הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סקוואט אחרי פציעה במרפק

daviddd

משתמש פעיל
638
71
נק' מוניטין:
231
638
71
הולמס פלייס
היי חברה באימון הראשון שעשיתי בחיטוב נפצעתי במרפק ולכן עברתי לחודש היי באר כי לא יכולתי להחזיק את המוט בלאו כרגע אני יכול לא בדרך הכי טובה אבל זה עובד טוב (כמו ANDREY MALANICHEV בתמונה) אני מתכוונן לכף יד
andrey-squat.jpg

בקיצור חזרתי ואני מרגיש הרבה פאקים בטכניקה למשל שיש לי גוד מורנינג היום מי שהיה סביבי אמר שהיה בכל הסט האחרון (למרות שזה הרגיש יותר חזרה רביעית חמישית וטיפה שלישית)

זה סרטון מיום שישי סט אחרון בליניארית של 8 חזרות של 80 אחוז איך יצא?
מבחינת משקלים הורדתי ב5 פאונד כל צד (5 קילו) שווה להוריד ביותר? הטכניקה נוראית?

- אתה מתחיל את התנועה בזה שהראש שלך יורד למטה והאגן עולה למעלה, תנסה לעלות עם החזה קודם כדי לתקן את זה.
- לא תצא מהבור כ"כ לאט(אתה כמעט עוצר).
- תחליף למכנס stretch/מבד נמתח.
-מה הקטע עם הכלוב? למה לצאת ממנו ולשים את הגובלים ככה? איפה הידיות הסטנדרטיות של הכלוב?

• פותח/ת השרשור
- אתה מתחיל את התנועה בזה שהראש שלך יורד למטה והאגן עולה למעלה, תנסה לעלות עם החזה קודם כדי לתקן את זה.
- לא תצא מהבור כ"כ לאט(אתה כמעט עוצר).
- תחליף למכנס stretch/מבד נמתח.
-מה הקטע עם הכלוב? למה לצאת ממנו ולשים את הגובלים ככה? איפה הידיות הסטנדרטיות של הכלוב?
תודה על התגובה בקשר למכנס הוא לא מפריע לי ודווקא דיי נוח לי...
בקשר לכלוב אני לא אוהב תידיות הסטנדרטיות משום מה אף אחד אצלנו לא משתמש בהם ומשתמשים בזה ככה זה דווקא דיי נוח

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית