחר הרבה זמן. פרונטלואד רק יקשה על התמודדות עם הרעב. בקיצור - לשמורו למאסה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית