עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תיקח וספר לנו איך היה..לפעמים אני רוצה ללכת לאימון ולקחת סקופ. אבל אני עדיין על השפעת ריטלין - כדאי? אם מה שנה הפרי וורקאוט זה C4
יכול להוביל לנזק?
מפחד להיכנס להיי קשה חחתיקח וספר לנו איך היה..
(שמעתי שזה עוזר,אבל לא ניסיתי)
נראה לי שאתה לא יודע מה זה 'היי' אמיתי..מפחד להיכנס להיי קשה חח
יודע יודע.נראה לי שאתה לא יודע מה זה 'היי' אמיתי..
חי על הקצה..יודע יודע.
פעם לקחתי ג'ק הישן עם קפאין 200 חחחחח
ורגע. בוא נחזור לנושא יש סיכון בשילוב?חי על הקצה..
תביא לי ריטלין ואנסה
יש סיכון בהכל..ורגע. בוא נחזור לנושא יש סיכון בשילוב?
אתה רציני כאילו או סתם מסתלבט עלי?יש סיכון בהכל..
אני אנסה ואגיד לך
רציני לגמריאתה רציני כאילו או סתם מסתלבט עלי?
שמע, מצד אחד אין לך מושג מצד שני אתה נותן המלצה לצרוך.אם תהפוך את זה להרגל זה סיכון, פעם בכמה זמן אני לא מאמין שיהיה, למרות שאני לא לגמרי סגור מה ההשפעה של המרכיבים של הפרה-וורקאוט הזה
אולי לא הבנת את הכוונה שלישמע, מצד אחד אין לך מושג מצד שני אתה נותן המלצה לצרוך.
אם אתה לא יודע פשוט אל תגיד. אנשים קוראים אחרי זה את התגובות ומתייחסים לזה ברצינות
לא, זה שיט של דברלפי קצת חיפוש באינטרנט, נראה לי שאין בכלל צורך לקחת, כי ריטלין נחשב בפני עצמו סוג של פרה-וורקאוט
זה לא באמת פרה-וורקאוט, אבל ראיתי הרבה שמשתמשים בזה כדי להתרכז יותר בחדר כושר, וזה כן קצת מעיר אותם, אבל אני מניח שזה לא משפיע אותו דבר על כולםלא, זה שיט של דבר
אז נכון אני לא עייף
אבל זה לא אומר שזה פרי וורקאוט
הוא לא נותן לך פאמפ או כוח ומוטיבציה
סתם כוח קצת ללמוד וגם זה בלחץ.
איזה שטויות נו. 40 שנה ריטלין נחקר ולא נמצא נזק פוטנציאלי ממנואנשים עדיין לוקחים ריטלין?
זה מפריע להולכה העצבית של המוח, כמה פעמים צריך להגיד את זה?
תפסיקו להשתמש בזה, תמצאו דרכים אחרות להתרכז.
Methylphenidate Abuse and Psychiatric Side Effectsאיזה שטויות נו. 40 שנה ריטלין נחקר ולא נמצא נזק פוטנציאלי ממנו
תן איזה רפרנס למה שתיארת ואז נדבר