הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תרגילי משקל גוף

גיל רודניצקי

משתמש מתחיל
25
3
נק' מוניטין:
3
25
3
היי אני מתאמן שנה וחצי בחדר כושר צברתי מסה די יפה אני רוצה להשתפר בתרגילי משקל גוף איך אני מתמקד על תרגילי משקל גוף מבלי לאבד מסה כרגע אני עושה עשר מקבילים עם 15 קילו ו10 מתח עם 17.5 קילו תודה לכל העונים:)

אם אתה יכול להעמיס משקל עם חגורה, תעשה לאנג'ים, מתח ומקבילים (לפי הסדר הזה), הכל ל-3x5.
שלושה אימונים בשבוע לא בימים רצופים, ותשתדל להעלות קצת משקל באופן שבועי.
תבנה כמובן תפריט מתאים לחיטוב/נייטרלי/מסה, תלוי במטרה שלך. תקרא בפורטל.

• פותח/ת השרשור
תודה רבה! והמטרה שלי היא להשתפר בתרגילי משקל גוף אני לא בטוח מה ישרת יותר את המטרה (חיטוב מסה או תחזוקה)
והאם אחרי אימון כזה אני אמור להרגיש עייף?

תודה רבה! והמטרה שלי היא להשתפר בתרגילי משקל גוף אני לא בטוח מה ישרת יותר את המטרה (חיטוב מסה או תחזוקה)
בלי שום שינוי במשקל גוף? אז תרכיב תפריט נייטרלי, וקח בחשבון שהמשקל שתצליח להרים יתקדם בצורה איטית יותר.
והאם אחרי אימון כזה אני אמור להרגיש עייף?
כן.

• פותח/ת השרשור
בלי שום שינוי במשקל גוף? אז תרכיב תפריט נייטרלי, וקח בחשבון שהמשקל שתצליח להרים יתקדם בצורה איטית יותר.

התכוונתי שהמטרה שלי היא להיות כמה שיותר טוב בתרגילי משקל גוף אני לא בטוח מה הדרך הטובה ביותר לזה אם יש לך המלצה אני אשמח ולגבי העייפות פשוט כרגע אני עושה תוכנית ab 3 פעמים בשבוע שלוקחת שעה וחצי עם בערך 11 תרגילים וכדי להרגיש עייף אני משלב המון דרופ סטים וסופרסטים אז בתוכנית שהצעת אני בכל זאת ארגיש עייף?

התכוונתי שהמטרה שלי היא להיות כמה שיותר טוב בתרגילי משקל גוף אני לא בטוח מה הדרך הטובה ביותר לזה אם יש לך המלצה אני אשמח ולגבי העייפות פשוט כרגע אני עושה תוכנית ab 3 פעמים בשבוע שלוקחת שעה וחצי עם בערך 11 תרגילים וכדי להרגיש עייף אני משלב המון דרופ סטים וסופרסטים אז בתוכנית שהצעת אני בכל זאת ארגיש עייף?
להתקדם מבחינת כוח או סיבולת? בהנחה שאתה מדבר על שניהם, הייתי עושה משהו כמו 3x5 עם משקל שמתקדם, בכל שלושת התרגילים, ובסוף עזר של 2xMax למשקל גוף לשלושת התרגילים.
מה דעתכם?
@לוטם
@hanan

אני חושב שכדאי לבצע אימונים שונים בנפרד, אימונים שבהם מבצעים עם מ.ג מספר חזרות מוגדר מראש (שעולה בהדרגה כמובן) ואימוני עצימות עם תוספת משקל.

חשוב לציין שעליה במשקל גוף תאט את קצב ההתקדמות, אבל היא נחוצה כדי להתקדם בכוח, אפשר להתחזק על נייטרלי עד גבול מסויים, אבל התחזקות על נייטרלי היא לא קבועה ולכן קשה עד בלתי אפשרי לתכנן ככה אימון.
לכן אני כן חושב שאין מנוס ותקופות מסה/חיטוב גם כשמדובר באימוני משקל גוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית