עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
@PowerLifting הזמין לאחרונה מוט טקסס
בכל מקרה צריך לקחת בחשבון תהליך שחרור מהמכס שבארצנו, תמיד יכלול הפתעות לרעה.
לא מכיר משטחיםנכון, אבל פעם שמעתי כאן שגם אחרי עלות המכס זה עדיין יוצא משתלם.
דרך אגב, האם אתה מכיר משטח איכותי לריצפה לדדליפט? שגם ישמור על הריצפה+לא ימנע את ההתנגדות של הריצפה?
לא מכיר משטחים
לגבי ההזמנה, אין לי דעה בעד או נגד, רק רציתי להסב את תשומת לבך שבקלות יכולה להתווסף עלות לא מתוכננת של כמה מאות שקלים מעבר למחיר המחושב. אין לי מושג כמה עולה מוט בארץ וכמה בחו׳ל
אתה יכול לנסות לבדוק דרך buy2usa
שמח לשמוע לגבי הנעלייםאני חושב שאם אתה מזמין ציוד כל כך יקר, הם מתפשרים במשלוח ושולחים לכל העולם.(החברת שילוח) ולכן לא בטוח שאצטרך את buy2usa.
דרך אגב, אדיפאוור לקחתי מידה 5.5 כמו האולסטאר ויצא בול. תודה על העזרה.
אתה תשמור אותו בלוקר של המכון? 🤣כשיבוא היום ואני אזמין מוט זה התכנון 😃
אתה בטח מתכוון להודעה שכתבתי בעבר שכללה חישוב מוט+משלוח ימי דרך buy2usa, כשיבוא היום ואני אזמין מוט זה התכנון 😃
אני קניתי מוט יד שניה (חדש,לא היה בשימוש) של רוג פיטנס,טקסס מושחר,הבחור שקניתי ממנו יבא אותו מחו''ל ביחד עם באמפרים,שגם אותם קניתי.
כנס לאתר הרשמי של ROGUE, תמלא עגלה במה שאתה רוצה ובצ'קאאוט תבחר get a custom shipping quote. אל תשכח לעדכן אותנו
הבנתי שהוא ייבא כמות גדולה של ציון כושר,כלוב,ספות,מוטות,באמפרים,יש לו עסק מתחום הספורט לכן זה נרשם תחת העסק.יש לך עוד פרטים בנושא?
הבנתי שהוא ייבא כמות גדולה של ציון כושר,כלוב,ספות,מוטות,באמפרים,יש לו עסק מתחום הספורט לכן זה נרשם תחת העסק.
יצא לי מוט+180 ק''ג פלטות באמפר+2 סוגרים+סט פלטות קטנות 0.25,0.50,0.75,1 +1 מ''ר גומי 8 ס''מ(כן כן) לרצפה ב3200 בערך.
למוט שהוא ALL AROUND אין כמו הטקסס פאוור באר:
Texas Power Bar
למוט שהוא ALL AROUND אין כמו הטקסס פאוור באר:
Texas Power Bar