הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע מה לעשות העמסה צ'יט כבר מתבלבל ביניהם

מצב
השרשור נעול

Rec0cery

משתמש מתחיל
221
5
נק' מוניטין:
8
221
5
3.5 שבועות על חיטוב נקי (כלומר בדיוק לפי התפריט) עכשיו אמרו לי שאני צריך לעשות העמסה היום נשקלתי ככה שזה צריך להיות היום, אבל אני לא מבין את ההבדל בין העמסה ל"צי'ט" ולא מבין מה משניהם לעשות
ולגבי העמסה איך הולך התפריט ביום כזה מבחינת קלוריות חלבון-פחמימה-שומן?
ואיך לעשות את זה בצורה שכמה שפחות תפגע בחיטוב אם בכלל

העמסה - הרבה פחמימות, מעט שומן וחלבון. אם אני לא טועה היחס אמור להיות 70% פחמימה, 15% שומן, 15% חלבון. מבחינת קלוריות תהיה על ניטרלי או פלוס עד 500.
צ'יט - אתה אוכל מה שבא לך כמה שבא לך.
מבחינת מה שלא יפגע ויותר מזה - יעזור - לחיטוב, מומלץ על העמסה.

• פותח/ת השרשור
העמסה - הרבה פחמימות, מעט שומן וחלבון. אם אני לא טועה היחס אמור להיות 70% פחמימה, 15% שומן, 15% חלבון. מבחינת קלוריות תהיה על ניטרלי או פלוס עד 500.
צ'יט - אתה אוכל מה שבא לך כמה שבא לך.
מבחינת מה שלא יפגע ויותר מזה - יעזור - לחיטוב, מומלץ על העמסה.
חישבתי BMR*1.2, משם לקחתי 15% שומן יצא לי בערך 350 קלוריות חלקי 9=40 גרם שומן
15% חלבון יצא לי בערך 350 קלוריות חלקי 4.2=85 גרם חלבון
והשאר פחמימות, שעדיף שהיו כמה שיותר מורכבות, כלומר, אורז
נכון?

1446722726316681284.jpg

אז אני יכול נגיד גם לחם עם שקשוקה?
אם זה נכנס לך בערכים אז בטח שאתה יכול
הבעיה עם שקשוקה זה שהביצים והשמן שאתה מכין עליו יכילו הרבה שומן שיכולים בארוחה אחת לסגור לך כמעט את כל הכמות של היום העמסה.

אחלה תודה על התשובה המהירה
בהעמסה אתה תרצה מעט שומן כדי להכניס כמה שיותר קלוריות מפחמימה אבל זה לא איזה רעל פתאום.
הגבתי לך בפוסט השני. אישית אני מעדיף העמסה בלי תפריט או אחוזים כי גם הפן הפסיכולוגי של לשחרר ליום אחד את כל התפריטים משחק עניין אצלי

• פותח/ת השרשור
בהעמסה אתה תרצה מעט שומן כדי להכניס כמה שיותר קלוריות מפחמימה אבל זה לא איזה רעל פתאום.
הגבתי לך בפוסט השני. אישית אני מעדיף העמסה בלי תפריט או אחוזים כי גם הפן הפסיכולוגי של לשחרר ליום אחד את כל התפריטים משחק עניין אצלי
בחרתי לעשות את זה נקי. עד עכשיו אני עומד על 140 חלבון, 40 שומן, ו 150 פחמימה
יוצא שבלחם שאני אוכל יש גם דיי הרבה חלבון (3 חלבון לפרוסה, 4 פחמימה)

לא חושבים על שיט כזה בהעמסות, על הזין שומן וחלבון זה יום אחד של פינוק, 600-500 גרם פחמימה ולצאת לדרך.
עוגות, עוגיות, פנקייקים, שייקים של 50 בננות, גלידה כל מה שהוא פחמימות ולא פצצת קלוריות, לדוגמא ממש רציתי פיצה אבל ידעתי שאם אני איפול על פיצה אני בקלות סוגר את ה2000-1500 קלוריות בישיבה אחת ואז מה נשאר עוד 1000 קלוריות וזהו ליום אחד אז העדפתי לחלק את זה לכמה ארוחות שחיתות קטנות של איזה600 קלוריות ככה אתה נהנה לאורך כל היום.

• פותח/ת השרשור
לא חושבים על שיט כזה בהעמסות, על הזין שומן וחלבון זה יום אחד של פינוק, 600-500 גרם פחמימה ולצאת לדרך.
עוגות, עוגיות, פנקייקים, שייקים של 50 בננות, גלידה כל מה שהוא פחמימות ולא פצצת קלוריות, לדוגמא ממש רציתי פיצה אבל ידעתי שאם אני איפול על פיצה אני בקלות סוגר את ה2000-1500 קלוריות בישיבה אחת ואז מה נשאר עוד 1000 קלוריות וזהו ליום אחד אז העדפתי לחלק את זה לכמה ארוחות שחיתות קטנות של איזה600 קלוריות ככה אתה נהנה לאורך כל היום.
אני רק בהתחלה, אז מעדיף את זה נקי
אם זה נכנס לך בערכים אז בטח שאתה יכול
הבעיה עם שקשוקה זה שהביצים והשמן שאתה מכין עליו יכילו הרבה שומן שיכולים בארוחה אחת לסגור לך כמעט את כל הכמות של היום העמסה.

מומלץ לעשות הליכה קלה ביום הזה?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית