הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוצאות בדיקת דם

• פותח/ת השרשור Eli12
  • פורסם בתאריך

Eli12

משתמש מתחיל
113
12
נק' מוניטין:
12
113
12
20160119_160745.jpg 20160119_160713.jpg 20160119_160357.jpg
יש לי מעל הנורמה קריאטנין , קריאטין 666 יצא משתמש בקריאטין כבר שבועיים פלוס וtsh שאין לי מושג מהזה
מהזה אומר? והאם לצאת להפסקה של הקריאטין

תרגע
CPK גבוה בשל העובדה שאתה מתאמן - ככה זה לכולם
קריאטינין גבוה בלי קשר לקריאיטן - יכול להיות שלא שתית מספיק יום יומיים קודם. עדיין המדד חריג אך כל ללא מדאיג.
כנ"ך TSH - תפקודי בלוטת התריס. בדוק T3 ו-T4

אם אתה לוקח קראטין אתה לא צריך להיבהל בכלל מקראטינין גבוה, לעומת זאת ה-CPK גבוה אפילו יחסית למתאמן, וזה אולי אפילו יכול להסביר את ה-TSH הגבוה
אתה מתאמן בעצימות גבוהה מאוד? או שהתאמנת כבד לפני לפני הבדיקה?

• פותח/ת השרשור
אם אתה לוקח קראטין אתה לא צריך להיבהל בכלל מקראטינין גבוה, לעומת זאת ה-CPK גבוה אפילו יחסית למתאמן, וזה אולי אפילו יכול להסביר את ה-TSH הגבוה
אתה מתאמן בעצימות גבוהה מאוד? או שהתאמנת כבד לפני לפני הבדיקה?
התאמנתי יום לפני כן.. Cpk גבוהה בגלל שאני מתסף קריאטין והרופא אמר לי להפסיק מיד עם זה. לא שאני יקשיב לו אבל יש צורך לעשות הפסקה מזה?! שבועיים וחצי עבר מאז שאני לוקח

התאמנתי יום לפני כן.. Cpk גבוהה בגלל שאני מתסף קריאטין והרופא אמר לי להפסיק מיד עם זה. לא שאני יקשיב לו אבל יש צורך לעשות הפסקה מזה?! שבועיים וחצי עבר מאז שאני לוקח
אין צורך להפסיק

אין צורך להפסיק, ברגע שאתה לוקח קריאטין הקריאטינין יעלה בגלל שלקחת עוד, ולא בגלל בעיות בכליות, כמו מה שזה אמור להצביע עליו
CPK לעומת זאת מצביע על פירוק שריר, זה למה אם הוא גבוה במיוחד זה מצביע על הרבה פירוק, משהו שיקרה אצל מתעמלים, אבל כן כדאי לשים לב לזה
תנסה לעשות בדיקה אחרי יום מנוחה ותראה מה קורה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית