הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ פרי וורקאוט וריטלין

• פותח/ת השרשור Guy158
  • פורסם בתאריך

Guy158

משתמש פעיל
645
90
נק' מוניטין:
83
645
90
לפעמים אני רוצה ללכת לאימון ולקחת סקופ. אבל אני עדיין על השפעת ריטלין - כדאי? אם משנה הפרי וורקאוט זה C4
יכול להוביל לנזק?

לפעמים אני רוצה ללכת לאימון ולקחת סקופ. אבל אני עדיין על השפעת ריטלין - כדאי? אם מה שנה הפרי וורקאוט זה C4
יכול להוביל לנזק?
תיקח וספר לנו איך היה..
(שמעתי שזה עוזר,אבל לא ניסיתי)

אם תהפוך את זה להרגל זה סיכון, פעם בכמה זמן אני לא מאמין שיהיה, למרות שאני לא לגמרי סגור מה ההשפעה של המרכיבים של הפרה-וורקאוט הזה

אם תהפוך את זה להרגל זה סיכון, פעם בכמה זמן אני לא מאמין שיהיה, למרות שאני לא לגמרי סגור מה ההשפעה של המרכיבים של הפרה-וורקאוט הזה
שמע, מצד אחד אין לך מושג מצד שני אתה נותן המלצה לצרוך.

אם אתה לא יודע פשוט אל תגיד. אנשים קוראים אחרי זה את התגובות ומתייחסים לזה ברצינות

שמע, מצד אחד אין לך מושג מצד שני אתה נותן המלצה לצרוך.

אם אתה לא יודע פשוט אל תגיד. אנשים קוראים אחרי זה את התגובות ומתייחסים לזה ברצינות
אולי לא הבנת את הכוונה שלי
התכוונתי שכל עוד זה משהו ברמת הכמעט חד פעמי רוב הסיכויים זה בסדר, אבל תמיד שאתה מתעסק עם חומרים פסיכו-אקטיביים יש סיכון מסויים, לא משנה כמה הוא קטן וכמה ההשפעה שלהם קטנה

• פותח/ת השרשור
בואו נחזור לעניין - ממריץ שמשפיע על לחץ דם ודופק + ממריץ שמשפיע על לחץ דם ודופק + אימון כבד מאוד שכולל RM5 = התעלפות\התקף לב?
זה כל מה שחשוב לדעת.

לפי קצת חיפוש באינטרנט, נראה לי שאין בכלל צורך לקחת, כי ריטלין נחשב בפני עצמו סוג של פרה-וורקאוט

• פותח/ת השרשור
לפי קצת חיפוש באינטרנט, נראה לי שאין בכלל צורך לקחת, כי ריטלין נחשב בפני עצמו סוג של פרה-וורקאוט
לא, זה שיט של דבר
אז נכון אני לא עייף
אבל זה לא אומר שזה פרי וורקאוט
הוא לא נותן לך פאמפ או כוח ומוטיבציה
סתם כוח קצת ללמוד וגם זה בלחץ.

אנשים עדיין לוקחים ריטלין?
זה מפריע להולכה העצבית של המוח, כמה פעמים צריך להגיד את זה?
תפסיקו להשתמש בזה, תמצאו דרכים אחרות להתרכז.

לא, זה שיט של דבר
אז נכון אני לא עייף
אבל זה לא אומר שזה פרי וורקאוט
הוא לא נותן לך פאמפ או כוח ומוטיבציה
סתם כוח קצת ללמוד וגם זה בלחץ.
זה לא באמת פרה-וורקאוט, אבל ראיתי הרבה שמשתמשים בזה כדי להתרכז יותר בחדר כושר, וזה כן קצת מעיר אותם, אבל אני מניח שזה לא משפיע אותו דבר על כולם

• פותח/ת השרשור
אנשים עדיין לוקחים ריטלין?
זה מפריע להולכה העצבית של המוח, כמה פעמים צריך להגיד את זה?
תפסיקו להשתמש בזה, תמצאו דרכים אחרות להתרכז.
איזה שטויות נו. 40 שנה ריטלין נחקר ולא נמצא נזק פוטנציאלי ממנו
תן איזה רפרנס למה שתיארת ואז נדבר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית