ייעוץ יתרון האירובי בחיטוב

the Raccoon

משתמש משקיע
5,743
4,982
נק' מוניטין:
26,604
5,743
4,982
ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
האם התרומה שלו למטבוליזם משמעותית ומוכחת מדעית?
פשוט יש אווירה של תקיעה בחיטוב שלי ואני לא עושה אירובי בכלל

נינו למעשה עשינו תהליכים דפוקים עקב חינוך רע שקיבלנו לתזונה זבל וחסרת מידתיות.
בסבבים שפויים של מסה למתאמן בינוני שעולה נניח קילו לחודש במשך חצי שנה, אפשר לעשות מסה נהדרת.
כשאתה אוכל כמויות של מוזרק ועולה בקצב של מוזרק ברור שתעלה פי 3 יותר שומן משריר.
אני חושב שחצי קילו בשבוע זאת עלייה מעולה (פלוס של 500 קלוריות ליום), קילו בחודש זאת עלייה גבולית וייתכן שמהר מאוד תיתקע בעלייה ואז תצטרך להוסיף קלוריות תוך כדיי...

• פותח/ת השרשור
אני חושב שחצי קילו בשבוע זאת עלייה מעולה (פלוס של 500 קלוריות ליום), קילו בחודש זאת עלייה גבולית וייתכן שמהר מאוד תיתקע בעלייה ואז תצטרך להוסיף קלוריות תוך כדיי...
בלוק אימונים למתאמן מתקדם יכול לקחת חודשיים שלושה.
אם זה נראה לך הגיוני לעשות כל פעם בלוק מסה וישר וחיטוב אז סבבה, אבל אני הייתי רוצה לעשות לפחות שני סבבים לפני שאני חוזר לתקופת הבאסה וחוסר ההתקדמות.
לכן אם מדברים על תקופה של חצי שנה, זה יותר מהזוי להוסיף בה 12 קילו למשקל הגוף - גם מבחינת אחוז העלייה במסת השריר וגם מבחינת החיטוב הארוך שזה יצריך אחריו.
כמובן שאם אתה מדבר על אדם שהוא מתאמן מתחיל זה סיפור אחר.

לוק אימונים למתאמן מתקדם יכול לקחת חודשיים שלושה.
אם זה נראה לך הגיוני לעשות כל פעם בלוק מסה וישר וחיטוב אז סבבה, אבל אני הייתי רוצה לעשות לפחות שני סבבים לפני שאני חוזר לתקופת הבאסה וחוסר ההתקדמות.
לכן אם מדברים על תקופה של חצי שנה, זה יותר מהזוי להוסיף בה 12 קילו למשקל הגוף - גם מבחינת אחוז העלייה במסת השריר וגם מבחינת החיטוב הארוך שזה יצריך אחריו.
כמובן שאם אתה מדבר על אדם שהוא מתאמן מתחיל זה סיפור אחר.

מסכים ש 12 קילו זה הרבה לעלות אבל ייתכן ולא תהיה לך ברירה כי עליה של קילו בחודש משמע פלוס קלורי יומי של 200-300 קלוריות ולעתים נתקעים ולא עולים במשקלי עבודה עם כזה פלוס קטן, בכזה מצב אתה יכול לבזבז כמה שבועות ולא להתקדם ואז בלית ברירה תעלה עוד 200-300 קלוריות ביום.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית