הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חשק מיני ירוד

• פותח/ת השרשור amamt
  • פורסם בתאריך

amamt

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
צהריים טובים חברים אני בערך כחודשיים לאחר סייקל טסט שארך כ-6 שבועות 2 זריקות של 1 cc בשבוע ולאחריו פיסיטי שכלל טמוקסיפן וכלומיד.
ביצעתי השבוע בדיקות דם TSH 2.08 כלומר נורמאלי
TEST TOTAL 27.9 גם כן בטווח הנורמה
ANDROSTENIDIONE גבוהה מהנורמה 3.58
אין י שום סימני עייפות או דיכאון, אבל החשק המיני ממש ירוד ונורא קשה לשמור על זקפה, לפי דעתכם צריך לבצע בדיקות דם נוספות?
אולי זה הכל פסיכולוגי? זה סייקל ראשון ואני בן 23
אולי פשוט לחזור שוב על פרוטוקול פיסיטי רגיל? תודה מראש לעונים

• פותח/ת השרשור
לא בדקתי מדדים נוספים רופא המשפחה טוען שאין ביכולתו לתת לי את הבדיקות האלה, מחר אלך לביקור נוסף.

• פותח/ת השרשור
הבנתי,ועם אציין שעשיתי שימוש בסטרואידים זאת יכולה ליהיות בעייה? ועוד משהו אחת מתופעוצ הלוואי שקיבלתי בסייקל זה אקנה באיזור הגב והכתפיים ועד עכשיו זה לא הפסיק, כבר חודשיים מסוף הpct.

נערך לאחרונה:
הבנתי,ועם אציין שעשיתי שימוש בסטרואידים זאת יכולה ליהיות בעייה? ועוד משהו אחת מתופעוצ הלוואי שקיבלתי בסייקל זה אקנה באיזור הגב והכתפיים ועד עכשיו זה לא הפסיק, כבר חודשיים מסוף הpct.
אקנה תופעת לוואי ידוע ונפוצה משימוש ב-AAS עקב האנדרוגניות שמבוטאת בחומר
היא עשויה לקרות בכל שלב שהוא וגם ב-PCT או לאחריו
וכמובן שגם לכל אחד האקנה תיעלם בצורה אחרת ובמהירות אחרת

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
עשיתי בדיקת דם חדשה עם מדדים נוספים והתוצאות הן ככה: טסט טוטאל ירד מ27.9 ל13.5
Lh 5 2 בטווח הנורמה
Fsh 1.3 מתחת לנורמה
פרולקטין 191 בטווח הנורמה
פרוגסטרון 2.2 בטווח הנורמה
אסטרדיול 150 קצת מעל הנורמה
Free thyroxine 15.9 טווח הנורמה
הטסט free עדיין לא מופיע, הfsh והאסטרדיול יצאו לא בסדר, מה אני עושה הלאה, תודה למי שעונה.
אני ממשיך לסבול מחשק מיני ירוד וחוסר יכולת להחזיק זיקפה.

האסטרדיול מעט גבוה אולי הוא הגורם לחשק המיני הירוד. כמה זמן לאחר הסייקל הרגשת ירידה? האם היא הדרדרה והוחמרה? או שהייתה זהה כל הזמן?

• פותח/ת השרשור
הירידה הייתה מורגשת כבר בהתחלה, אפילו בזמן הסייקל עצמו לא חוויתי חשק מיני ממש גבוהה, ולאחריו אני הרגשתי הידרדרות, והשבוע אני מרגיש שזה ממשיך, ולמה רמות ה fsh נמוכות?
ולמה רמת הטסט טוטאל ירדה בצורה ככ דרסטית ומשבוע שעבר כשערכתי את הבדיקה הקודמת, וכמובן שאלת המיליון דולר מה עושים בנדון? Pct מחדש? ותודה על העזרה.
עדכון קטן הטסט פרי יצא 0.329

נערך לאחרונה:
פרט את אופן השימוש בפרגניל שנעשה בסייקל וכן את ה-PCT שביצעת (מתי התחלת וכמה לקחת מכל דבר)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית