הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה סיכום מסה ראשונה!

Yakir149

משתמש מתחיל
65
15
נק' מוניטין:
10
65
15
מצא את ההבדלים...
בעיקרון אני בעיקר צופה בפורום לפעמיים עוזר אבל בעיקר לומד...
זה השינוי שלי אחרי מסה ראשונה של 7 חודש, ועוד חודש נתחיל חיטוב לקיץ הקרב.

בתמונה הראשונה כמו שאתם רואים אני במשקל 68 נכון לעכשיו אני משקל 86 מסה מלוכלת (למזלי יש לי חילוף חומרים מהיר אחרת הייתי בבעיה) ובגובה 1.80
אחרי הרבה עבודה אני מרוצה מתוצאה. ונמשיך לתת בראש!
בהצלחה לכולם!
20150710_191208.jpg
20151217_155433.jpg
Screenshot_2015-11-14-15-36-22.png
2016-01-22 02.41.48.png
2016-01-22 02.43.34.jpg
20151221_115206.jpg

שאפו על השינוי, לי נראה קצת מוזר שמדובר כאן ב18 קילו...

• פותח/ת השרשור
18 קילו ב7 חודשים זה בכלל הגיוני??? נשמע לי הזוי
שאפו על השינוי, לי נראה קצת מוזר שמדובר כאן ב18 קילו...
זה בהחלט הרבה אבל לא הזוי..אל תשכח שהרבה מזה זה נוזלים אני אוכל המון פחמימות וגם קריאטין...וצברתי יחסית הרבה שומן...אבל אני לא סתם זרקתי מספר..

שינוי יפה
יש לאן לשאוף להתקדם
עכשיו שצברת מאסה טובה (לא הכי נקייה, אבל טובה), תתחיל להיכנס לרוטינה יותר "איכותית", ובה תעלה במאסה באופן יותר מתון ונקי.
אגב, לדעתי כדאי לך לעשות חיטוב קליל לאחוז שומן סביר, ומשם שוב מאסה (כמו שאמרנו - נקייה יותר)
בהצלחה

• פותח/ת השרשור
שינוי יפה
יש לאן לשאוף להתקדם
עכשיו שצברת מאסה טובה (לא הכי נקייה, אבל טובה), תתחיל להיכנס לרוטינה יותר "איכותית", ובה תעלה במאסה באופן יותר מתון ונקי.
אגב, לדעתי כדאי לך לעשות חיטוב קליל לאחוז שומן סביר, ומשם שוב מאסה (כמו שאמרנו - נקייה יותר)
בהצלחה
תמיד יש לאן לשאוף...
עברתי עכשיו למאסה נקייה כמה שאפשר על גבול הניטרלי..אני חושש ממעבר לחיטוב כי הבנתי שהכי טוב לנצל את השנה הראשונה שהגוף צובר הכי הרבה שריר

תמיד יש לאן לשאוף...
עברתי עכשיו למאסה נקייה כמה שאפשר על גבול הניטרלי..אני חושש ממעבר לחיטוב כי הבנתי שהכי טוב לנצל את השנה הראשונה שהגוף צובר הכי הרבה שריר
הגוף צובר מאסה בכל זמן, לאו דווקא יותר או פחות בשנה הראשונה
ישנה נטייה לצבור יחסית יותר שריר כאשר מדובר במתאמן מתחיל או כזה בעל מאסת שריר מאוד נמוכה, זה כן.
אבל עדיין לנמשך לא כדאי להפריז בעלייה המלוכלכת כי היא תביא להתמודדות קשה בחיטוב ופוטנציאל לשימור מופחת על שריר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית