הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עידכון בדיקות דם

• פותח/ת השרשור dima12
  • פורסם בתאריך

dima12

משתמש מתחיל
72
0
נק' מוניטין:
0
72
0

קבצים מצורפים

• Screenshot_2016-01-22-09-21-32.png
    Screenshot_2016-01-22-09-21-32.png
    KB 42.8 · צפיות: 219
נערך לאחרונה:
הבחור לא רשם את גילו . אבל סביר להניח שהוא באזור ה20 + .
טסט טוטאל של 11 ננמול לבחור בגילו זה לא נמוך ? אז מה אם זה בטווח הנורמה ? הבחור מתאמן וצעיר אמור להיות לו 20 .
והפרי טסט בקושי בגבול התחתון של הנורמה ...

הבחור לא רשם את גילו . אבל סביר להניח שהוא באזור ה20 + .
טסט טוטאל של 11 ננמול לבחור בגילו זה לא נמוך ? אז מה אם זה בטווח הנורמה ? הבחור מתאמן וצעיר אמור להיות לו 20 .
והפרי טסט בקושי בגבול התחתון של הנורמה ...
נו וזה מעיד על משהו?
אשמח שתגבה מחקרית את העניין של "אמור להיות".
כל עוד אין בעיה ידועה בתפקודי היומיום, ליבידו, מצב רוח, אימונים תזונה ושאר הדברים - זו פשוט התעסקות אובססיבית בזוטות.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אחי תודה רבה זה הפחיד אותי אני רוצה להכנס לסייקל עכשיו עם זה תקין אז הכל בסדר ....בן 20 אחי

נו וזה מעיד על משהו?
אשמח שתגבה מחקרית את העניין של "אמור להיות".
כל עוד אין בעיה ידועה בתפקודי היומיום, ליבידו, מצב רוח, אימונים תזונה ושאר הדברים - זו פשוט התעסקות אובססיבית בזוטות.

11 ננמול זה אולי בטווח הנורמה אבל הנורמה בהשוואה למי ? לזקן בן 60 ?
ככל שהגיל עולה הטסט יורד ככה שאולי לבן אדם בן 40-50 11 ננמול זה נורמלי . לבן אדם בן 20 ממש לא ...
חוץ מיזה ש232 פרי טסט לפי מה שקראתי פעם הנורמה המינימלית היא 320 משהו כזה ושוב זה שזה בנורמה לא אומר שבהשוואה לגיל שלו זה בנורמה .
מחקר אין לי כוח לחפש .. אפשר בקלות למצוא .. אבל אין ספק שהטסט שלו בהשוואה לגיל יחסית נמוך / בטווח התחתון של הנורמה .

בכל מקרה דימה אם אתה מרגיש סימנים של טסט נמוך בעיות בליבידו וכדומה כדי מאוד שתבדוק את זה אחי .

• פותח/ת השרשור
מרגיש בשיא חבר אין שום תסמין אחי של מה שאתה מדבר
11 ננמול זה אולי בטווח הנורמה אבל הנורמה בהשוואה למי ? לזקן בן 60 ?
ככל שהגיל עולה הטסט יורד ככה שאולי לבן אדם בן 40-50 11 ננמול זה נורמלי . לבן אדם בן 20 ממש לא ...
חוץ מיזה ש232 פרי טסט לפי מה שקראתי פעם הנורמה המינימלית היא 320 משהו כזה ושוב זה שזה בנורמה לא אומר שבהשוואה לגיל שלו זה בנורמה .
מחקר אין לי כוח לחפש .. אפשר בקלות למצוא .. אבל אין ספק שהטסט שלו בהשוואה לגיל יחסית נמוך / בטווח התחתון של הנורמה .

בכל מקרה דימה אם אתה מרגיש סימנים של טסט נמוך בעיות בליבידו וכדומה כדי מאוד שתבדוק את זה אחי .
מה שמפחיד אותי זה העם בגיל 40 50 אני יצטרך להתחיל טיפולים וכל הבאלגן בגלל שעכשיו הטסט ככה .חשוב לציין שבחיים לא הייתי בודק טסט עם לא הייתי רוצה להתחיל סייקל ובחיים לא היה לי שום תסמין ושום כיוון בכלל להרגיש איזה בעיה.

שמע הטסט יכול להשתנות בצורה קריטית צבדיקה לבדיקה, אתה ישן מספיק? איך האורח חיים שלך?
לדעתי תעשה עוד בדיקה, והפעם שבוע תישן טוב תאכל טוב, מולטי ויטמין אומגה 3.
זה שזה בטווח נחמד.
זה שיכול להיות יותר זה מה שאכפת.
הסקת מסקנות זה דבר חשוב
יש לי פי 2.5 טסט ועשירית fsh משלו(1.4)
איך זה יכול להיות??? מה זה אומר?
LH מייצר טסט....,לא זכור לי על FSH שעושה פעולה דומה בכל מקרה זה הגיוני גם עם LH.
כשיש יותר רגישות של הרצפטורים אז פחות LH נצרך להפריש טסט.
אנשים שיש להם בעיות של ייצור טסט באשכים(פחות רגישות)יראו ערכי LH גבוהים ביחס לטסט, כך זכור לי ממה שדיברנו פה בפורום.

• פותח/ת השרשור
סיבכתם אותי לגמרי לא הבנתי עם זה בסדר או לא ?עם זה בדיקות דם נורמליות וממוצעות או מתחת לנורמה והעם אני יכול להתחיל סייקל ולהיות רגוע ?

תגיד זה הגיוני שישלו 42 טסט טבעי בגיל 17? אולי בגלל הגיל?
או שהוא סתם בילף אבל אני זוכר שהיה לו 28
לא הבנתי מה אתה שואל בשאלה הראשונה...

וגם 28 ננומול זה לא טבעי בכלל, ואם למישהו יש רמות טסטוסטרון כאלה באופן טבעי כנראה שהוא על-אנושי.

לא הבנתי מה אתה שואל בשאלה הראשונה...

וגם 28 ננומול זה לא טבעי בכלל, ואם למישהו יש רמות טסטוסטרון כאלה באופן טבעי כנראה שהוא על-אנושי.
זה מה שהוא כתב בעצם שיש לו פי 2.5 טסט מהבחור שהעלה את הבדיקת דם, כלומר 28 אבל הוא לא על אנושי זה מה שמוזר.. אולי זה בגלל שרמות הFSH נמוכות?

FSH לא קשור לטסט! הLH קשור סעמק. אני כותב טיפה בעצבים ממה שהולך פה.
א.לפי בדיקה אחת אי אפשר להסיק מסכנות.
ב.אם הבעיה הייתה באשכים הLH היה גבוהה ביחס לטסט
ג.כן יצא לך הפעם נמוך, פעם הבאה תישן יותר טוב תחזור על הבדיקה.
ד. אל תעשה עדיין סייקל תבדוק שוב.
ה. תגיד לי מה עשיתה בשבוע האחרון לפני הטסט כולל שינה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית