הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פרי ווראקוט

• פותח/ת השרשור tesker
  • פורסם בתאריך

tesker

מושעה
22
1
נק' מוניטין:
2
22
1
אני בן 15 מתאמן שנה מותר לי לקחת את זה? זה לא יכול להזיק?

קבצים מצורפים

• image.png
    image.png
    KB 386.5 · צפיות: 209
אם אתה צריך אז כן. להזיק? לא ממש
אגב אשמח אם תגיד איפה מצאת את זה ומה המחיר
אני אוהב פטל

ת'כלס, 99.99% מהאנשים בעולם לוקחים פרי וורקאוט קנוי (במקום כדורי קפאין) כי זה פשוט טעים רצח.

** שים לב**
זה פאקינג 10 גרם פחמימה למנה. במקומך הייתי מותר

רק עכשיו קלטתי שזה פרה וורקאוט ולא פארי וורקאוט, שני דברים שונים לגמרי
פרה וורקאוט אתה יכול לקחת ויהיה לזה את היתרונות, אבל האחד הזה הוא ממש גרוע
אם אתה כבר לוקח אז קח אחד טוב, חבל על הכסף

Peri-workout ?
מה זה ?
בדרך כלל משתמשים במושג הזה לתזונה סובבת אימון, של מה לאכול לפני, בזמן ואחרי, אבל לפעמים משתמשים בזה בקטע של תזונה בזמן האימון שכוללת לרוב קצת BCAA וסוכרים פשוטים

אני בן 15 מתאמן שנה מותר לי לקחת את זה? זה לא יכול להזיק?

לעניות דעתי פרט לקפאין ולקריאטין כל יתר רכיבים בפורמולה די מיותרים כי אתה תקבל די מהם בכל אבקת חלבון או בתזונה.

אני הייתי ממליץ לוותר על הפר מולה בנתיים. תתחיל ממכדור קפאין לפני אימון וכשתרגיש שסיימת לצמוח תתחיל לסף גם בקריאטין...

בגילך אגב, אם כבר לתסף, הייתי ממליץ להקפיד על צריכה גבוהה של ויטמין סי, מגנזיום ואומגה 3.

לעניות דעתי פרט לקפאין ולקריאטין כל יתר רכיבים בפורמולה די מיותרים כי אתה תקבל די מהם בכל אבקת חלבון או בתזונה.

אני הייתי ממליץ לוותר על הפר מולה בנתיים. תתחיל ממכדור קפאין לפני אימון וכשתרגיש שסיימת לצמוח תתחיל לסף גם בקריאטין...

בגילך אגב, אם כבר לתסף, הייתי ממליץ להקפיד על צריכה גבוהה של ויטמין סי, מגנזיום ואומגה 3.

מה קשר בין קפאין לצמיחה ?

מה קשר בין קפאין לצמיחה ?

לא קשור לקפאין, התכוונתי לקריאטין... בעקרון לא מומלץ להשתמש בו לפני שמסיימים את תהליך ההתבגרות )לכך למעשה התכוונתי כשאמרתי שיפסיק לצמוח)- אגב זו לא המלצה שלי, אלא של ה-fda ומרבית ארגוני הבריאות ותזונה הספורט.

אני באמת חושב שפרט לקפאין ולקריאטין אין בפורמולה הזאת כלום.. אז קפאין הוא יכול להתחיל לדעתי לקחת, ועם הקר יא טי ן די מתי ן עוד איזה שנה שנתיים ויקח אותו כמו שצריך ולא כחלק צ פורמולה מיותרת...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית