עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבחור לא רשם את גילו . אבל סביר להניח שהוא באזור ה20 + .
נו וזה מעיד על משהו?הבחור לא רשם את גילו . אבל סביר להניח שהוא באזור ה20 + .
טסט טוטאל של 11 ננמול לבחור בגילו זה לא נמוך ? אז מה אם זה בטווח הנורמה ? הבחור מתאמן וצעיר אמור להיות לו 20 .
והפרי טסט בקושי בגבול התחתון של הנורמה ...
נו וזה מעיד על משהו?
אשמח שתגבה מחקרית את העניין של "אמור להיות".
כל עוד אין בעיה ידועה בתפקודי היומיום, ליבידו, מצב רוח, אימונים תזונה ושאר הדברים - זו פשוט התעסקות אובססיבית בזוטות.
מה שמפחיד אותי זה העם בגיל 40 50 אני יצטרך להתחיל טיפולים וכל הבאלגן בגלל שעכשיו הטסט ככה .חשוב לציין שבחיים לא הייתי בודק טסט עם לא הייתי רוצה להתחיל סייקל ובחיים לא היה לי שום תסמין ושום כיוון בכלל להרגיש איזה בעיה.11 ננמול זה אולי בטווח הנורמה אבל הנורמה בהשוואה למי ? לזקן בן 60 ?
ככל שהגיל עולה הטסט יורד ככה שאולי לבן אדם בן 40-50 11 ננמול זה נורמלי . לבן אדם בן 20 ממש לא ...
חוץ מיזה ש232 פרי טסט לפי מה שקראתי פעם הנורמה המינימלית היא 320 משהו כזה ושוב זה שזה בנורמה לא אומר שבהשוואה לגיל שלו זה בנורמה .
מחקר אין לי כוח לחפש .. אפשר בקלות למצוא .. אבל אין ספק שהטסט שלו בהשוואה לגיל יחסית נמוך / בטווח התחתון של הנורמה .
בכל מקרה דימה אם אתה מרגיש סימנים של טסט נמוך בעיות בליבידו וכדומה כדי מאוד שתבדוק את זה אחי .
LH מייצר טסט....,לא זכור לי על FSH שעושה פעולה דומה בכל מקרה זה הגיוני גם עם LH.יש לי פי 2.5 טסט ועשירית fsh משלו(1.4)
איך זה יכול להיות??? מה זה אומר?
אסף, ראיתי את הבדיקה שפרסמת, יש לך עוד כלומיפן וטמוקסיפן בדם.יש לי פי 2.5 טסט ועשירית fsh משלו(1.4)
איך זה יכול להיות??? מה זה אומר?
לא עשיתי סייקל...אסף, ראיתי את הבדיקה שפרסמת, יש לך עוד כלומיפן וטמוקסיפן בדם.
עשית בדיקת דם מוקדם מידי.
הטסט עוד ירד כנראה.
וועלה? 😉לא עשיתי סייקל...
אז זה לא אתה עם הבדיקת דם של 27.9 ננמול?לא עשיתי סייקל...
תגיד זה הגיוני שישלו 42 טסט טבעי בגיל 17? אולי בגלל הגיל?אז זה לא אתה עם הבדיקת דם של 27.9 ננמול?
סליחה 🤣
לא הבנתי מה אתה שואל בשאלה הראשונה...תגיד זה הגיוני שישלו 42 טסט טבעי בגיל 17? אולי בגלל הגיל?
או שהוא סתם בילף אבל אני זוכר שהיה לו 28
זה מה שהוא כתב בעצם שיש לו פי 2.5 טסט מהבחור שהעלה את הבדיקת דם, כלומר 28 אבל הוא לא על אנושי זה מה שמוזר.. אולי זה בגלל שרמות הFSH נמוכות?לא הבנתי מה אתה שואל בשאלה הראשונה...
וגם 28 ננומול זה לא טבעי בכלל, ואם למישהו יש רמות טסטוסטרון כאלה באופן טבעי כנראה שהוא על-אנושי.