הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הזמנת ציוד ליפטינג מחו''ל

• פותח/ת השרשור Ohad
  • פורסם בתאריך
אוהד בדקתי לך את העניין עשיתי הזמנה לדוגמא מרוג, זו ההצעת מחיר שקיבלתי מהם עבור הפריטים הבאים:
Capture.JPG

זה המחיר כולל משלוח (2 משטחים) עד הנמל. אולי מישהו כאן יודע להעריך כמה מכס יש על הזמנה בסדר גודל כזה
Capture2.JPG

ממה שאני זוכר ההצעה הזו לא ממש אטרקטיבית לעומת המחירים בארץ, אבל יכול להיות שאני טועה לא בדקתי לעומק

אוהד בדקתי לך את העניין עשיתי הזמנה לדוגמא מרוג, זו ההצעת מחיר שקיבלתי מהם עבור הפריטים הבאים:
צפה בקובץ המצורף 32554

זה המחיר כולל משלוח (2 משטחים) עד הנמל. אולי מישהו כאן יודע להעריך כמה מכס יש על הזמנה בסדר גודל כזה
צפה בקובץ המצורף 32555

ממה שאני זוכר ההצעה הזו לא ממש אטרקטיבית לעומת המחירים בארץ, אבל יכול להיות שאני טועה לא בדקתי לעומק

מה הצורך ב6 זוגות של פלטות של 1.25 2.5 5 10 15 אם זה חדר כושר ביתי הדבר היחיד שכן יהיה צריך בכמויות זה הפלטות של ה20 והשאר אפשר זוג אחד רק
ככה שאפשר להוזיל את מה ששלחת פה

אייל מה שאתה מדבר זניח כי זה לא מוזיל לך את המשלוח הרבה רק את העלות של המוצרים וזה באמת זול הפלטות הקטנות.
וזה לא זוגות אלא יחידות

אייל מה שאתה מדבר זניח כי זה לא מוזיל לך את המשלוח הרבה רק את העלות של המוצרים וזה באמת זול הפלטות הקטנות.
וזה לא זוגות אלא יחידות

הכוונה שלי שזה מיותר 6 זוגות של כל פלטות שהם לא 20
ולכן המחיר יצא יותר זול, גם לא באופן משמעותי עדיין המחיר יותר זול ובגלל שזה פחות משקל (425 פאונד פחות) ופחות משקל זה פחות משלוח
ומחישוב שעשיתי כמה עולה 1LBS של משלוח והכפלה ב425 פאונד פחות יוצא לך 300 דולר פחות משלוח שאני חושב שזה די משמעותי בנוסף להוזלה במחיר עצמו בגלל פחות פלטות

1. אין אתרים שמשלחים מארה"ב דרך הים והמשלוח האווירי יקר מאוד, גם אם השילוח יחסית לא יקר צריך לקרוא טוב את הFINE PRINT(לרוב מדובר במשלוח של door to airport ואז אתה צריך לדאוג לעמילות מכס שתשחרר את זה, עמיל מכס "חד פעמי" שכזה יושב לרוב בממ"ן ולא ינקוף אצבע כדי להוזיל לך שום עלויות כגון אגרות אחסנה, אגרות מחשב, מכס-שאתה לא אמור לשלם עליו אם מוצר מיוצר בארה"ב ועוד)
2. אם השילוח האווירי הוא door to door הוא יעלה הרבה ולרוב משרדי החברה בארץ יבקשו ממך ח.פ אחרת הם יסתבכו וזה יתעכב בשחרור כי כל כמות שהיא קצת מעבר לארגז צריכה אישור מיוחד של ייבוא אישי.
3. אין מה לחפש במשקלים כבדים כאלו בחברה כגון buy2usa כי אין שום היגיון במחירים שלהם, הם יקרים פי 3-5 משילוח ימי בחברת שילוח אחרת, עדיף כבר לשכור שטח של שליש או חצי קונטיינר(למרות שלא תזדקק לשטח הזה, אבל לא ידברו איתך אם תבקש פחות אני חושב) דרך חברת שילוח כמו "אביב שיגור"(שעובדים עם DB Schenker) או חברות אחרות.

אני יכולה להמליץ לך להיכנס לאתר perform better אני מזמינה מהם ציוד לבית מאוד איכותי .
לא יודעת להגיד לך כמה יעלה משלוח לארץ מה שכן
ה Texas bar שלהם עולה 399.00$

אני יכולה להמליץ לך להיכנס לאתר perform better אני מזמינה מהם ציוד לבית מאוד איכותי .
לא יודעת להגיד לך כמה יעלה משלוח לארץ מה שכן
ה Texas bar שלהם עולה 399.00$

Zoe, מה עלויות המשלוח שלהם?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית