הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה תוכנית תתאים לי הכי טוב?

razoz234

משתמש מתחיל
44
1
נק' מוניטין:
1
44
1
אני מתאמן פעמיים בשבוע כושר קרבי (יש ריצות ויש גם אימונים שהם נטו כוח: שכיבות סמיכה,מתח בטן וכו) ואני מוסיף בנוסף לזה 3 פעמים חד"כ כבר כמה חודשים
עד לא מזמן לא הקפדתי לא על תזונה ולא על תוכנית טובה ועכשיו שינתי הכל והתחלתי תזונה (רואה עלייה) וגם תוכנית אימונים אבל פה אני מתחיל להתבלבל
עשיתי בהתחלה ABC ואז קראתי שעדיף להתחיל מFBW אם אני מתחיל בחדר כושר וגם אותה עשיתי אבל לא יודע זה לא הרגיש לי זה, המשקלים שלי לא בשמיים המשקלים הם:
15 קילו כל צד בבנץ פרס ל6 חזרות
15 קילו כל צד בסקוואט ל6 חזרות (הטכניקה שלי לא ואו יש בעיות עם הברכיים,עובד על זה)
15 קילו כל צד בערך(לא יודע בדיוק כי היה לי כאבי גב עד עכשיו אז הפסקתי להתאמן על הגב התחתון ועכשיו חזרתי אבל זה בערך המשקל) ל10 חזרות.

איזה תוכנית הכי תתאים לי בהתחשב בעובדה שאני משלב גם כושר קרבי שהוא בימי שלישי וחמישי
AB, ABC או FBW

אין לי ידע כל כך בנושא אך אני בכל זאת אגיב את דעתי. 😃
הייתי לוקח את FBW בשביל שיהיה לך יום נוסף למנוחה. ואם אתה רואה שלוארך זמן התוכנית לא מספקת אותך אז הייתי עובר לAB/ABC.
אני אומר את זה מכיוון שAB, ABC יכול להיות קצת קשה מהבחינה שאתה מתאמן לפחות 6 פעמים בשבוע.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית